Закуска з печериць
Печериці - гриби, які доступні нам протягом усього року. З них можна приготувати безліч смачних страв. Нижче вас чекають рецепти закусок із свіжих, маринованих і запечених печериць.
Закуска з печериць в духовці
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
твердий сир - 150 г;
майонез - 3 ст. ложки;
часник - 2-3 зубчики;
вершкове масло - 25 р.
Приготування
Печериці ретельно миємо і зрізаємо ніжки максимально близько до капелюшку. Викладаємо гриби у форму для запікання капелюшком вниз, щільно притискаючи один до одного, так як в процесі запікання вони стануть менше. У кожну грибну капелюшок кладемо шматочок вершкового масла. Для начинки твердий сир тремо на дрібній тертці, додаємо домашній майонез , пропущений через прес часник і перемішуємо. Фаршируємо капелюшки начинкою і запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин. Все, закуска з печериць з сиром готова, подавати її можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Грибна закуска з печериць
Інгредієнти:
шампіньйони - 05 кг;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
рослинне масло - 70 мл;
сіль, чорний мелений перець.
Приготування
Гриби миємо й нарізаємо довільними шматочками. Цибулю ріжемо кубиками, а моркву тремо на тертці. На сковороді розігріваємо половину рослинного масла й обсмажуємо на ньому овочі до готовності на невеликому вогні. Потім перекладаємо їх у чашу блендера або кухонного комбайна. Виливаємо на сковороду інше масло й обсмажуємо печериці. Також потім перекладаємо їх до цибулі з морквою і подрібнюємо. Грибну ікру знову викладаємо на сковороду, солимо, перчимо до смаку, додаємо подрібнений часник, сіль, перець до смаку, перемішуємо і протушиваем близько 5 хвилин на повільному вогні.
Закуска з свіжих печериць
Інгредієнти:
печериці - 300 г;
солодкий перець - 200 г;
ріпчаста цибуля - 200 г;
грибний соєвий соус - 1 ст. ложка;
сіль, італійські трави, паприка, орегано - за смаком;
оцет - 1 ст. ложка;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Печериці гарненько миємо, зрізаємо ніжки. Якщо гриби дрібні, залишаємо їх цілими, великі - ріжемо шматочками. Солодкий перець ріжемо півкільцями. Бажано брати перець різних кольорів, тоді салат вийде яскравим і красивим. Цибулю також ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо соєвий соус, спеції і перемішуємо. Змішуємо оцет з рослинним маслом, поливаємо закуску з печерицями отриманою сумішшю, прибираємо в холодильник приблизно на 1 годину, потім перемішуємо і подаємо до столу.
Закуска «Фаршировані печериці»
Інгредієнти:
великі печериці - 4 шт.;
варено-морожені креветки - 100 г;
сметана 25%-ної жирності - 1 ст. ложка;
червона ікра - 1 ст. ложка;
тертий твердий сир - 1 ст. ложка;
цибуля зелена - за смаком;
рослинна олія - 15 мл;
вершкове масло - 40 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
В печерицях зрізаємо ніжки . На сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо олію, викладаємо подрібнені грибні ніжки, зелений лук, креветки і обсмажуємо, солимо і перчимо за смаком. Фаршируємо грибні капелюшки отриманою начинкою, посипаємо тертим сиром і запікаємо при 200 градусах 15 хвилин. Готові фаршировані печериці прикрашаємо червоною ікрою.
Закуска з маринованих печериць
Інгредієнти:
печериці - 1 кг;
болгарський перець (червоний) - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
оцет 9%-ний - 2 ст. ложки;
зелень петрушки - 1 ст. ложка;
грибний бульйон - 200 мл;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка.
Приготування
Цілі печериці відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім охолоджуємо. Цибулю ріжемо кільцями, перець - кубиками. Для маринаду змішуємо олію, оцет, подрібнений часник, цукор і 200 г грибного бульйону. Поміщаємо відварені печериці в банку, заливаємо маринадом і прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин. Готові мариновані печериці викладаємо в салатник і посипаємо зверху подрібненою зеленню петрушки.
Закуска з печериць в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печериці ретельно миємо і зрізаємо ніжки максимально близько до капелюшку. Викладаємо гриби у форму для запікання капелюшком вниз, щільно притискаючи один до одного, так як в процесі запікання вони стануть менше. У кожну грибну капелюшок кладемо шматочок вершкового масла. Для начинки твердий сир тремо на дрібній тертці, додаємо домашній майонез , пропущений через прес часник і перемішуємо. Фаршируємо капелюшки начинкою і запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин. Все, закуска з печериць з сиром готова, подавати її можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Грибна закуска з печериць
Інгредієнти:
Приготування
Гриби миємо й нарізаємо довільними шматочками. Цибулю ріжемо кубиками, а моркву тремо на тертці. На сковороді розігріваємо половину рослинного масла й обсмажуємо на ньому овочі до готовності на невеликому вогні. Потім перекладаємо їх у чашу блендера або кухонного комбайна. Виливаємо на сковороду інше масло й обсмажуємо печериці. Також потім перекладаємо їх до цибулі з морквою і подрібнюємо. Грибну ікру знову викладаємо на сковороду, солимо, перчимо до смаку, додаємо подрібнений часник, сіль, перець до смаку, перемішуємо і протушиваем близько 5 хвилин на повільному вогні.
Закуска з свіжих печериць
Інгредієнти:
Приготування
Печериці гарненько миємо, зрізаємо ніжки. Якщо гриби дрібні, залишаємо їх цілими, великі - ріжемо шматочками. Солодкий перець ріжемо півкільцями. Бажано брати перець різних кольорів, тоді салат вийде яскравим і красивим. Цибулю також ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо соєвий соус, спеції і перемішуємо. Змішуємо оцет з рослинним маслом, поливаємо закуску з печерицями отриманою сумішшю, прибираємо в холодильник приблизно на 1 годину, потім перемішуємо і подаємо до столу.
Закуска «Фаршировані печериці»
Інгредієнти:
Приготування
В печерицях зрізаємо ніжки . На сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо олію, викладаємо подрібнені грибні ніжки, зелений лук, креветки і обсмажуємо, солимо і перчимо за смаком. Фаршируємо грибні капелюшки отриманою начинкою, посипаємо тертим сиром і запікаємо при 200 градусах 15 хвилин. Готові фаршировані печериці прикрашаємо червоною ікрою.
Закуска з маринованих печериць
Інгредієнти:
Приготування
Цілі печериці відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім охолоджуємо. Цибулю ріжемо кільцями, перець - кубиками. Для маринаду змішуємо олію, оцет, подрібнений часник, цукор і 200 г грибного бульйону. Поміщаємо відварені печериці в банку, заливаємо маринадом і прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин. Готові мариновані печериці викладаємо в салатник і посипаємо зверху подрібненою зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Печериці в духовці
Печериці можна приготувати сотнею різних способів. Один з них - запікання в духовці. От про них сьогодні і піде мова. Ми розповімо, як приготувати
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших