Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рагу з яловичини

Рагу з яловичини

21-03-2015, 19:51
1 120
Рагу з яловичини
Сьогодні ми будемо радувати всіх любителів російської кухні простими і цікавими рецептами рагу з яловичини. Гаряче м'ясне блюдо неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Приготувавши м'ясне рагу з яловичини, вам залишиться тільки доповнити стіл овочевими нарізками і мініатюрними канапе.
Настав час дізнатися, як приготувати рагу з яловичини, витративши мінімум часу і зусиль.

Рецепт рагу з яловичини з картоплею


Інгредієнти:

  • яловичина - 1 кг;

  • картопля - 4 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • кабачки - 2 шт.;

  • помідори - 3 шт.;

  • зелень - 50 г;

  • масло рослинне - 2 ст. л.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім кладемо яловичину в розігріту сковорідку, змащену рослинним маслом. Після обжарювання на середньому вогні заливаємо м'ясо водою і доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо на готовності. Тепер промиваємо моркву, дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду. Слідом додаємо нарізану півкільцями цибулю.
    Після того, як вода закипить, промиваємо картоплю, очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо тушкуватися. Через пару хвилин очищаємо кабачки, видаляємо насіння і додаємо до м'яса. Далі доводимо рагу до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності овочів. Потім промиті помідори нарізаємо шматочками і відправляємо в рагу. В кінці гасіння додаємо сіль і мелений перець, пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Після чого всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і даємо настоятися нашому гарячого протягом півгодини. За цим же принципом при бажанні можна приготувати рагу з яловичини в мультиварці.
    А зараз на підході у нас популярний і дуже легкий рецепт рагу з яловичини з овочами, готувати яке одне задоволення.

    Рагу з яловичини з овочами


    Інгредієнти:

  • яловичина - 500 г;

  • перець болгарський - 2 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 3 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. л.;

  • сіль, перець і паприка - за смаком.


  • Приготування
    Промите м'ясо обсушуємо і нарізаємо великими шматочками. Потім очищаємо цибулю та моркву і також нарізаємо кубиками. Болгарські перчики промиваємо, видаляємо корненожки і вирізаємо насіння, після чого нарізаємо їх великими шматочками. За цим же принципом подрібнюємо помідори.
    Тепер розігріваємо сковорідку і змащуємо дно рослинним маслом. Далі обсмажуємо до пікантної скоринки яловичину. Потім додаємо перець і моркву, зменшуємо вогонь. А через десять хвилин підкладаємо цибуля, коли він стане м'якше, додаємо помідори, паприку, сіль і перець. Підливаємо трохи води і доводимо страву до кипіння. Тепер накриваємо сковорідку кришкою, ставимо на повільний вогонь і залишаємо тушкуватися овочі з м'ясом до готовності. Через 15 хвилин овочеве рагу з яловичиною буде готово.

    Рагу з яловичини з ситної підливою


    Інгредієнти:

  • яловичина - 1 кг;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • томатна паста - 3 ст. л.;

  • борошно - 4 ст. л.;

  • сіль і перець - за смаком;

  • рослинна олія - 2 ст. л.;

  • зелень - за смаком.


  • Приготування
    Рагу з яловичини
    М'якоть яловичини нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо на розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією. В окремій сковороді обсмажуємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, додавши борошно. Після того, як цибуля буде готовий, перекаливаем його до м'яса. Далі заливаємо яловичину водою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності під закритою кришкою.
    Після того, як м'ясо буде готове, додаємо томатну пасту, сіль, спеції і мелкорубленную зелень. Потім все добре перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин. Перед подачею даємо м'яса з підливою трохи настоятися і загуснути.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рагу з баранини
    Рагу з баранини
    Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
    Овочеве рагу з грибами
    Овочеве рагу з грибами
    Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
    Грибне рагу
    Грибне рагу
    Грибне рагу - це одна з тих страв, яке доречно на столі і доступно до приготування круглий рік. Поява перевих літніх грибів наштовхнуло нас на
    Овочеве рагу з кабачками - рецепт
    Овочеве рагу з кабачками - рецепт
    Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
    Овочеве рагу з капустою
    Овочеве рагу з капустою
    Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення