Рагу з яловичини

Настав час дізнатися, як приготувати рагу з яловичини, витративши мінімум часу і зусиль.
Рецепт рагу з яловичини з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім кладемо яловичину в розігріту сковорідку, змащену рослинним маслом. Після обжарювання на середньому вогні заливаємо м'ясо водою і доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо на готовності. Тепер промиваємо моркву, дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду. Слідом додаємо нарізану півкільцями цибулю.
Після того, як вода закипить, промиваємо картоплю, очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо тушкуватися. Через пару хвилин очищаємо кабачки, видаляємо насіння і додаємо до м'яса. Далі доводимо рагу до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності овочів. Потім промиті помідори нарізаємо шматочками і відправляємо в рагу. В кінці гасіння додаємо сіль і мелений перець, пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Після чого всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і даємо настоятися нашому гарячого протягом півгодини. За цим же принципом при бажанні можна приготувати рагу з яловичини в мультиварці.
А зараз на підході у нас популярний і дуже легкий рецепт рагу з яловичини з овочами, готувати яке одне задоволення.
Рагу з яловичини з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо і нарізаємо великими шматочками. Потім очищаємо цибулю та моркву і також нарізаємо кубиками. Болгарські перчики промиваємо, видаляємо корненожки і вирізаємо насіння, після чого нарізаємо їх великими шматочками. За цим же принципом подрібнюємо помідори.
Тепер розігріваємо сковорідку і змащуємо дно рослинним маслом. Далі обсмажуємо до пікантної скоринки яловичину. Потім додаємо перець і моркву, зменшуємо вогонь. А через десять хвилин підкладаємо цибуля, коли він стане м'якше, додаємо помідори, паприку, сіль і перець. Підливаємо трохи води і доводимо страву до кипіння. Тепер накриваємо сковорідку кришкою, ставимо на повільний вогонь і залишаємо тушкуватися овочі з м'ясом до готовності. Через 15 хвилин овочеве рагу з яловичиною буде готово.
Рагу з яловичини з ситної підливою
Інгредієнти:
Приготування

Після того, як м'ясо буде готове, додаємо томатну пасту, сіль, спеції і мелкорубленную зелень. Потім все добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею даємо м'яса з підливою трохи настоятися і загуснути.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне

Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.

Грибне рагу
Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на

Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати

Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші

Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення