Горбуша в мультиварці
Горбуша - не тільки дуже смачна, але й корисна риба. З неї можна приготувати безліч оригінальних і чудових страв, які стануть прикрасою будь-якого столу. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати горбушу в мультиварці.
Інгредієнти:
заморожена горбуша - 1 шт.;
свіжа зелень;
лимон - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Горбушу спочатку розморожуємо, очищаємо від луски, виймаємо нутрощі, видаляємо плавники і голову. Потім рибу ретельно промиваємо під проточною водою кілька разів і розрізаємо на порційні шматки. Після цього натираємо їх сіллю і перцем. Лимон розрізаємо навпіл і видавлюємо з однієї половини сік, а другу частину шаткуємо тонкими часточками і залишаємо для декору. Зелень промиваємо, просушуємо, крупно рубаємо.
Тепер поливаємо шматки риби соком лимона, кладемо всередину кожної кілька гілочок зелені і зверху присипаємо улюбленими спеціями. Укладаємо горбушу в контейнер мультиварки, накриваємо кришкою і ставимо на приладі режим «Випічка». Після сигналу готовності, перекладаємо запечену рибу на блюдо, посипаємо свіжою зеленню і прикрашаємо скибочками лимона.
Інгредієнти:
свіжа горбуша - 1 шт.;
білий рис - 2 ст.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
селера - 1 шт.;
вода - 05 склянки;
помідор - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
зелень - 1 пучок;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Розморожену горбушу чистимо і гарненько промиваємо. Цибулину теж очищаємо і шаткуємо тонкими смужками. Помідор і оброблений болгарський перчик рубаємо невеликими квадратиками, а селера - дрібними шматочками. Морква пропускаємо через корейську тертку. Тепер підготовлені овочі кидаємо в мультиварочную ємність, в якій вже налито і розігріте рослинне масло. Виставляємо програму «Випічка» і обсмажуємо хвилин 10.
Цим часом розбираємо поки на порційні шматки рибу і викладаємо їх потім у каструлю до овочів, подсаливая за смаком. Заливаємо все холодною водою, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву 1 годину. Після закінчення часу, акуратно викладаємо овочі з рибою в глибоке блюдо, а в мультиварочную ємність кидаємо рис, присипаємо його сіллю і заливаємо 3 склянками води і рибним бульйоном. Запускаємо програму «Молочна каша» і після сигналу готовності подаємо його разом з горбушею, прикрасивши страву свіжою зеленню.
Інгредієнти:
рибний набір з горбуші для юшки;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
свіжа зелень - 1 пучок;
спеції.
Приготування
Для приготування супу, рибу чистимо, вирізаємо зябра і все ретельно промиваємо. Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками, а моркву шаткуємо кружечками. Цибулину залишаємо цілою або розрізаємо навпіл. Тепер в чашу мультиварки викладаємо: картоплю, моркву, цибульку, рибу, свіжу зелень пучком, лавровий листочок і перчик горошком.
При бажанні можете кинути в суп кілька ложок пшона або рису. Заливаємо все водою, солимо за смаком і закриваємо прилад кришкою. Встановлюємо режим «Гасіння» на 15 години і чекаємо звукового сигналу готовності. Розливаємо вуха по тарілочках, додаємо шматочки риби і посипаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
сметана - 40 мл;
горбуша - 1 шт.;
майонез - 40 мл;
сир твердий - 200 г;
спеції.
Приготування
Рибу чистимо, промиваємо та нарізаємо на порційні шматки. У мисці змішуємо сметану і майонез. Вибираємо в мультиварці режим «Випічка» і виставляємо час на 60 хвилин. У чашу наливаємо масло, даємо йому нагрітися і обсмажуємо рибні шматочки до появи рум'яної скоринки, близько 15 хвилин. Після цього заливаємо горбушу підготовленим заздалегідь сметанно-майонезним соусом і посипаємо тертим сиром.
Горбуша, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Горбушу спочатку розморожуємо, очищаємо від луски, виймаємо нутрощі, видаляємо плавники і голову. Потім рибу ретельно промиваємо під проточною водою кілька разів і розрізаємо на порційні шматки. Після цього натираємо їх сіллю і перцем. Лимон розрізаємо навпіл і видавлюємо з однієї половини сік, а другу частину шаткуємо тонкими часточками і залишаємо для декору. Зелень промиваємо, просушуємо, крупно рубаємо.
Тепер поливаємо шматки риби соком лимона, кладемо всередину кожної кілька гілочок зелені і зверху присипаємо улюбленими спеціями. Укладаємо горбушу в контейнер мультиварки, накриваємо кришкою і ставимо на приладі режим «Випічка». Після сигналу готовності, перекладаємо запечену рибу на блюдо, посипаємо свіжою зеленню і прикрашаємо скибочками лимона.
Горбуша з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розморожену горбушу чистимо і гарненько промиваємо. Цибулину теж очищаємо і шаткуємо тонкими смужками. Помідор і оброблений болгарський перчик рубаємо невеликими квадратиками, а селера - дрібними шматочками. Морква пропускаємо через корейську тертку. Тепер підготовлені овочі кидаємо в мультиварочную ємність, в якій вже налито і розігріте рослинне масло. Виставляємо програму «Випічка» і обсмажуємо хвилин 10.
Цим часом розбираємо поки на порційні шматки рибу і викладаємо їх потім у каструлю до овочів, подсаливая за смаком. Заливаємо все холодною водою, перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву 1 годину. Після закінчення часу, акуратно викладаємо овочі з рибою в глибоке блюдо, а в мультиварочную ємність кидаємо рис, присипаємо його сіллю і заливаємо 3 склянками води і рибним бульйоном. Запускаємо програму «Молочна каша» і після сигналу готовності подаємо його разом з горбушею, прикрасивши страву свіжою зеленню.
Юшка з горбуші в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування супу, рибу чистимо, вирізаємо зябра і все ретельно промиваємо. Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками, а моркву шаткуємо кружечками. Цибулину залишаємо цілою або розрізаємо навпіл. Тепер в чашу мультиварки викладаємо: картоплю, моркву, цибульку, рибу, свіжу зелень пучком, лавровий листочок і перчик горошком.
При бажанні можете кинути в суп кілька ложок пшона або рису. Заливаємо все водою, солимо за смаком і закриваємо прилад кришкою. Встановлюємо режим «Гасіння» на 15 години і чекаємо звукового сигналу готовності. Розливаємо вуха по тарілочках, додаємо шматочки риби і посипаємо свіжою зеленню.
Горбуша в мультиварці в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, промиваємо та нарізаємо на порційні шматки. У мисці змішуємо сметану і майонез. Вибираємо в мультиварці режим «Випічка» і виставляємо час на 60 хвилин. У чашу наливаємо масло, даємо йому нагрітися і обсмажуємо рибні шматочки до появи рум'яної скоринки, близько 15 хвилин. Після цього заливаємо горбушу підготовленим заздалегідь сметанно-майонезним соусом і посипаємо тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бутерброди з горбушею
Горбуша - дуже смачна риба з родини лососевих. З неї можна приготувати дивовижні бутерброди для святкового застілля або день народження. При чому
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Мойва в мультиварці
Мойва - смачна і доступна рибка, яку можна готувати різними способами. І сьогодні ми розберемося, як її смачно і оригінально приготувати з
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в