Картопля, фарширована фаршем
Фарширований картопля може стати головною закускою на вашому святковому столі. Подавати таку страву буде доречним як на банкетах, так і на фуршетах, або просто в якості гарніру на обід в буденному меню. Як приготувати картоплю, фарширований фаршем, ми розберемося разом далі.
Інгредієнти:
картопля (велика) - 2 шт.;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
сіль - щіпка;
м'ясний фарш - 300 г;
соус барбекю - 1/4 ст.;
тертий твердий сир - 1/4 ст.;
зелена цибуля;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Картоплю миємо, обсушуємо, змащуємо маслом і натираємо сіллю. Кладемо бульби на покритий фольгою деко і відправляємо в духовку на 1 годину або до тих пір, поки картоплини не стануть м'якими.
Поки картопля в духовці, м'ясний фарш обсмажуємо до золотистого кольору, щедро приправивши його. Готовий фарш змішуємо з соусом барбекю і зеленою цибулею.
Запечена картопля виймаємо з духовки і розрізаємо навпіл. Дістаємо 2/3 з м'якоті бульб з допомогою чайної ложки так, щоб вийшли "човники" з картопляної шкірки. Витягнуту м'якоть можна використовувати в інших рецептах, а на її місце ми викладаємо фарш. Посипаємо бульби тертим сиром і ставимо в духовку до тих пір, поки сирний шар не розплавиться.
Фарширований фаршем картоплю, запечену в духовці, подаємо зі сметаною, посипавши залишками зеленої цибулі.
Інгредієнти:
картопля - 4 шт.;
суцвіття цвітної капусти - 2 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
каррі - 2 ч. ложки;
кумин - 1/2 ч. ложки;
насіння коріандру - 1/2 ч. ложки;
кайенский перець - щіпка;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
вода - 50 мл;
грецький йогурт - 250 мл;
заморожений горошок - 1 ст.;
яловичий фарш - 300 г;
зелена цибуля;
сметана для подачі;
зелень коріандру.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Картоплю миємо й обсушуємо, загорнути кожен бульба фольгою і випікаємо протягом години.
Змішуємо нарізану цибулю і суцвіття капусти, приправляємо їх подрібненим часником, карі , кумином, коріандром, кайенским перцем, олією і заливаємо водою з грецьким йогуртом . Варимо суміш протягом 30 хвилин. Додаємо до капусти зелений горошок і яловичий фарш. Продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.
Коли картопля буде готова, знімаємо фольгу і розрізаємо бульби навпіл. Витягаємо частину м'якоті і заповнюємо порожнину сумішшю з цвітної капусти і фаршу. Повертаємо картоплю в духовку на 20-25 хвилин. Готову картоплю подаємо разом зі сметаною, посипавши зеленню коріандру і цибулі.
Якщо ви хочете приготувати картопля, фарширований фаршем в мультиварці, то спершу запечіть бульби до м'якості використовуючи режим "Випічка" (1 год в середині готування переверніть бульби на іншу сторону). Фаршировану картоплю готуємо в аналогічному режимі 30 хвилин.
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
курячий фарш - 300 г;
консервована квасоля - 1 /2 ст.;
кукурудза заморожена - 1/2 ст.;
гострий перець - за смаком;
томат - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
гриби - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
петрушка;
кумін - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
твердий сир - 200 г;
зелену цибулю і сметана для подачі.
Приготування
Картопля наколюємо виделкою по всій поверхні і кладемо в мікрохвильову піч на максимальну потужність. 5-7 хвилин повинно бути достатньо. Розрізаємо бульби навпіл, виймаємо м'якоть, залишаючи невелику її кількість на стінках.
У сковороді обсмажуємо курячий фарш з цибулею, грибами, часником, квасолею, гострим перцем, томатом і кумином. Приправляємо фарш сіллю і перцем, після чого тушкуємо протягом 20 хвилин.
