Кошики з фаршем
Кошики з фаршем - дивовижно приголомшливо смачна і ситна закуска, яку, не роздумуючи, можна подати до фуршетного столу і урізноманітнити меню, порадувавши гостей новим оригінальним рецептом.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне - 330 г;
яйце - 1 шт.;
сухі дріжджі - 15 г;
вода холодна - 100 мл;
маргарин - 40 г;
цукровий пісок - 1 ст. ложка.
Для начинки:
куряча грудка - 800 г;
масло вершкове - 80 г;
сир твердий - 50 г;
яйце - 2 шт.;
мускатний горіх - щіпка;
спеції.
Приготування
Для початку давайте замісимо тісто: борошно просіваємо, акуратно вливаємо трохи теплої води, всипаємо дріжджі, розбиваємо яйце, кладемо сіль, цукровий пісок і маргарин. Ретельно перемішуємо інгредієнти, ставимо в тепло і залишаємо приблизно на 3 години, щоб воно добре піднялося.
А цим часом поки робимо начинку. Для цього курячі грудки промиваємо, знімаємо шкірку, відокремлюємо м'ясо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після цього остуджуємо і перекручуємо через м'ясорубку. До подрібненого фаршу додаємо яйця, кладемо масло, додаємо подрібнений мускатний горіх, підсолюємо і ретельно перемішуємо. З підготовленого тіста формуємо кошички, скориставшись спеціальними металевими формами. В кошики викладаємо фарш, зверху присипаємо тертим сирочком і відправляємо блюдо в гарячу духовку.
Інгредієнти:
м'ясний свіжий фарш - 500 г;
хліб - 100 г;
цибулина - 100 г;
морква - 150 г;
яйце - 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Для начинки:
гриби - 300 г;
помідори - 100 г;
спеції;
сир - 200 р.
Приготування
У м'ясний фарш додаємо очищену і дрібно порізану цибульку, натерту моркву і попередньо замочений у воді білий хлібець. Приправляємо масу спеціями, розбиваємо яйце і гарненько перемішуємо. Потім формуємо з отриманої маси кошички, використовуючи металеві формочки, і наповнюємо їх начинкою. Для її приготування, гриби обробляємо, дрібно рубаємо, додаємо подрібнений помідор і перемішуємо. Зверху посипаємо блюдо тертим сирком і запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
молоко;
яйце - 1 шт.;
масло вершкове - 10 р.
Для начинки:
свіжі печериці - 100 г;
цибулина - 2 шт.;
спеції;
курячий фарш - 400 г;
сир твердих сортів.
Приготування
Для початку картоплю чистимо, розрізаємо, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Потім обережно зливаємо всю рідину і розминаємо картоплю в пюре, додаючи вершкове масло, яйце і гаряченьке молочко. Курячий фарш розморожуємо і кладемо в нього трохи дрібно нарізаного ріпчастої лучка. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Печериці обробляємо, шаткуємо пластинами і обсмажуємо на сковороді разом з цибулькою. Сирочек натираємо на дрібній терочке і приступаємо до складання кошичків.
Тепер беремо мокрими руками невелику порцію картопляного пюре , скачуємо кульку і надаємо йому форму коржі. Одну її сторону занурюємо в панірувальні сухарі і укладаємо на деко. Далі беремо кондитерський мішок, набираємо в картопляне пюре і видавлюємо його по колу на край нашої коржі. Після цього викладаємо в серединку м'ясну начинку і робимо ще колечко з пюре. Зверху викладаємо грибочки з цибулею і присипаємо тертим сиром.
Відправляємо деко в духовку і запікаємо спочатку при невеликій температурі, щоб пропікся фарш, а потім збільшуємо полум'я і витримуємо до готовності. Виймаємо кошики з духовки, викладаємо на тарілки, посипаємо зеленню і подаємо.
Як зробити кошики з фаршем?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для початку давайте замісимо тісто: борошно просіваємо, акуратно вливаємо трохи теплої води, всипаємо дріжджі, розбиваємо яйце, кладемо сіль, цукровий пісок і маргарин. Ретельно перемішуємо інгредієнти, ставимо в тепло і залишаємо приблизно на 3 години, щоб воно добре піднялося.
А цим часом поки робимо начинку. Для цього курячі грудки промиваємо, знімаємо шкірку, відокремлюємо м'ясо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після цього остуджуємо і перекручуємо через м'ясорубку. До подрібненого фаршу додаємо яйця, кладемо масло, додаємо подрібнений мускатний горіх, підсолюємо і ретельно перемішуємо. З підготовленого тіста формуємо кошички, скориставшись спеціальними металевими формами. В кошики викладаємо фарш, зверху присипаємо тертим сирочком і відправляємо блюдо в гарячу духовку.
Кошики з фаршу з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
У м'ясний фарш додаємо очищену і дрібно порізану цибульку, натерту моркву і попередньо замочений у воді білий хлібець. Приправляємо масу спеціями, розбиваємо яйце і гарненько перемішуємо. Потім формуємо з отриманої маси кошички, використовуючи металеві формочки, і наповнюємо їх начинкою. Для її приготування, гриби обробляємо, дрібно рубаємо, додаємо подрібнений помідор і перемішуємо. Зверху посипаємо блюдо тертим сирком і запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Картопляні кошики з фаршем
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для початку картоплю чистимо, розрізаємо, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Потім обережно зливаємо всю рідину і розминаємо картоплю в пюре, додаючи вершкове масло, яйце і гаряченьке молочко. Курячий фарш розморожуємо і кладемо в нього трохи дрібно нарізаного ріпчастої лучка. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Печериці обробляємо, шаткуємо пластинами і обсмажуємо на сковороді разом з цибулькою. Сирочек натираємо на дрібній терочке і приступаємо до складання кошичків.
Тепер беремо мокрими руками невелику порцію картопляного пюре , скачуємо кульку і надаємо йому форму коржі. Одну її сторону занурюємо в панірувальні сухарі і укладаємо на деко. Далі беремо кондитерський мішок, набираємо в картопляне пюре і видавлюємо його по колу на край нашої коржі. Після цього викладаємо в серединку м'ясну начинку і робимо ще колечко з пюре. Зверху викладаємо грибочки з цибулею і присипаємо тертим сиром.
Відправляємо деко в духовку і запікаємо спочатку при невеликій температурі, щоб пропікся фарш, а потім збільшуємо полум'я і витримуємо до готовності. Виймаємо кошики з духовки, викладаємо на тарілки, посипаємо зеленню і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,
Фарширована картопля
Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
Кошики з грибами - рецепт
Кошики з грибами - ідеальний варіант для ланчу або фуршету. Така легка закуска припаде до смаку багатьом, а приготувати її не скласти особливих
Святкове блюдо з фаршу
Напередодні святкових днів господині шукають, щоб такого новенького і оригінального подати на урочистий обід. І сьогодні ми пропонуємо кілька цікавих
Картопляні кошики з грибами
Картопляні кошики з грибами - це смачне і оригінальне блюдо для фуршетного або святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих