Картопля з грибами і м'ясом

Рецепт тушкованих грибів з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину посипаємо сіллю і перцем. У жаровню наливаємо масло і розігріваємо його. На розігрітій олії швидко обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору. В окремій мисці змішуємо томати у власному соку з нарізаною кубиками морквою, селерою, грибами і картоплею. Викладаємо овочі поверх м'яса і готуємо до їх м'якості, близько 15 хвилин. Після закінчення часу додаємо в жаровню часник, вино і яловичий бульйон , кладемо гілочки розмарину і чебрецю. Як тільки рідина в жаровні дійде до кипіння - зменшуємо вогонь і накриваємо блюдо кришкою. Тушкуємо м'ясо і картопля 3-4 години.
Якщо ви хочете приготувати в порційних горщиках м'ясо, гриби і картоплю, то попередньо обсмажте вже нарізане кубиками м'ясо, покладіть його на дно горщиків, поверх додайте овочі і залийте бульйон і вино. Готувати таке м'ясо слід при температурі 160 градусів близько 15-2 годин.
Картопля, фарширована м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо і витираємо на сухо. Протикаємо бульба виделкою в декількох місцях і змащуємо її маслом, натираємо сіллю і перцем. Викладаємо картоплини на застелений фольгою деко і запікаємо годину при 200 градусах, або до тих пір,

Поки картопля готується, займемося яловичиною. Змішуємо фарш з 1/4 склянки соусу барбекю і зеленою цибулею. Гриби дрібно нарізаємо, обсмажуємо і також додаємо у фарш.
Як тільки картопля буде готовий, розрізаємо кожен бульба уздовж навпіл, але не до кінця. Видаляємо частину м'якоті, змішуємо з фаршем і наповнюємо їм картоплю. Кладемо поверх по ложці соусу, посипаємо тертим сиром. М'ясо, гриби і картоплю запікаємо в духовці, поки сир не розплавиться, а потім подаємо страву зі сметаною прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Печеня в горщику в духовці
Печеня - одне з найвідоміших страв, яке обожнюють багато Воно може бути не тільки чудовим прикрасою святкового столу, але також чудово підійде і для

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне

Картопля, фарширована фаршем
Картопля, фарширована фаршем - прекрасна закуска до святкового столу. Таке блюдо добре подавати на фуршетах або банкетах, а також в якості гарніру на