Грибне рагу
У перекладі з французької язика слово «рагу» означає - «збудливий апетит». Давайте розглянемо з вами, як приготувати грибне рагу і здивувати всіх домочадців смачною і ситною вечерею.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
білі гриби - 300 г;
яловичина - 250 г;
морква - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
масло вершкове - 20 г;
паста томатна - 1 ст. ложка;
лимонний сік - за смаком;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Отже, для приготування грибного рагу з овочами, м'ясо гарненько промиваємо під проточною водою, видаляємо всі пленочки і кісточки, а потім нарізаємо його на невеликі шматочки. Тепер очищаємо овочі: цибулю шаткуємо крупною соломкою, а моркву і картоплю подрібнюємо скибочками. Далі, беремо глибокий сотейник, кладемо трохи вершкового масла, розтоплюємо його, викладаємо на дно м'ясо і обсмажуємо протягом 10 хвилин до появи рум'яної скоринки, постійно помішуючи. Як тільки яловичина придбає золотавий відтінок, додаємо до неї моркву і продовжуємо тушкувати без кришки ще хвилин 15 на середньому вогні. Далі кладемо нарізану ріпчасту цибулю і обсмажуємо його разом з м'ясом, поки він не стане прозорим і м'яким. Тепер все солимо, приправляємо спеціями, вливаємо трохи лимонного соку за смаком і в самому кінці додаємо порізані пластинками білі гриби. Обсмажуємо гриби з м'ясом і цибулею на повільному вогні протягом 10 хвилин, періодично змішуючи. Потім доливаємо в сотейник приблизно 150 мл гарячої кип'яченої води, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння і залишаємо на 30 хвилин тушкуватися, стежачи за тим, щоб рідина повністю не випарувалася, і овочі не підгоріли. Тепер кладемо до інших овочів картоплю і ретельно все перемішуємо. Після того, як картопля злегка провариться, додаємо томатну пасту і тушкуємо рагу з грибів до повної готовності, приблизно 15-20 хвилин. По закінченню часу, акуратно знімаємо блюдо з плити і залишаємо хвилин на 10 настоятися при закритій кришці, а потім розкладаємо рагу з білих грибів по тарілках, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!
А насолоджуючись смаком грибних страв не забудьте скуштувати овочеве рагу з грибами і гриби в сметані .
Приємного вам апетиту!
Рецепт грибного рагу
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування грибного рагу з овочами, м'ясо гарненько промиваємо під проточною водою, видаляємо всі пленочки і кісточки, а потім нарізаємо його на невеликі шматочки. Тепер очищаємо овочі: цибулю шаткуємо крупною соломкою, а моркву і картоплю подрібнюємо скибочками. Далі, беремо глибокий сотейник, кладемо трохи вершкового масла, розтоплюємо його, викладаємо на дно м'ясо і обсмажуємо протягом 10 хвилин до появи рум'яної скоринки, постійно помішуючи. Як тільки яловичина придбає золотавий відтінок, додаємо до неї моркву і продовжуємо тушкувати без кришки ще хвилин 15 на середньому вогні. Далі кладемо нарізану ріпчасту цибулю і обсмажуємо його разом з м'ясом, поки він не стане прозорим і м'яким. Тепер все солимо, приправляємо спеціями, вливаємо трохи лимонного соку за смаком і в самому кінці додаємо порізані пластинками білі гриби. Обсмажуємо гриби з м'ясом і цибулею на повільному вогні протягом 10 хвилин, періодично змішуючи. Потім доливаємо в сотейник приблизно 150 мл гарячої кип'яченої води, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння і залишаємо на 30 хвилин тушкуватися, стежачи за тим, щоб рідина повністю не випарувалася, і овочі не підгоріли. Тепер кладемо до інших овочів картоплю і ретельно все перемішуємо. Після того, як картопля злегка провариться, додаємо томатну пасту і тушкуємо рагу з грибів до повної готовності, приблизно 15-20 хвилин. По закінченню часу, акуратно знімаємо блюдо з плити і залишаємо хвилин на 10 настоятися при закритій кришці, а потім розкладаємо рагу з білих грибів по тарілках, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!
А насолоджуючись смаком грибних страв не забудьте скуштувати овочеве рагу з грибами і гриби в сметані .
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з куркою
Якщо ви хочете приготувати смачне і соковите блюдо з курячого м'яса, а звичні рецепти вже порядком набридли, пропонуємо вам зробити куряче рагу. Ця
Рагу з яловичини
Сьогодні ми будемо радувати всіх любителів російської кухні простими і цікавими рецептами рагу з яловичини. Гаряче м'ясне блюдо неодмінно здивує
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам
Рагу з грибами
Рагу являє собою тушкувати у власному соку м'ясо, овочі або гриби. Ось про останньому варіанті створення цієї страви ми і поговоримо. Таке ситне
Рагу в мультиварці
Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з