Картопля з начинкою
Картопля, запечена з начинкою - оригінальний і дуже смачний гарнір до будь-якої м'ясної страви. Давайте розглянемо з вами кілька простих рецептів його приготування.
Інгредієнти:
молода картопля - 8 шт.;
помідори - 2 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
спеції:
сир твердий - 50 г;
олія - за смаком.
Приготування
Картопля промиваємо і відварюємо близько 20 хвилин в мундирі. Потім злегка остуджуємо, розрізаємо навпіл, очистити від шкірки і акуратно виймаємо ложкою серцевину. Далі переходимо до приготування начинки.
Для цього вирізану частину картофелей розминаємо в пюре, додаємо рубаний базилік , нарізані помідори без шкірки, кладемо сметану і видавлюємо часничок. Все добре перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо половину натертого сиру. Тепер наповнюємо половинки картоплин приготовленої масою, викладаємо у змащену маслом форму і відправляємо картопля з начинкою в духовку, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
спеції;
оселедець слабосолона - 120 г;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 30 г;
картопля - 1 кг.
Приготування
Картопля добре промиваємо, витираємо насухо рушником і запікаємо в духовці до готовності. Потім трохи охолодити, очистити від шкірки, зрізаємо верхівку і акуратно виймаємо серединку, за допомогою ложки. Отриману картопляну масу розминаємо, додаємо дрібно нарізану оселедець і подрібнений підсмажену цибулю. Добре розтираємо, заправляємо сметаною, розбиваємо сирі яйця і приправляємо спеціями. Підготовленою начинкою наповнюємо картопляні заготовки, викладаємо їх на деко і запікаємо до рум'яного кольору.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
картопля - 8 шт.;
яйце - 2 шт.;
бринза - 4 ст. ложки;
сметана - 3 ст. ложки;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
борошно - 05 ст. ложки;
спеції;
бульйон м'ясний.
Приготування
Картопля очищаємо, ріжемо уздовж навпіл і акуратно вирізаємо центр. Для приготування начинки змішуємо яйця з сиром і бринзою, всипаємо борошно і підсолюємо за смаком. Тепер викладаємо приготований фарш в картопляні чашечки, ставимо їх у форму з маслом і запікаємо картопля з начинкою до готовності, періодично доливаючи м'ясний бульйон. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною і свіжими овочами.
Рецепт картоплі з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо і відварюємо близько 20 хвилин в мундирі. Потім злегка остуджуємо, розрізаємо навпіл, очистити від шкірки і акуратно виймаємо ложкою серцевину. Далі переходимо до приготування начинки.
Для цього вирізану частину картофелей розминаємо в пюре, додаємо рубаний базилік , нарізані помідори без шкірки, кладемо сметану і видавлюємо часничок. Все добре перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо половину натертого сиру. Тепер наповнюємо половинки картоплин приготовленої масою, викладаємо у змащену маслом форму і відправляємо картопля з начинкою в духовку, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.
Картопля з начинкою з оселедця
Інгредієнти:
Приготування
Картопля добре промиваємо, витираємо насухо рушником і запікаємо в духовці до готовності. Потім трохи охолодити, очистити від шкірки, зрізаємо верхівку і акуратно виймаємо серединку, за допомогою ложки. Отриману картопляну масу розминаємо, додаємо дрібно нарізану оселедець і подрібнений підсмажену цибулю. Добре розтираємо, заправляємо сметаною, розбиваємо сирі яйця і приправляємо спеціями. Підготовленою начинкою наповнюємо картопляні заготовки, викладаємо їх на деко і запікаємо до рум'яного кольору.
Запечена картопля з сирною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, ріжемо уздовж навпіл і акуратно вирізаємо центр. Для приготування начинки змішуємо яйця з сиром і бринзою, всипаємо борошно і підсолюємо за смаком. Тепер викладаємо приготований фарш в картопляні чашечки, ставимо їх у форму з маслом і запікаємо картопля з начинкою до готовності, періодично доливаючи м'ясний бульйон. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширований картопля в духовці
Якщо вам набридли звичайні страви з картоплі, то завжди можна вигадати що-небудь незвичайне. Наприклад, запекти його в духовці, але не простий, а
Картопля в духовці з майонезом
Страву більш ніжним і соковитим допомагає зробити соус. А самим доступним з різноманітних соусів є майонез. І сьогодні ми поділимося з вами простими,
Фарширована картопля
Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
Картопля, запечена з сиром
Картопля - смачний і універсальний продукт. Його тушкують, смажать, фарширують, додають у салати, супи. І сьогодні ми розповімо вам, як його
Картопляні човники
Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи
Картопляні кошики з грибами
Картопляні кошики з грибами - це смачне і оригінальне блюдо для фуршетного або святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих