Рагу з яловичини
Сьогодні ми будемо радувати всіх любителів російської кухні простими і цікавими рецептами рагу з яловичини. Гаряче м'ясне блюдо неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Приготувавши м'ясне рагу з яловичини, вам залишиться тільки доповнити стіл овочевими нарізками і мініатюрними канапе.
Настав час дізнатися, як приготувати рагу з яловичини, витративши мінімум часу і зусиль.
Інгредієнти:
яловичина - 1 кг;
картопля - 4 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
кабачки - 2 шт.;
помідори - 3 шт.;
зелень - 50 г;
масло рослинне - 2 ст. л.;
часник - 2 зубчики;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
М'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім кладемо яловичину в розігріту сковорідку, змащену рослинним маслом. Після обжарювання на середньому вогні заливаємо м'ясо водою і доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо на готовності. Тепер промиваємо моркву, дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду. Слідом додаємо нарізану півкільцями цибулю.
Після того, як вода закипить, промиваємо картоплю, очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо тушкуватися. Через пару хвилин очищаємо кабачки, видаляємо насіння і додаємо до м'яса. Далі доводимо рагу до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності овочів. Потім промиті помідори нарізаємо шматочками і відправляємо в рагу. В кінці гасіння додаємо сіль і мелений перець, пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Після чого всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і даємо настоятися нашому гарячого протягом півгодини. За цим же принципом при бажанні можна приготувати рагу з яловичини в мультиварці.
А зараз на підході у нас популярний і дуже легкий рецепт рагу з яловичини з овочами, готувати яке одне задоволення.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
перець болгарський - 2 шт.;
морква - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
помідори - 2 шт.;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сіль, перець і паприка - за смаком.
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо і нарізаємо великими шматочками. Потім очищаємо цибулю та моркву і також нарізаємо кубиками. Болгарські перчики промиваємо, видаляємо корненожки і вирізаємо насіння, після чого нарізаємо їх великими шматочками. За цим же принципом подрібнюємо помідори.
Тепер розігріваємо сковорідку і змащуємо дно рослинним маслом. Далі обсмажуємо до пікантної скоринки яловичину. Потім додаємо перець і моркву, зменшуємо вогонь. А через десять хвилин підкладаємо цибуля, коли він стане м'якше, додаємо помідори, паприку, сіль і перець. Підливаємо трохи води і доводимо страву до кипіння. Тепер накриваємо сковорідку кришкою, ставимо на повільний вогонь і залишаємо тушкуватися овочі з м'ясом до готовності. Через 15 хвилин овочеве рагу з яловичиною буде готово.
Інгредієнти:
яловичина - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
томатна паста - 3 ст. л.;
борошно - 4 ст. л.;
сіль і перець - за смаком;
рослинна олія - 2 ст. л.;
зелень - за смаком.
Приготування
М'якоть яловичини нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо на розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією. В окремій сковороді обсмажуємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, додавши борошно. Після того, як цибуля буде готовий, перекаливаем його до м'яса. Далі заливаємо яловичину водою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності під закритою кришкою.
Після того, як м'ясо буде готове, додаємо томатну пасту, сіль, спеції і мелкорубленную зелень. Потім все добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею даємо м'яса з підливою трохи настоятися і загуснути.
Настав час дізнатися, як приготувати рагу з яловичини, витративши мінімум часу і зусиль.
Рецепт рагу з яловичини з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім кладемо яловичину в розігріту сковорідку, змащену рослинним маслом. Після обжарювання на середньому вогні заливаємо м'ясо водою і доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо на готовності. Тепер промиваємо моркву, дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду. Слідом додаємо нарізану півкільцями цибулю.
Після того, як вода закипить, промиваємо картоплю, очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо тушкуватися. Через пару хвилин очищаємо кабачки, видаляємо насіння і додаємо до м'яса. Далі доводимо рагу до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності овочів. Потім промиті помідори нарізаємо шматочками і відправляємо в рагу. В кінці гасіння додаємо сіль і мелений перець, пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Після чого всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і даємо настоятися нашому гарячого протягом півгодини. За цим же принципом при бажанні можна приготувати рагу з яловичини в мультиварці.
А зараз на підході у нас популярний і дуже легкий рецепт рагу з яловичини з овочами, готувати яке одне задоволення.
Рагу з яловичини з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо і нарізаємо великими шматочками. Потім очищаємо цибулю та моркву і також нарізаємо кубиками. Болгарські перчики промиваємо, видаляємо корненожки і вирізаємо насіння, після чого нарізаємо їх великими шматочками. За цим же принципом подрібнюємо помідори.
Тепер розігріваємо сковорідку і змащуємо дно рослинним маслом. Далі обсмажуємо до пікантної скоринки яловичину. Потім додаємо перець і моркву, зменшуємо вогонь. А через десять хвилин підкладаємо цибуля, коли він стане м'якше, додаємо помідори, паприку, сіль і перець. Підливаємо трохи води і доводимо страву до кипіння. Тепер накриваємо сковорідку кришкою, ставимо на повільний вогонь і залишаємо тушкуватися овочі з м'ясом до готовності. Через 15 хвилин овочеве рагу з яловичиною буде готово.
Рагу з яловичини з ситної підливою
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо на розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією. В окремій сковороді обсмажуємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, додавши борошно. Після того, як цибуля буде готовий, перекаливаем його до м'яса. Далі заливаємо яловичину водою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності під закритою кришкою.
Після того, як м'ясо буде готове, додаємо томатну пасту, сіль, спеції і мелкорубленную зелень. Потім все добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею даємо м'яса з підливою трохи настоятися і загуснути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення