Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля з начинкою

Картопля з начинкою

17-03-2015, 21:17
1 721
Картопля з начинкою
Картопля, запечена з начинкою - оригінальний і дуже смачний гарнір до будь-якої м'ясної страви. Давайте розглянемо з вами кілька простих рецептів його приготування.

Рецепт картоплі з начинкою


Інгредієнти:

  • молода картопля - 8 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • спеції:

  • сир твердий - 50 г;

  • олія - за смаком.


  • Приготування
    Картопля промиваємо і відварюємо близько 20 хвилин в мундирі. Потім злегка остуджуємо, розрізаємо навпіл, очистити від шкірки і акуратно виймаємо ложкою серцевину. Далі переходимо до приготування начинки.
    Для цього вирізану частину картофелей розминаємо в пюре, додаємо рубаний базилік , нарізані помідори без шкірки, кладемо сметану і видавлюємо часничок. Все добре перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо половину натертого сиру. Тепер наповнюємо половинки картоплин приготовленої масою, викладаємо у змащену маслом форму і відправляємо картопля з начинкою в духовку, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.

    Картопля з начинкою з оселедця


    Інгредієнти:

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції;

  • оселедець слабосолона - 120 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло вершкове - 30 г;

  • картопля - 1 кг.


  • Приготування
    Картопля добре промиваємо, витираємо насухо рушником і запікаємо в духовці до готовності. Потім трохи охолодити, очистити від шкірки, зрізаємо верхівку і акуратно виймаємо серединку, за допомогою ложки. Отриману картопляну масу розминаємо, додаємо дрібно нарізану оселедець і подрібнений підсмажену цибулю. Добре розтираємо, заправляємо сметаною, розбиваємо сирі яйця і приправляємо спеціями. Підготовленою начинкою наповнюємо картопляні заготовки, викладаємо їх на деко і запікаємо до рум'яного кольору.

    Запечена картопля з сирною начинкою


    Інгредієнти:

  • сир - 200 г;

  • картопля - 8 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • бринза - 4 ст. ложки;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • Картопля з начинкою

  • борошно - 05 ст. ложки;

  • спеції;

  • бульйон м'ясний.


  • Приготування
    Картопля очищаємо, ріжемо уздовж навпіл і акуратно вирізаємо центр. Для приготування начинки змішуємо яйця з сиром і бринзою, всипаємо борошно і підсолюємо за смаком. Тепер викладаємо приготований фарш в картопляні чашечки, ставимо їх у форму з маслом і запікаємо картопля з начинкою до готовності, періодично доливаючи м'ясний бульйон. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною і свіжими овочами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фарширований картопля в духовці
    Фарширований картопля в духовці
    Якщо вам набридли звичайні страви з картоплі, то завжди можна вигадати що-небудь незвичайне. Наприклад, запекти його в духовці, але не простий, а
    Картопля в духовці з майонезом
    Картопля в духовці з майонезом
    Страву більш ніжним і соковитим допомагає зробити соус. А самим доступним з різноманітних соусів є майонез. І сьогодні ми поділимося з вами простими,
    Фарширована картопля
    Фарширована картопля
    Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
    Картопля, запечена з сиром
    Картопля, запечена з сиром
    Картопля - смачний і універсальний продукт. Його тушкують, смажать, фарширують, додають у салати, супи. І сьогодні ми розповімо вам, як його
    Картопляні човники
    Картопляні човники
    Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи
    Картопляні кошики з грибами
    Картопляні кошики з грибами
    Картопляні кошики з грибами - це смачне і оригінальне блюдо для фуршетного або святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих