Мойва в мультиварці
Мойва - дуже смачна, корисна, і до того ж дешева і доступна всім риба. Її можна подавати до відвареної картоплі , рису та гречки. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування мойви в мультиварці.
Інгредієнти:
мойва свіжа - 500 г;
цибулина - 2 шт.
Для соусу:
сир - 100 г;
сметана - 200 мл;
спеції і приправа для риби.
Приготування
Мойву солимо за смаком. Цибулю чистимо, подрібнюємо, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім дно мультиварки засипаємо цибулькою і викладаємо рядками мойву. Далі давайте приготуємо ніжний сирний соус. Для цього змішуємо натертий сир, спеції і сметану до однорідності. Викладаємо соус на рибку і доливаємо трохи води.
Після цього вибираємо режим «Випічка», вставляємо таймер на 35 хвилин і закриваємо кришку приладу. Після закінчення часу, мойва з цибулею в мультиварці в сирному соусі готова! Акуратно перекладаємо її на тарілку, а смачним цибулькою прикрашаємо верх страви.
Інгредієнти:
мойва - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
запашний перець горошком - 8 шт.;
лавровий лист - 3 шт.;
насіння коріандру - 1 ч. ложка;
томатна паста - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Мойву ретельно промиваємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній терочке. Викладаємо в каструлю мультиварки спочатку рибу, овочі, додаємо томатну пасту і приправляємо спеціями за смаком. Потім вливаємо півсклянки холодної води, вибираємо на панелі приладу режим «Гасіння» і засікаємо 2 години. Подаємо готову страву зі свіжою зеленню і запеченою картоплею.
Інгредієнти:
мойва свіжа - 600 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
паста томатна - 200 г;
спеції.
Приготування
Мойву гарненько промиваємо, звільняємо від кісток і нутрощів. На сковорідці, масло, обсмажуємо нарізану кубиками цибулька і натерту на середній терочке моркву. Додаємо томатну пасту і трохи протушиваем овочі на слабенькому вогні. Рибу складаємо в чашу мультиварки, солимо, посипаємо приправами, заливаємо томатної обсмаженням і готуємо 15 хвилин.
Інгредієнти:
мойва свіжоморожена - 500 г;
болгарський перець - 1 шт.;
помідори - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
приправа «Лимонний перець » - 1 ч. ложка;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Мойву кілька раз промиваємо холодною водою, обсушуємо серветкою і посипаємо приправою «Лимонний перець». Далі ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, поки чистимо моркву і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Болгарський перчик обробляємо, видаляємо плодоніжки з насінням і шаткуємо тонкими півкільцями. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, а потім рубаємо невеликими скибочками. Цибулину очистити, і шаткуємо півкільцями. Картоплю ретельно миємо щіткою і, не очищаючи, нарізаємо тонкими кружечками. Жовтий гіркий перчик обполіскуємо, видаляємо плодоніжки з насінням і дрібно рубаємо.
Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, перекладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, солимо і перчимо за смаком. Ретельно все перемішуємо, розрівнюємо ложкою, а зверху викладаємо красиво мойву. Тепер закриваємо кришку приладу і клапан випускання пари. Готуємо в режимі «Риба» протягом 20 хвилин. Після закінчення програми, клапан акуратно відкриваємо, викладаємо рибу і овочі на блюдо і прикрашаємо свіжою зеленню і шматочками солодкого болгарського перчика. До готової риби відмінно підійде в якості закуски пікантна моркву по-корейськи.
Рецепт мойви в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мойву солимо за смаком. Цибулю чистимо, подрібнюємо, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім дно мультиварки засипаємо цибулькою і викладаємо рядками мойву. Далі давайте приготуємо ніжний сирний соус. Для цього змішуємо натертий сир, спеції і сметану до однорідності. Викладаємо соус на рибку і доливаємо трохи води.
Після цього вибираємо режим «Випічка», вставляємо таймер на 35 хвилин і закриваємо кришку приладу. Після закінчення часу, мойва з цибулею в мультиварці в сирному соусі готова! Акуратно перекладаємо її на тарілку, а смачним цибулькою прикрашаємо верх страви.
Тушкована мойва в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мойву ретельно промиваємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо, а моркву натираємо на крупній терочке. Викладаємо в каструлю мультиварки спочатку рибу, овочі, додаємо томатну пасту і приправляємо спеціями за смаком. Потім вливаємо півсклянки холодної води, вибираємо на панелі приладу режим «Гасіння» і засікаємо 2 години. Подаємо готову страву зі свіжою зеленню і запеченою картоплею.
Мойва в мультиварці в томаті
Інгредієнти:
Приготування
Мойву гарненько промиваємо, звільняємо від кісток і нутрощів. На сковорідці, масло, обсмажуємо нарізану кубиками цибулька і натерту на середній терочке моркву. Додаємо томатну пасту і трохи протушиваем овочі на слабенькому вогні. Рибу складаємо в чашу мультиварки, солимо, посипаємо приправами, заливаємо томатної обсмаженням і готуємо 15 хвилин.
Мойва в мультиварці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Мойву кілька раз промиваємо холодною водою, обсушуємо серветкою і посипаємо приправою «Лимонний перець». Далі ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, поки чистимо моркву і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Болгарський перчик обробляємо, видаляємо плодоніжки з насінням і шаткуємо тонкими півкільцями. Помідори промиваємо, розрізаємо навпіл, а потім рубаємо невеликими скибочками. Цибулину очистити, і шаткуємо півкільцями. Картоплю ретельно миємо щіткою і, не очищаючи, нарізаємо тонкими кружечками. Жовтий гіркий перчик обполіскуємо, видаляємо плодоніжки з насінням і дрібно рубаємо.
Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, перекладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, солимо і перчимо за смаком. Ретельно все перемішуємо, розрівнюємо ложкою, а зверху викладаємо красиво мойву. Тепер закриваємо кришку приладу і клапан випускання пари. Готуємо в режимі «Риба» протягом 20 хвилин. Після закінчення програми, клапан акуратно відкриваємо, викладаємо рибу і овочі на блюдо і прикрашаємо свіжою зеленню і шматочками солодкого болгарського перчика. До готової риби відмінно підійде в якості закуски пікантна моркву по-корейськи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати мойву?
Мойва - риба досить не дорога і смачна. Приготувати її можна різними способами. У нашій статті ми зібрали кілька варіантів приготування цієї дрібної
Як смажити мойву на сковороді?
Мойва - це маленька, жирна і смачна рибка, яку приготувати досить просто. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами, як посмажити мойву на
Мойва з картоплею
Багато хто з нас звикли їсти рибу в копченому або солоному вигляді, подаючи до неї відварна картопля. Але сьогодні ми розповімо вам декілька нових і
Мойва в клярі
Мойва - смачна маленька рибка. Вона може бути повноцінним гарячим блюдом, так і закускою. І сьогодні ми поговоримо про те, як її оригінально
Як засолити мойву?
Мойва - дрібна і дешева рибка, але в смаженому або засоленому вигляді на незрівнянна. Давайте розберемося, як її засолити в домашніх умовах. Така
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте