Курячі котлети в духовці
Існує безліч рецептів приготування домашніх м'ясних котлет. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі курячі котлетки, запечені в духовці. Вони виходять чудово ніжними і приголомшливо соковитими.
Інгредієнти:
курячий фарш - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
свіжий батон - 3 скибочки;
яйце куряче - 1 шт.;
молоко коров'яче - 50 мл;
олія - для змащування;
свіжа зелень для подачі;
спеції.
Приготування
З скибочок батона зрізаємо кірки і розмочуємо м'якуш в теплому молоці. Цибулину очищаємо, промиваємо водою, шаткуємо кубиками і пасеруємо до м'якості. З'єднуємо курячий фарш з віджатим хлібцем, додаємо цибулю і яйця. Приправляємо отриману масу спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Потім формуємо з фаршу невеликі круглі котлети, змочити руки у воді. Форму для запікання промазуємо рослинним маслом, викладаємо м'ясні заготовки і запікаємо в духовці близько 40 хвилин, виставивши температуру на 180°С. Подаємо готові соковиті курячі котлети, приготовлені в духовці, до столу гарячими, посипавши подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
яловича печінка - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
спеції - за смаком;
майонез - 1 ст. ложка;
крохмаль - 15 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 2 ст. ложки;
олія рослинна.
Приготування
Куряче філе і яловичу печінку добре промиваємо під холодною водою і прибираємо приблизно на 1 годину в морозильну камеру. Потім дістаємо підготовлене м'ясо і нарізаємо гострим ножем на дуже дрібні однакові кубики. Перекладаємо все в більшу миску розбиваємо сюди ж куряче яйце, додаємо очищену від лушпиння подрібнену цибулину, кладемо необхідну кількість майонезу і крохмалю. Все ретельно перемішуємо, підсолюємо і приправляємо меленим перцем за смаком. Духова шафа заздалегідь запалюємо і прогріваємо приблизно до температури 200°С. Деко змащуємо олією. З приготованого фаршу ліпимо руками котлетки, за бажанням паніруємо їх у мелених сухарях і викладаємо на деко. А щоб у процесі випікання вони не розвалилися, встромляємо в кожну по кілька дерев'яних зубочисток. Відправляємо деко в гарячу духовку і запікаємо котлети приблизно хвилин 40 до появи рум'яної золотистої скоринки. Після цього перекладаємо їх на красиве блюдо і подаємо до столу зі свіжою зеленню або будь-яким гострим соусом.
Інгредієнти:
курячий фарш - 600 г;
вершки - 100 мл;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
білий хліб - 2 шматочки;
сухарі панірувальні - за бажанням;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Для приготування ніжних курячих котлет в духовці м'якуш білого хліба розмочуємо у вершках в окремій тарілочці приблизно 10-15 хвилин. Цибулину промиваємо, чистимо і за допомогою блендера подрібнюємо до однорідного стану. Далі беремо велику чашку і з'єднуємо в неї фарш, куряче яйце і віджатий хлібний м'якуш. Приправляємо спеціями на смак і викладаємо цибульну кашку. Ретельно перемішуємо масу до однорідності. Панірувальні сухарі висипаємо в плоску тарілку. З фаршу формуємо довгасті котлетки і гарненько обвалюємо в сухарях. Теплий лист промазуємо маслом і викладаємо на нього рядами курячі заготовки. Подрібнюємо На дрібній тертці в окрему чашку сир, посипаємо дієтичне курячі котлети і відправляємо їх у духовку на 40 хвилин. Подаємо блюдо з будь-яким соусом на ваш смак, і свіжою зеленню, а також з різним гарніром.
Рецепт курячих котлет в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З скибочок батона зрізаємо кірки і розмочуємо м'якуш в теплому молоці. Цибулину очищаємо, промиваємо водою, шаткуємо кубиками і пасеруємо до м'якості. З'єднуємо курячий фарш з віджатим хлібцем, додаємо цибулю і яйця. Приправляємо отриману масу спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Потім формуємо з фаршу невеликі круглі котлети, змочити руки у воді. Форму для запікання промазуємо рослинним маслом, викладаємо м'ясні заготовки і запікаємо в духовці близько 40 хвилин, виставивши температуру на 180°С. Подаємо готові соковиті курячі котлети, приготовлені в духовці, до столу гарячими, посипавши подрібненою зеленню.
Курячі котлети січені з печінкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе і яловичу печінку добре промиваємо під холодною водою і прибираємо приблизно на 1 годину в морозильну камеру. Потім дістаємо підготовлене м'ясо і нарізаємо гострим ножем на дуже дрібні однакові кубики. Перекладаємо все в більшу миску розбиваємо сюди ж куряче яйце, додаємо очищену від лушпиння подрібнену цибулину, кладемо необхідну кількість майонезу і крохмалю. Все ретельно перемішуємо, підсолюємо і приправляємо меленим перцем за смаком. Духова шафа заздалегідь запалюємо і прогріваємо приблизно до температури 200°С. Деко змащуємо олією. З приготованого фаршу ліпимо руками котлетки, за бажанням паніруємо їх у мелених сухарях і викладаємо на деко. А щоб у процесі випікання вони не розвалилися, встромляємо в кожну по кілька дерев'яних зубочисток. Відправляємо деко в гарячу духовку і запікаємо котлети приблизно хвилин 40 до появи рум'яної золотистої скоринки. Після цього перекладаємо їх на красиве блюдо і подаємо до столу зі свіжою зеленню або будь-яким гострим соусом.
Рецепт ніжних курячих котлет в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування ніжних курячих котлет в духовці м'якуш білого хліба розмочуємо у вершках в окремій тарілочці приблизно 10-15 хвилин. Цибулину промиваємо, чистимо і за допомогою блендера подрібнюємо до однорідного стану. Далі беремо велику чашку і з'єднуємо в неї фарш, куряче яйце і віджатий хлібний м'якуш. Приправляємо спеціями на смак і викладаємо цибульну кашку. Ретельно перемішуємо масу до однорідності. Панірувальні сухарі висипаємо в плоску тарілку. З фаршу формуємо довгасті котлетки і гарненько обвалюємо в сухарях. Теплий лист промазуємо маслом і викладаємо на нього рядами курячі заготовки. Подрібнюємо На дрібній тертці в окрему чашку сир, посипаємо дієтичне курячі котлети і відправляємо їх у духовку на 40 хвилин. Подаємо блюдо з будь-яким соусом на ваш смак, і свіжою зеленню, а також з різним гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з минтая
Котлети з минтая - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Їх можна подати з будь-яким гарніром, відварною картоплею, рисом, гречкою і т. д.
Котлети з крабових паличок
Котлети з крабових паличок - смачне і оригінальне блюдо, яке підійде як для буденного вечері, так і для святкового застілля. У нашій статті ми
Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
Котлети з крохмалем
Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет
Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,
Курячі котлети в мультиварці
Смачні, ніжні, соковиті і абсолютно некалорійні курячі котлети можна приготувати в мультиварці. Як? Про це вам розповість наша сьогоднішня стаття. У