Котлети «Замет» - рецепт
Погодьтеся, що подавати до святкового столу просто звичайні котлети просто не пристойно. Але якщо трохи урізноманітнити їх кількома інгредієнтами, то вони будуть виглядати нітрохи не гірше будь-якого святкового м'ясної страви. Ми розповімо вам, як приготувати котлети «Кучугури» та здивувати гостей оригінальним стравою.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 600 г;
картопля - 3 шт.;
свіжі печериці - 200 г;
цибулина - 2 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
майонез - 100 мл;
спеції.
Приготування
Отже, м'ясний фарш викладаємо в миску, солимо і перемішуємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і з'єднайте з м'ясом. Ретельно перемішуємо все і з підготовленого фаршу формуємо невеликі кругленькі коржі. Викладаємо заготовки на деко, застелене фольгою. Тепер чистимо картоплю натираємо на крупній тертці і викладаємо потроху на кожну котлетку.
Приправляємо перцем і промазуємо тонким шаром домашнього майонезу . Печериці обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній маслечко, подсаливая за смаком. Потім викладаємо грибну обжарку наступним шаром, присипаємо тертим сиром і відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо смачні котлети «Замет» протягом півгодини і подаємо на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 700 г;
цибулина - 1 шт.;
печериці - 400 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
сир - 100 г;
майонез - за смаком;
спеції.
Приготування
Для початку нам з вами потрібно приготувати м'ясний фарш. Для цього м'ясо обробляємо, промиваємо і просушуємо. Цибулю чистимо і розрізаємо навпіл. Потім пропускаємо через м'ясорубку м'ясо з цибулею, підсолюємо і перчимо за смаком. Далі розділяємо приготований фарш на кілька частин, формуем невеликі коржі і викладаємо їх на деко, покрите папером для випічки.
Тепер чистимо моркву, шаткуємо її на терочке і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім обробляємо гриби, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на окремій сковороді. Після цього викладаємо на м'ясні заготовки спочатку моркву, потім гриби і терту картоплю. Трохи підсолюємо все, покриваємо сіточкою з майонезу і рясно посипаємо все тертим сиром. Ставимо котлети «Замет» в духовку приблизно на 30 хвилин, і випікаємо при температурі близько 180 градусів до повного розплавлення сиру.
М'ясні котлети «Замет»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясний фарш викладаємо в миску, солимо і перемішуємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і з'єднайте з м'ясом. Ретельно перемішуємо все і з підготовленого фаршу формуємо невеликі кругленькі коржі. Викладаємо заготовки на деко, застелене фольгою. Тепер чистимо картоплю натираємо на крупній тертці і викладаємо потроху на кожну котлетку.
Приправляємо перцем і промазуємо тонким шаром домашнього майонезу . Печериці обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній маслечко, подсаливая за смаком. Потім викладаємо грибну обжарку наступним шаром, присипаємо тертим сиром і відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо смачні котлети «Замет» протягом півгодини і подаємо на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Котлети "Замет", запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для початку нам з вами потрібно приготувати м'ясний фарш. Для цього м'ясо обробляємо, промиваємо і просушуємо. Цибулю чистимо і розрізаємо навпіл. Потім пропускаємо через м'ясорубку м'ясо з цибулею, підсолюємо і перчимо за смаком. Далі розділяємо приготований фарш на кілька частин, формуем невеликі коржі і викладаємо їх на деко, покрите папером для випічки.
Тепер чистимо моркву, шаткуємо її на терочке і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім обробляємо гриби, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на окремій сковороді. Після цього викладаємо на м'ясні заготовки спочатку моркву, потім гриби і терту картоплю. Трохи підсолюємо все, покриваємо сіточкою з майонезу і рясно посипаємо все тертим сиром. Ставимо котлети «Замет» в духовку приблизно на 30 хвилин, і випікаємо при температурі близько 180 градусів до повного розплавлення сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Котлети з конини - рецепти
Конина - корисне і досить калорійне м'ясо. З неї готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити котлети з цього смачного м'яса.
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших