Рагу з грибами
Рагу зазвичай представляє з себе все, що завгодно, тушковане в густому і ароматному соусі або власному соку. Незважаючи на те, що сама назва страви натякає на його французькі корені, інтерпретації його існують у багатьох інших національностей.
У цій статті ми розглянемо рецепт грибного рагу - ситного самостійного блюда і прекрасного доповнення до пасти або картопляного гарніру .
Інгредієнти:
картопля - 8 шт.;
рослинна олія - 1/4 ст.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
лісові гриби - 300 г;
часник - 4 зубчики;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сухе біле вино - 1 ст.;
яловичий бульйон - 1 ст.;
чебрець, тархун - по 1 гілочці.
Приготування
Картопля обертаємо фольгою й запікаємо до готовності в духовці. Поки бульби запікаються, у сковороді розігріваємо вершкове і рослинне масло, і обсмажуємо на ньому гриби, приправивши їх сіллю і перцем. Смаження грибів займе 15-20 хвилин, після чого до них можна буде додати нарізаний тонкими кільцями цибулю і часник і продовжити готування ще 7-8 хвилин. Заливаємо вміст сковороди вином і повністю випариваем його. Додаємо яловичий бульйон , тархун і чебрець і доводимо все до кипіння. Як тільки соус загусне, дістаємо картоплю з духовки, обережно виймаємо м'якоть і змішуємо з рагу.
Інгредієнти:
гриби - 500 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цибулю-шалот - 3 шт.;
кабачок - 1 шт.;
томат - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
овочевий бульйон - 1/2 ст.;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На суміші вершкового і оливкового масла обсмажуємо кільця шалот до золотистого кольору. До цибулі додаємо гриби і часник, а також нарізані кубиками кабачки і помідори, все солимо, перчимо, заливаємо вином і тушкуємо до повного випаровування вологи. Додаємо на сковороду часник і бульйон, тушкуємо рагу з кабачків з грибами ще 5 хвилин.
Якщо ви хочете приготувати рагу з грибами в мультиварці, то виберіть режим "Гасіння" на 20 хвилин.
Інгредієнти:
печериці - 200 г;
часник - 3 зубчики;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
курячі стегенця - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
бальзамічний оцет - 3 ст. ложки;
розмарин - 1 гілочка;
томати у власному соку - 400 г;
сіль, цукор, перець - за смаком.
Приготування
З стегон зрізаємо м'ясо і обсмажуємо його на олії до золотистого кольору. Додаємо до м'яса гриби, часник і цибулю, обсмажуємо все разом 5-7 хвилин і заливаємо томатами у власному соку. Сіль, цукор і перець додаємо за смаком. Не забуваємо про розмарин. Тушкуємо рагу з курки з грибами до загустіння соусу, а потім заправляємо бальзамічним оцтом і подаємо з пастою.
У цій статті ми розглянемо рецепт грибного рагу - ситного самостійного блюда і прекрасного доповнення до пасти або картопляного гарніру .
Рагу з грибами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картопля обертаємо фольгою й запікаємо до готовності в духовці. Поки бульби запікаються, у сковороді розігріваємо вершкове і рослинне масло, і обсмажуємо на ньому гриби, приправивши їх сіллю і перцем. Смаження грибів займе 15-20 хвилин, після чого до них можна буде додати нарізаний тонкими кільцями цибулю і часник і продовжити готування ще 7-8 хвилин. Заливаємо вміст сковороди вином і повністю випариваем його. Додаємо яловичий бульйон , тархун і чебрець і доводимо все до кипіння. Як тільки соус загусне, дістаємо картоплю з духовки, обережно виймаємо м'якоть і змішуємо з рагу.
Рецепт овочевого рагу з грибами
Інгредієнти:
Приготування
На суміші вершкового і оливкового масла обсмажуємо кільця шалот до золотистого кольору. До цибулі додаємо гриби і часник, а також нарізані кубиками кабачки і помідори, все солимо, перчимо, заливаємо вином і тушкуємо до повного випаровування вологи. Додаємо на сковороду часник і бульйон, тушкуємо рагу з кабачків з грибами ще 5 хвилин.
Якщо ви хочете приготувати рагу з грибами в мультиварці, то виберіть режим "Гасіння" на 20 хвилин.
Рагу з грибами і курячим м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
З стегон зрізаємо м'ясо і обсмажуємо його на олії до золотистого кольору. Додаємо до м'яса гриби, часник і цибулю, обсмажуємо все разом 5-7 хвилин і заливаємо томатами у власному соку. Сіль, цукор і перець додаємо за смаком. Не забуваємо про розмарин. Тушкуємо рагу з курки з грибами до загустіння соусу, а потім заправляємо бальзамічним оцтом і подаємо з пастою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька
Овочеве рагу в духовці
Овочеве рагу - корисне низькокалорійне блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами створення
Рагу в мультиварці
Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з