Горбуша в вершках
Горбуша сама по собі риба сухувата. Тому вона не дуже підходить для смаження або запікання в чистому вигляді. А от якщо додати вершки, то смак готового страви буде просто чудовий. Як приготувати соковиту горбушу в вершках, ми вам зараз розповімо.
Горбуша в вершках в духовці
Інгредієнти:
горбуша - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 4 шт.;
сметана - 05 склянки;
густі вершки - 1 склянка;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
сіль, чорний мелений перець.
Приготування
Моркву з цибулею нарізаємо соломкою, пасеруємо до золотистого кольору на рослинній олії. Горбушу очищаємо від кісточок, філе солимо і перчимо, викладаємо його у форму, змащену маслом і посипаємо обсмаженими цибулею і морквою. Заливаємо зверху вершками, сметаною і підсолюємо. При температурі 170 градусів запікаємо близько 40 хвилин.
Горбуша, запечена в вершках
Інгредієнти:
горбуша - 1 філе;
лимон - половинка;
вершки 20%-ної жирності - 400 г;
оливкова масло - 10 мл;
сіль, чорний мелений перець, зелень - за смаком.
Приготування
Якщо використовуєте заморожене філе горбуші, то попередньо його потрібно розморозити, залишивши на 1 годину при кімнатній температурі. Філе миємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Також миємо, обсушуємо і подрібнюємо зелень (можна використовувати і кріп і петрушку, і орегано). Кожен вид складаємо в окрему посуд. У форму для запікання наливаємо оливкову олію, викладаємо нарізані шматочки горбуші, поливаємо їх лимонним соком, посипаємо сіллю, перцем і залишаємо хвилин на 15. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Горбушу заливаємо вершками і посипаємо підготовленою зеленню. Запікаємо близько півгодини.
Рецепт горбуші у вершках
Інгредієнти:
філе горбуші - 600 г;
вершки 10%-ної жирності - 350 г;
масло вершкове - 40 г;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль - 025 ч. ложки;
чорний мелений перець - щіпка.
Приготування
Філе горбуші нарізаємо шматочками, посипаємо сіллю і перцем і залишаємо приблизно на 20 хвилин маринуватися. Тим часом на сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і розмішуємо. Коли маса почне закипати, вливаємо вершки, постійно помішуючи. Додаємо сіль і перець. Коли соус загусне, вимикаємо вогонь. Промариновані шматочки риби викладаємо у форму для запікання, поливаємо вершковим соусом і відправляємо в духовку. Готуємо при температурі 180 градусів 25 хвилин. Готову рибку розкладаємо по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу. Як гоарнира відмінно підійде картопляне пюре або відварний рис.
Як приготувати горбушу в вершках?
Інгредієнти:
філе горбуші - 05 кг;
вершки 20%-ної жирності - 250 г;
сир твердий - 150 г;
зелень, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Філе горбуші нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо зелень. Сир тремо на середній тертці. З'єднуємо вершки з зеленню і сиром. Рибу викладаємо в глибоку форму, посипаємо перцем і сіллю, зверху заливаємо соусом. Відправляємо в духовку при температурі 180 градусів запікаємо 40 хвилин.
Горбуша в вершках з овочами
Інгредієнти:
філе горбуші - 05 кг;
перець болгарський - 1 шт.;
цибуля - 2 шт.;
печериці - 250 г;
твердий сир - 150 г;
вершки - 100 г;
сіль, чорний перець.
Приготування
Філе горбуші ріжемо шматочками і викладаємо його у форму. Посипаємо сіллю і перцем. Цибулю ріжемо півкільцями і укладаємо його на рибку зверху. Точно так само чинимо і з болгарським перцем. Наступним шаром будуть печериці, нарізані пластинами. При цьому кожен шар ми злегка додаємо сіль і притрушиваем чорним меленим перцем. Все це заливаємо вершками і відправляємо в духовку, нагріту до 200 градусів. Запікаємо 15 хвилин. Потім посипаємо тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Горбуша в вершках в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву з цибулею нарізаємо соломкою, пасеруємо до золотистого кольору на рослинній олії. Горбушу очищаємо від кісточок, філе солимо і перчимо, викладаємо його у форму, змащену маслом і посипаємо обсмаженими цибулею і морквою. Заливаємо зверху вершками, сметаною і підсолюємо. При температурі 170 градусів запікаємо близько 40 хвилин.
Горбуша, запечена в вершках
Інгредієнти:
Приготування
Якщо використовуєте заморожене філе горбуші, то попередньо його потрібно розморозити, залишивши на 1 годину при кімнатній температурі. Філе миємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Також миємо, обсушуємо і подрібнюємо зелень (можна використовувати і кріп і петрушку, і орегано). Кожен вид складаємо в окрему посуд. У форму для запікання наливаємо оливкову олію, викладаємо нарізані шматочки горбуші, поливаємо їх лимонним соком, посипаємо сіллю, перцем і залишаємо хвилин на 15. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Горбушу заливаємо вершками і посипаємо підготовленою зеленню. Запікаємо близько півгодини.
Рецепт горбуші у вершках
Інгредієнти:
Приготування
Філе горбуші нарізаємо шматочками, посипаємо сіллю і перцем і залишаємо приблизно на 20 хвилин маринуватися. Тим часом на сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і розмішуємо. Коли маса почне закипати, вливаємо вершки, постійно помішуючи. Додаємо сіль і перець. Коли соус загусне, вимикаємо вогонь. Промариновані шматочки риби викладаємо у форму для запікання, поливаємо вершковим соусом і відправляємо в духовку. Готуємо при температурі 180 градусів 25 хвилин. Готову рибку розкладаємо по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу. Як гоарнира відмінно підійде картопляне пюре або відварний рис.
Як приготувати горбушу в вершках?
Інгредієнти:
Приготування
Філе горбуші нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо зелень. Сир тремо на середній тертці. З'єднуємо вершки з зеленню і сиром. Рибу викладаємо в глибоку форму, посипаємо перцем і сіллю, зверху заливаємо соусом. Відправляємо в духовку при температурі 180 градусів запікаємо 40 хвилин.
Горбуша в вершках з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Філе горбуші ріжемо шматочками і викладаємо його у форму. Посипаємо сіллю і перцем. Цибулю ріжемо півкільцями і укладаємо його на рибку зверху. Точно так само чинимо і з болгарським перцем. Наступним шаром будуть печериці, нарізані пластинами. При цьому кожен шар ми злегка додаємо сіль і притрушиваем чорним меленим перцем. Все це заливаємо вершками і відправляємо в духовку, нагріту до 200 градусів. Запікаємо 15 хвилин. Потім посипаємо тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт горбуші, запеченої в духовці
Якщо ви не можете придумати, як приготувати горбушу в духовці, то наша сьогоднішня стаття вам допоможе. У ній описані рецепти приготування цієї
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Горбуша в сметані
Горбуша - смачна рибка, яку можна готувати різними способами: тушкувати, смажити, варити і запікати. У нашій статті ми зібрали найбільш цікаві
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за