Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мойва в мультиварці

Мойва в мультиварці

19-01-2015, 10:59
1 626
Мойва в мультиварці
Мойва - дуже смачна, корисна, і до того ж дешева і доступна всім риба. Її можна подавати до відвареної картоплі , рису та гречки. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування мойви в мультиварці.

Рецепт мойви в мультиварці


Інгредієнти:

  • мойва свіжа - 500 г;

  • цибулина - 2 шт.

  • Для соусу:

  • сир - 100 г;

  • сметана - 200 мл;

  • спеції і приправа для риби.


  • Приготування
    Мойву солимо за смаком. Цибулю чистимо, подрібнюємо, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім дно мультиварки засипаємо цибулькою і викладаємо рядками мойву. Далі давайте приготуємо ніжний сирний соус. Для цього змішуємо натертий сир, спеції і сметану до однорідності. Викладаємо соус на рибку і доливаємо трохи води.
    Після цього вибираємо режим «Випічка», вставляємо таймер на 35 хвилин і закриваємо кришку приладу. Після закінчення часу, мойва з цибулею в мультиварці в сирному соусі готова! Акуратно перекладаємо її на тарілку, а смачним цибулькою прикрашаємо верх страви.

    Тушкована мойва в мультиварці


    Інгредієнти:

  • мойва - 1 кг;

  • цибулина - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • запашний перець горошком - 8 шт.;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • насіння коріандру - 1 ч. ложка;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Мойву ретельно промиваємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній терочке. Викладаємо в каструлю мультиварки спочатку рибу, овочі, додаємо томатну пасту і приправляємо спеціями за смаком. Потім вливаємо півсклянки холодної води, вибираємо на панелі приладу режим «Гасіння» і засікаємо 2 години. Подаємо готову страву зі свіжою зеленню і запеченою картоплею.

    Мойва в мультиварці в томаті


    Інгредієнти:

  • мойва свіжа - 600 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • паста томатна - 200 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Мойву гарненько промиваємо, звільняємо від кісток і нутрощів. На сковорідці, масло, обсмажуємо нарізану кубиками цибулька і натерту на середній терочке моркву. Додаємо томатну пасту і трохи протушиваем овочі на слабенькому вогні. Рибу складаємо в чашу мультиварки, солимо, посипаємо приправами, заливаємо томатної обсмаженням і готуємо 15 хвилин.

    Мойва в мультиварці з овочами


    Інгредієнти:

  • мойва свіжоморожена - 500 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • приправа «Лимонний перець » - 1 ч. ложка;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Мойву кілька раз промиваємо холодною водою, обсушуємо серветкою і посипаємо приправою «Лимонний перець». Далі ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, поки чистимо моркву і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Болгарський перчик обробляємо, видаляємо плодоніжки з насінням і шаткуємо тонкими півкільцями. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, а потім рубаємо невеликими скибочками. Цибулину очистити, і шаткуємо півкільцями. Картоплю ретельно миємо щіткою і, не очищаючи, нарізаємо тонкими кружечками. Жовтий гіркий перчик обполіскуємо, видаляємо плодоніжки з насінням і дрібно рубаємо.
    Мойва в мультиварці

    Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, перекладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, солимо і перчимо за смаком. Ретельно все перемішуємо, розрівнюємо ложкою, а зверху викладаємо красиво мойву. Тепер закриваємо кришку приладу і клапан випускання пари. Готуємо в режимі «Риба» протягом 20 хвилин. Після закінчення програми, клапан акуратно відкриваємо, викладаємо рибу і овочі на блюдо і прикрашаємо свіжою зеленню і шматочками солодкого болгарського перчика. До готової риби відмінно підійде в якості закуски пікантна моркву по-корейськи.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати мойву?
    Як приготувати мойву?
    Мойва - риба досить не дорога і смачна. Приготувати її можна різними способами. У нашій статті ми зібрали кілька варіантів приготування цієї дрібної
    Як смажити мойву на сковороді?
    Як смажити мойву на сковороді?
    Мойва - це маленька, жирна і смачна рибка, яку приготувати досить просто. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами, як посмажити мойву на
    Мойва з картоплею
    Мойва з картоплею
    Багато хто з нас звикли їсти рибу в копченому або солоному вигляді, подаючи до неї відварна картопля. Але сьогодні ми розповімо вам декілька нових і
    Мойва в клярі
    Мойва в клярі
    Мойва - смачна маленька рибка. Вона може бути повноцінним гарячим блюдом, так і закускою. І сьогодні ми поговоримо про те, як її оригінально
    Як засолити мойву?
    Як засолити мойву?
    Мойва - дрібна і дешева рибка, але в смаженому або засоленому вигляді на незрівнянна. Давайте розберемося, як її засолити в домашніх умовах. Така
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте