Курячі котлети з грибами
Курячі котлети з грибами - це дуже соковите і апетитне блюдо, яке прикрасить не тільки повсякденний вечерю, але і будь-який святковий стіл. Вони виходять чудово ароматними і ніжними. Давайте ж дізнаємося деякі рецепти приготування курячих котлет з грибами.
Інгредієнти:
сир твердий - 100 г;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
червона цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
гриби свіжі - 250 г;
спеції;
фарш курячий - 500 г;
яйце - 1 шт.;
свіжа зелень за бажанням.
Приготування
Оливкова і вершкове масло з'єднуємо, розігріваємо на сковороді і пасеруємо до м'якості подрібнену цибулю і часник. Потім додаємо нарізані скибочками гриби, додаємо приправу, спеції і готуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Готову овочеву обжарку перекладаємо в чашку і залишаємо остигати. Цим часом викладаємо в миску курячий фарш, додаємо тертий сир, яйце, цибульну начинку, спеції і трави за смаком. Все добре перемішуємо і прибираємо на 2-3 години в холодильник. Духовку розігріваємо до 170 градусів, формуємо з фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащене маслом деко. Випікаємо курячі котлетки з грибами в духовці 20 хвилин спочатку на одній стороні, а потім стільки ж на інший.
Інгредієнти:
куряче філе - 600 г;
печериці - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
вершки - 150 мл;
білий хліб - 150 г;
яйце - 1 шт.;
мускатний горіх - щіпка;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Куряче філе рубаємо, трохи підсолюємо і перчимо. Цибулини чистимо, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо до м'якості на маслечко. Цим часом гарненько промиваємо печериці, обсушуємо їх, обробляємо і, порізавши невеликими скибочками, додаємо в сковороду до лучка. У чашу блендера викладаємо білий хлібець без кірки, вливаємо нежирні вершки, розбиваємо яйце, додаємо за бажанням гілочки базиліка, мускатний горіх мелений і збиваємо все до отримання однорідної маси. Тепер з'єднуємо у великій мисці рубане куряче філе, яєчно-вершкову суміш, смажені шампіньйони з цибулею і гарненько вимішуємо. Формуємо з фаршу невеликі кульки і обсмажуємо нарізані курячі котлетки з грибами на рослинному маслечко до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
фарш курячий - 500 г;
батон - 1 скибочка;
молоко - 30 мл;
яйце - 1 шт.;
спеції;
сметана - 2 ст. ложки;
борошно - 05 ст.
Для начинки:
печериці - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
білі сухі гриби - 2 ст. ложки.
Приготування
Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо попередньо вимочену в молоці і подрібнений скибочку батона, яйце, сметану, борошно і спеції. Гарненько все перемішуємо і поки відкладаємо в сторону. Тепер давайте приготуємо грибну начинку. Для цього беремо печериці, промиваємо, обробляємо їх і рубаємо невеликими шматочками. В іншу миску кладемо сухі гриби, заливаємо їх невеликою кількістю води, накриваємо зверху плівкою, протикаємо в ній декілька отворів і ставимо на кілька хвилин в мікрохвильовку. Потім обережно зливаємо рідину і дрібно шаткуємо гриби.
У сковороді розтоплюємо шматочок масла, викладаємо порубаний лук, приправляємо спеціями і пасеруємо приблизно 3 хвилинки. Далі додаємо гриби і тушкуємо овочі до м'якості. Після цього змочуємо руки у воді, беремо трохи фаршу, формуємо з нього котлету, робимо в ній в центрі поглиблення і викладаємо туди трохи приготовленої начинки. Обвалюємо сформовані кульки у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії до готовності.
Курячі котлети з грибами і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Оливкова і вершкове масло з'єднуємо, розігріваємо на сковороді і пасеруємо до м'якості подрібнену цибулю і часник. Потім додаємо нарізані скибочками гриби, додаємо приправу, спеції і готуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Готову овочеву обжарку перекладаємо в чашку і залишаємо остигати. Цим часом викладаємо в миску курячий фарш, додаємо тертий сир, яйце, цибульну начинку, спеції і трави за смаком. Все добре перемішуємо і прибираємо на 2-3 години в холодильник. Духовку розігріваємо до 170 градусів, формуємо з фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащене маслом деко. Випікаємо курячі котлетки з грибами в духовці 20 хвилин спочатку на одній стороні, а потім стільки ж на інший.
Січені курячі котлети з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе рубаємо, трохи підсолюємо і перчимо. Цибулини чистимо, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо до м'якості на маслечко. Цим часом гарненько промиваємо печериці, обсушуємо їх, обробляємо і, порізавши невеликими скибочками, додаємо в сковороду до лучка. У чашу блендера викладаємо білий хлібець без кірки, вливаємо нежирні вершки, розбиваємо яйце, додаємо за бажанням гілочки базиліка, мускатний горіх мелений і збиваємо все до отримання однорідної маси. Тепер з'єднуємо у великій мисці рубане куряче філе, яєчно-вершкову суміш, смажені шампіньйони з цибулею і гарненько вимішуємо. Формуємо з фаршу невеликі кульки і обсмажуємо нарізані курячі котлетки з грибами на рослинному маслечко до золотистої скоринки.
Котлети з курячого фаршу з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо попередньо вимочену в молоці і подрібнений скибочку батона, яйце, сметану, борошно і спеції. Гарненько все перемішуємо і поки відкладаємо в сторону. Тепер давайте приготуємо грибну начинку. Для цього беремо печериці, промиваємо, обробляємо їх і рубаємо невеликими шматочками. В іншу миску кладемо сухі гриби, заливаємо їх невеликою кількістю води, накриваємо зверху плівкою, протикаємо в ній декілька отворів і ставимо на кілька хвилин в мікрохвильовку. Потім обережно зливаємо рідину і дрібно шаткуємо гриби.
У сковороді розтоплюємо шматочок масла, викладаємо порубаний лук, приправляємо спеціями і пасеруємо приблизно 3 хвилинки. Далі додаємо гриби і тушкуємо овочі до м'якості. Після цього змочуємо руки у воді, беремо трохи фаршу, формуємо з нього котлету, робимо в ній в центрі поглиблення і викладаємо туди трохи приготовленої начинки. Обвалюємо сформовані кульки у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети з грибами
Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і
Котлети з рису і грибів
Котлети з рису з грибами - приголомшливо смачне блюдо, яке, без сумніву, сподобається вашим рідним і гостям. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
Кошики з фаршем
Кошики з фаршем - це оригінальна ситна закуска, яка, без сумніву, прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте приготуємо їх з фаршем і грибами,