Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі котлети з грибами

Курячі котлети з грибами

19-03-2015, 09:57
2 176
Курячі котлети з грибами
Курячі котлети з грибами - це дуже соковите і апетитне блюдо, яке прикрасить не тільки повсякденний вечерю, але і будь-який святковий стіл. Вони виходять чудово ароматними і ніжними. Давайте ж дізнаємося деякі рецепти приготування курячих котлет з грибами.

Курячі котлети з грибами і сиром в духовці


Інгредієнти:

  • сир твердий - 100 г;

  • олія оливкова - 1 ст. ложка;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • червона цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • гриби свіжі - 250 г;

  • спеції;

  • фарш курячий - 500 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • свіжа зелень за бажанням.


  • Приготування
    Оливкова і вершкове масло з'єднуємо, розігріваємо на сковороді і пасеруємо до м'якості подрібнену цибулю і часник. Потім додаємо нарізані скибочками гриби, додаємо приправу, спеції і готуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Готову овочеву обжарку перекладаємо в чашку і залишаємо остигати. Цим часом викладаємо в миску курячий фарш, додаємо тертий сир, яйце, цибульну начинку, спеції і трави за смаком. Все добре перемішуємо і прибираємо на 2-3 години в холодильник. Духовку розігріваємо до 170 градусів, формуємо з фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащене маслом деко. Випікаємо курячі котлетки з грибами в духовці 20 хвилин спочатку на одній стороні, а потім стільки ж на інший.

    Січені курячі котлети з грибами


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г;

  • печериці - 300 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • вершки - 150 мл;

  • білий хліб - 150 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • мускатний горіх - щіпка;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Куряче філе рубаємо, трохи підсолюємо і перчимо. Цибулини чистимо, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо до м'якості на маслечко. Цим часом гарненько промиваємо печериці, обсушуємо їх, обробляємо і, порізавши невеликими скибочками, додаємо в сковороду до лучка. У чашу блендера викладаємо білий хлібець без кірки, вливаємо нежирні вершки, розбиваємо яйце, додаємо за бажанням гілочки базиліка, мускатний горіх мелений і збиваємо все до отримання однорідної маси. Тепер з'єднуємо у великій мисці рубане куряче філе, яєчно-вершкову суміш, смажені шампіньйони з цибулею і гарненько вимішуємо. Формуємо з фаршу невеликі кульки і обсмажуємо нарізані курячі котлетки з грибами на рослинному маслечко до золотистої скоринки.

    Котлети з курячого фаршу з грибами


    Інгредієнти:

  • фарш курячий - 500 г;

  • батон - 1 скибочка;

  • молоко - 30 мл;

  • яйце - 1 шт.;

  • спеції;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • борошно - 05 ст.


  • Для начинки:

  • печериці - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • білі сухі гриби - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо попередньо вимочену в молоці і подрібнений скибочку батона, яйце, сметану, борошно і спеції. Гарненько все перемішуємо і поки відкладаємо в сторону. Тепер давайте приготуємо грибну начинку. Для цього беремо печериці, промиваємо, обробляємо їх і рубаємо невеликими шматочками. В іншу миску кладемо сухі гриби, заливаємо їх невеликою кількістю води, накриваємо зверху плівкою, протикаємо в ній декілька отворів і ставимо на кілька хвилин в
    Курячі котлети з грибами
    мікрохвильовку. Потім обережно зливаємо рідину і дрібно шаткуємо гриби.
    У сковороді розтоплюємо шматочок масла, викладаємо порубаний лук, приправляємо спеціями і пасеруємо приблизно 3 хвилинки. Далі додаємо гриби і тушкуємо овочі до м'якості. Після цього змочуємо руки у воді, беремо трохи фаршу, формуємо з нього котлету, робимо в ній в центрі поглиблення і викладаємо туди трохи приготовленої начинки. Обвалюємо сформовані кульки у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вівсяні котлети
    Вівсяні котлети
    Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
    Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
    Котлети з грибами
    Котлети з грибами
    Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і
    Котлети з рису і грибів
    Котлети з рису і грибів
    Котлети з рису з грибами - приголомшливо смачне блюдо, яке, без сумніву, сподобається вашим рідним і гостям. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих
    Зрази з грибами - рецепт
    Зрази з грибами - рецепт
    Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
    Кошики з фаршем
    Кошики з фаршем
    Кошики з фаршем - це оригінальна ситна закуска, яка, без сумніву, прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте приготуємо їх з фаршем і грибами,