Фарширована картопля

Картопля, фарширована фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо, вирізаємо серединку і викладаємо у форму отвором вгору. Фарш кладемо в миску розбиваємо в нього яйце, додаємо спеції, підсолюємо і перчимо. Чистимо цибулину, шаткуємо невеликими кубиками і додаємо до м'яса. Ретельно перемішуємо начинку і начиняємо їй картоплю. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, вливаємо вершки, перемішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння. В деко з фарширований м'ясом картоплею вливаємо трохи води і олійно-вершкову суміш. Відправляємо страву в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Картопля, фарширована шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо велику картоплю рівної форми, гарненько промиваємо їх і просушуємо. Потім кожну акуратно загортаємо у фольгу і відправляємо на 50-60 хвилин в розігріту духовку. Коли картопля стане м'яким, дістаємо його з духовки, даємо трохи охолонути і розрізаємо навпіл. Чайною ложечкою акуратно виймаємо серединку, залишаючи тонкі бортики. Додаємо м'яке вершкове масло і добре розминаємо виделкою.
Шинку шаткуємо маленькими кубиками. Сир натираємо на дрібній терочке, а часник видавлюємо через прес. Після цього додаємо в картопляне пюре шинку, сир і часник. Добре все перемішуємо, кладемо сметану і підсолюємо за смаком. Готової наповнюємо начинкою половинки картоплі і відправляємо їх хвилин на 15 в духовку. Потім дістаємо, присипаємо тертим сиром, знімаємо фольгу і подаємо до столу.
Картопля, фарширована грибами
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю промиваємо, обсушуємо рушником, розрізаємо на дві половинки і обережно витягуємо внутрішню частину, залишаючи цілісну шкірку. Печериці обробляємо, подрібнюємо і наповнюємо ними заготівлі картоплі. Зубчик часничку розрізаємо на 6 частин і кладемо в кожну картопляні половинки, подсаливая за смаком. Заливаємо вміст кожної «човники» сметаною і запікаємо в вогнетривкої формі, в розігрітій духовій шафі, близько 30-40 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню петрушки, і подаємо на стіл.
Картопля, фарширована овочами
Інгредієнти:

Картопля промиваємо і відварюємо в мундирі до напівготовності. Потім охолоджуємо її, чистимо і розрізаємо кожну на дві рівні половинки. За допомогою чайної ложечки, акуратно виймаємо серединку, роблячи «човники». Морква шаткуємо дрібними кубиками, цибулю рубаємо скибочками, і пасеруємо овочі на рослинному маслі. Далі перекладаємо обжарку в ємність, додаємо консервовану кукурудзу, подрібнені серединки картоплі і рубану зелень. Солимо начинку за смаком і ретельно перемішуємо. Тепер наповнюємо картопляні «човники» овочами, зверху кладемо трохи сметани і запікаємо страву в розігрітій духовці близько 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля, фарширована м'ясом
Іноді хочеться приготувати щось зовсім незвичайне з абсолютно звичайних продуктів. Візьмемо, приміром, картоплю і фарш. Звичайно, можна зробити

Фарширований картопля в духовці
Якщо вам набридли звичайні страви з картоплі, то завжди можна вигадати що-небудь незвичайне. Наприклад, запекти його в духовці, але не простий, а

Картопля з шинкою
Картопля з шинкою - це, воістину, класичне поєднання. Приготувати таку страву можна різними способами. У нашій статті ми підібрали найбільш

Картопля з начинкою
Фарширований картопля, запечена в духовці - просте і смачне в приготуванні блюдо як для святкового, так і повсякденного столу. А начинка в даному

Картопля, фарширована грибами
Картопля, фарширована грибами - смачне і чудове блюдо, яке неодмінно прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі

Картопля, фарширована фаршем
Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на