Овочеве рагу в духовці

Як приготувати овочеве рагу в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Всі овочі миємо й чистимо, після чого нарізаємо кубиками. У глибокій сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому цибулю і часник до золотистого кольору. Солимо і перчимо страву, додаємо дрібку паприки.
Засипаємо в сковороду інші овочі і чекаємо, поки вони також придбають золотистий відтінок. Тепер вміст сковороди можна перекласти в горщик і залити 125 мл води. Готуємо овочеве рагу в духовці з баклажанами 2 години, знизивши температуру духовки до 160 градусів.
Рецепт овочевого рагу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими шматочками і обсмажуємо в сотейнику на оливковій олії. Як тільки цибуля стане золотистою, додаємо до нього подрібнений часник і продовжуємо готування ще хвилину. Змішуємо вміст жаровні з томатною пастою і заливаємо все овочевим бульйоном . Тепер в жаровню можна відправляти кубики картоплі і моркви, нарізані гриби, горошок і вино. Сіль і перець додаємо за смаком.
Духовку розігріваємо до 160 градусів. Крохмаль розводимо у воді і змішуємо з овочами в жаровні. Потім перекладаємо рагу в горщик і ставимо страву в духовку на 40-45 хвилин. Готове рагу посипаємо свіжою зеленню.
Овочеве рагу, запечене в духовці з сиром
Це блюдо важко назвати рагу в класичному розумінні цього слова, воно, швидше нагадує запіканку до складу якої входять і тушковані, смажені компоненти, що запікаються разом з вершково-сирною масою, яка в кінці готування перетворюється в ніжний соус. Ну як можна відязикати собі в такому ласощі?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді з оливковою олією обсмажуємо цибулю і часник. Додаємо туди ж склянку води і крупу кіноа, а також томатну пасту, сіль

Баклажани нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін. Аналогічним чином і обсмажуємо гриби.
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Йогурт збиваємо з сиром і яйцями. Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо на нього шарами інгредієнти нашого рагу: баклажани, томатну суміш, сирно-яєчну суміш, гриби і знову баклажани. Зверху розподіляємо залишки сирної маси і ставимо страву в розігріту духовку запікатися на 40-45 хвилин. Готову страву посипаємо свіжим базиліком і подаємо до столу, злегка остудити попередньо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення

Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.

Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на

Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення

Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька

Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне