Картопля, фарширована м'ясом
Іноді дуже хочеться приготувати на вечерю щось незвичайне, екзотичне, ну і, звичайно ж, смачне. Наприклад, не просто відварити картоплю і посмажити котлети, а зробити незвичайний картопля з сюрпризом - фаршировані м'ясним фаршем. Приготування такої страви не займе багато часу, але результат здивує і порадує всіх. Давайте розглянемо з вами, як приготувати фарширований картопля з різноманітними начинками.
М'ясний фарш можете брати на свій розсуд. Це може і яловичина і свинина, і курка. Просто картопля, фарширований свининою, виходить більш ароматним і соковитим.
Інгредієнти:
картопля - 6-7 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
фарш м'ясний - 400 г;
сметана - 300 г;
томатна паста - 1 ст. ложка;
олія рослинна;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для початку потрібно помити картоплю, почистити і розрізати вздовж навпіл. За допомогою ножа акуратно видалити серцевину, щоб не пошкодити краю - залишаємо тільки дно і стінки товщиною 05 див. Приготовані «човники» з картоплі кладемо в злегка підсолену воду і залишаємо на 15 хвилин. В цей час дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
Моркву натираємо на середній тертці і додаємо до цибулі. Через пару хвилин кладемо в овочеву обжарку фарш і перемішуємо, даємо майбутньої начинці посмажитися хвилин 5 солимо, перчимо. Кожну «човник» з картоплі фаршируємо отриманим фаршем. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього картопляні «човники». В окремій тарілці змішуємо сметану з томатною пастою, солимо і заливаємо отриманим соусом картоплю. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо приблизно 20 хвилин. Фарширований фаршем картоплю в духовці готовий! Перед подачею на стіл, не забудьте посипати блюдо дрібно посіченою зеленню, щоб надати соковитому страви яскравий вигляд.
Інгредієнти:
картопля - 6-7 шт.;
шмат сала - 400 г;
часник - 1 шт.;
сіль - за смаком.
Приготування
Робимо картопляні човники і кладемо в підсолену воду. Сало і часник ріжемо дуже дрібно. І цим фаршем начиняємо картопляні «човники». Деко трохи посипаємо крупною сіллю і ставимо на неї наш картопля, фарширований салом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин. Готова картопля просто тане у роті. Переконайтеся в цьому самі. Приємного вам апетиту!
Фаршировані м'ясним фаршем картоплю
М'ясний фарш можете брати на свій розсуд. Це може і яловичина і свинина, і курка. Просто картопля, фарширований свининою, виходить більш ароматним і соковитим.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку потрібно помити картоплю, почистити і розрізати вздовж навпіл. За допомогою ножа акуратно видалити серцевину, щоб не пошкодити краю - залишаємо тільки дно і стінки товщиною 05 див. Приготовані «човники» з картоплі кладемо в злегка підсолену воду і залишаємо на 15 хвилин. В цей час дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
Моркву натираємо на середній тертці і додаємо до цибулі. Через пару хвилин кладемо в овочеву обжарку фарш і перемішуємо, даємо майбутньої начинці посмажитися хвилин 5 солимо, перчимо. Кожну «човник» з картоплі фаршируємо отриманим фаршем. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього картопляні «човники». В окремій тарілці змішуємо сметану з томатною пастою, солимо і заливаємо отриманим соусом картоплю. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо приблизно 20 хвилин. Фарширований фаршем картоплю в духовці готовий! Перед подачею на стіл, не забудьте посипати блюдо дрібно посіченою зеленню, щоб надати соковитому страви яскравий вигляд.
Картопля, фарширована салом
Інгредієнти:
Приготування
Робимо картопляні човники і кладемо в підсолену воду. Сало і часник ріжемо дуже дрібно. І цим фаршем начиняємо картопляні «човники». Деко трохи посипаємо крупною сіллю і ставимо на неї наш картопля, фарширований салом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин. Готова картопля просто тане у роті. Переконайтеся в цьому самі. Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, запечена з фаршем
Картопля - досить популярний овоч, з якого можна зробити безліч смачних страв з додаванням інших інгредієнтів відповідно. І сьогодні ми розповімо, як
Картопля з фаршем в духовці
Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще
Фарширований картопля в духовці
Якщо вам набридли звичайні страви з картоплі, то завжди можна вигадати що-небудь незвичайне. Наприклад, запекти його в духовці, але не простий, а
Фарширована картопля
Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
Картопляні човники
Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи
Картопля, фарширована фаршем
Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на