Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля, фарширована м'ясом

Картопля, фарширована м'ясом

21-03-2015, 21:05
3 092
Картопля, фарширована м'ясом
Іноді дуже хочеться приготувати на вечерю щось незвичайне, екзотичне, ну і, звичайно ж, смачне. Наприклад, не просто відварити картоплю і посмажити котлети, а зробити незвичайний картопля з сюрпризом - фаршировані м'ясним фаршем. Приготування такої страви не займе багато часу, але результат здивує і порадує всіх. Давайте розглянемо з вами, як приготувати фарширований картопля з різноманітними начинками.

Фаршировані м'ясним фаршем картоплю


М'ясний фарш можете брати на свій розсуд. Це може і яловичина і свинина, і курка. Просто картопля, фарширований свининою, виходить більш ароматним і соковитим.
Інгредієнти:

  • картопля - 6-7 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • фарш м'ясний - 400 г;

  • сметана - 300 г;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • олія рослинна;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Для початку потрібно помити картоплю, почистити і розрізати вздовж навпіл. За допомогою ножа акуратно видалити серцевину, щоб не пошкодити краю - залишаємо тільки дно і стінки товщиною 05 див. Приготовані «човники» з картоплі кладемо в злегка підсолену воду і залишаємо на 15 хвилин. В цей час дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
    Моркву натираємо на середній тертці і додаємо до цибулі. Через пару хвилин кладемо в овочеву обжарку фарш і перемішуємо, даємо майбутньої начинці посмажитися хвилин 5 солимо, перчимо. Кожну «човник» з картоплі фаршируємо отриманим фаршем. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього картопляні «човники». В окремій тарілці змішуємо сметану з томатною пастою, солимо і заливаємо отриманим соусом картоплю. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо приблизно 20 хвилин. Фарширований фаршем картоплю в духовці готовий! Перед подачею на стіл, не забудьте посипати блюдо дрібно посіченою зеленню, щоб надати соковитому страви яскравий вигляд.

    Картопля, фарширована салом

    Картопля, фарширована м'ясом

    Інгредієнти:

  • картопля - 6-7 шт.;

  • шмат сала - 400 г;

  • часник - 1 шт.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Робимо картопляні човники і кладемо в підсолену воду. Сало і часник ріжемо дуже дрібно. І цим фаршем начиняємо картопляні «човники». Деко трохи посипаємо крупною сіллю і ставимо на неї наш картопля, фарширований салом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин. Готова картопля просто тане у роті. Переконайтеся в цьому самі. Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля, запечена з фаршем
    Картопля, запечена з фаршем
    Картопля - досить популярний овоч, з якого можна зробити безліч смачних страв з додаванням інших інгредієнтів відповідно. І сьогодні ми розповімо, як
    Картопля з фаршем в духовці
    Картопля з фаршем в духовці
    Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще
    Фарширований картопля в духовці
    Фарширований картопля в духовці
    Якщо вам набридли звичайні страви з картоплі, то завжди можна вигадати що-небудь незвичайне. Наприклад, запекти його в духовці, але не простий, а
    Фарширована картопля
    Фарширована картопля
    Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
    Картопляні човники
    Картопляні човники
    Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи
    Картопля, фарширована фаршем
    Картопля, фарширована фаршем
    Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на