Додаємо кукурудзу і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Викладаємо начинку в картопляні "човники", посипаємо сиром і запікаємо в духовці 5-7 хвилин. Подаємо з зеленню і сметаною.
Картопля, фарширована м'ясним фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Картоплю миємо, обсушуємо, змащуємо маслом і натираємо сіллю. Кладемо бульби на покритий фольгою деко і відправляємо в духовку на 1 годину або до тих пір, поки картоплини не стануть м'якими.
Поки картопля в духовці, м'ясний фарш обсмажуємо до золотистого кольору, щедро приправивши його. Готовий фарш змішуємо з соусом барбекю і зеленою цибулею.
Запечена картопля виймаємо з духовки і розрізаємо навпіл. Дістаємо 2/3 з м'якоті бульб з допомогою чайної ложки так, щоб вийшли "човники" з картопляної шкірки. Витягнуту м'якоть можна використовувати в інших рецептах, а на її місце ми викладаємо фарш. Посипаємо бульби тертим сиром і ставимо в духовку до тих пір, поки сирний шар не розплавиться.
Фарширований фаршем картоплю, запечену в духовці, подаємо зі сметаною, посипавши залишками зеленої цибулі.
Рецепт картоплі, фаршированого фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Картоплю миємо й обсушуємо, загорнути кожен бульба фольгою і випікаємо протягом години.
Змішуємо нарізану цибулю і суцвіття капусти, приправляємо їх подрібненим часником, карі , кумином, коріандром, кайенским перцем, олією і заливаємо водою з грецьким йогуртом . Варимо суміш протягом 30 хвилин. Додаємо до капусти зелений горошок і яловичий фарш. Продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.
Коли картопля буде готова, знімаємо фольгу і розрізаємо бульби навпіл. Витягаємо частину м'якоті і заповнюємо порожнину сумішшю з цвітної капусти і фаршу. Повертаємо картоплю в духовку на 20-25 хвилин. Готову картоплю подаємо разом зі сметаною, посипавши зеленню коріандру і цибулі.
Якщо ви хочете приготувати картопля, фарширований фаршем в мультиварці, то спершу запечіть бульби до м'якості використовуючи режим "Випічка" (1 год в середині готування переверніть бульби на іншу сторону). Фаршировану картоплю готуємо в аналогічному режимі 30 хвилин.
Картопля, фарширована фаршем і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Картопля наколюємо виделкою по всій поверхні і кладемо в мікрохвильову піч на максимальну потужність. 5-7 хвилин повинно бути достатньо. Розрізаємо бульби навпіл, виймаємо м'якоть, залишаючи невелику її кількість на стінках.
У сковороді обсмажуємо курячий фарш з цибулею, грибами, часником, квасолею, гострим перцем, томатом і кумином. Приправляємо фарш сіллю і перцем, після чого тушкуємо протягом 20 хвилин.
Додаємо кукурудзу і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Викладаємо начинку в картопляні "човники", посипаємо сиром і запікаємо в духовці 5-7 хвилин. Подаємо з зеленню і сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, фарширована м'ясом
Іноді хочеться приготувати щось зовсім незвичайне з абсолютно звичайних продуктів. Візьмемо, приміром, картоплю і фарш. Звичайно, можна зробити
Картопля з грибами і м'ясом
Картопля з м'ясом - це чудове поєднання двох найпопулярніших інгредієнтів, яке зустрічається у багатьох страв. А якщо до них додати гриби, вийде
Картопля з фаршем в духовці
Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще
Картопля з сиром в духовці
Картопля, запечена з сиром - це класика, яка обросла безліччю варіантів приготування. Кілька з них ми вам розповімо в нашій статті. Така страва може
Картопля з шинкою
Картопля з шинкою - це, воістину, класичне поєднання. Приготувати таку страву можна різними способами. У нашій статті ми підібрали найбільш
Картопляні човники
Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи