Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Рагу з овочами - шалено смачне і, звичайно ж, корисне блюдо, яке до того ж досить просто приготувати. В нього можна додавати практично всі овочі, які є у вас під рукою. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування овочевого рагу з кабачками.
Інгредієнти:
помідори - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
кабачки - 6 шт.;
картопля - 6 шт.;
стручкова квасоля - 500 г;
свиняча вирізка - 800 г;
часник - 2 зубчики;
базилік - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
М'якоть свинини моєму, витираємо рушником і нарізаємо порційними шматочками. У глибоку товсту каструлю наливаємо олії і ставимо на вогонь. Викладаємо м'ясо і смажимо до утворення рум'яної скоринки. Овочі чистимо і співаємо. Цибулю дрібненько шаткуємо і пасеруємо на іншій сковороді з маслом, а потім перекладаємо його рівномірним шаром на м'ясо. Картоплю і кабачки подрібнюємо кубиками і разом з дрібно посіченою квасолею окремо обсмажуємо на маслі, кладемо поверх лука. Помідори шаткуємо часточками і укладаємо на кабачки. Додаємо видавлений через прес часник. Солимо, перчимо і присмачую подрібненим базиліком. Ставимо жаровню на помірний вогонь і заливаємо овочі рівно до середини водою. Протушиваем овочеве рагу з кабачками і картоплею приблизно 20 хвилин, закривши каструлю кришкою. Після чого розкладаємо рагу в тарілки, поливаємо утворився соусом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
філе курки - 2 шт.;
кабачки - 2 шт.;
помідори - 2шт.;
кип'ячена вода - 1 ст.;
сіль, спеції, прянощі - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і розрізаємо на порційні шматочки. Солимо, перчимо м'ясо за смаком і присмачую прянощами і спеціями. В чавунець наливаємо рослинне масло і викладаємо курячі шматочки. Потім додаємо воду, закриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні, майже до готовності м'яса.
Цим часом, чистимо цибулю, моєму і шаткуємо його півкільцями. Чистимо Кабачки від шкірки, видаляємо насіння і подрібнюємо кубиками. Помідори миємо й нарізаємо часточками. Перекладаємо всі овочі до курки і тушкуємо близько 15 хвилин на маленькому вогні до м'якості овочів. Потім солимо овочеве рагу з куркою по смаку, перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Інгредієнти:
болгарський солодкий перець - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
кабачки - 2 шт.;
помідор - 4 шт.;
баклажани - 2 шт.;
білокачанна капуста - 300 г;
морква - 1 шт.;
рослинна олія;
сіль, лавровий лист, чорний перець горошком - за смаком.
Приготування
Беремо глибоку сковороду або чавунець, наливаємо в неї рослинне масло і викладаємо білокачанну капусту, нашатковану тоненькою соломкою. Відразу ж додаємо сіль її, що з неї пішов сік і вливаємо трохи води. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на помірному вогні. Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і додаємо до капусти. Тим часом готуємо кабачки і баклажани для овочевого рагу: очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо соломкою. Додаємо в сковороду і все ретельно перемішуємо. Точно також нарізаємо болгарський перець і теж викладаємо в сковороду разом з морквою, натертою на крупній тертці. Тепер беремо помідори, миємо, обсушуємо, ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Додаємо томати практично в самому кінці приготування рагу. Все добре перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин. Потім відкриваємо кришку, додаємо перець, лавровий лист і даємо страві настоятися.
Любителям рагу також доведеться за смаком овочеве рагу з грибами за простим і цікавим рецептами.
Овочеве рагу з кабачків і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини моєму, витираємо рушником і нарізаємо порційними шматочками. У глибоку товсту каструлю наливаємо олії і ставимо на вогонь. Викладаємо м'ясо і смажимо до утворення рум'яної скоринки. Овочі чистимо і співаємо. Цибулю дрібненько шаткуємо і пасеруємо на іншій сковороді з маслом, а потім перекладаємо його рівномірним шаром на м'ясо. Картоплю і кабачки подрібнюємо кубиками і разом з дрібно посіченою квасолею окремо обсмажуємо на маслі, кладемо поверх лука. Помідори шаткуємо часточками і укладаємо на кабачки. Додаємо видавлений через прес часник. Солимо, перчимо і присмачую подрібненим базиліком. Ставимо жаровню на помірний вогонь і заливаємо овочі рівно до середини водою. Протушиваем овочеве рагу з кабачками і картоплею приблизно 20 хвилин, закривши каструлю кришкою. Після чого розкладаємо рагу в тарілки, поливаємо утворився соусом і подаємо до столу.
Овочеве рагу з кабачками і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і розрізаємо на порційні шматочки. Солимо, перчимо м'ясо за смаком і присмачую прянощами і спеціями. В чавунець наливаємо рослинне масло і викладаємо курячі шматочки. Потім додаємо воду, закриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні, майже до готовності м'яса.
Цим часом, чистимо цибулю, моєму і шаткуємо його півкільцями. Чистимо Кабачки від шкірки, видаляємо насіння і подрібнюємо кубиками. Помідори миємо й нарізаємо часточками. Перекладаємо всі овочі до курки і тушкуємо близько 15 хвилин на маленькому вогні до м'якості овочів. Потім солимо овочеве рагу з куркою по смаку, перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Овочеве рагу з кабачків і баклажанів
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку сковороду або чавунець, наливаємо в неї рослинне масло і викладаємо білокачанну капусту, нашатковану тоненькою соломкою. Відразу ж додаємо сіль її, що з неї пішов сік і вливаємо трохи води. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на помірному вогні. Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і додаємо до капусти. Тим часом готуємо кабачки і баклажани для овочевого рагу: очищаємо їх від шкірки і подрібнюємо соломкою. Додаємо в сковороду і все ретельно перемішуємо. Точно також нарізаємо болгарський перець і теж викладаємо в сковороду разом з морквою, натертою на крупній тертці. Тепер беремо помідори, миємо, обсушуємо, ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Додаємо томати практично в самому кінці приготування рагу. Все добре перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин. Потім відкриваємо кришку, додаємо перець, лавровий лист і даємо страві настоятися.
Любителям рагу також доведеться за смаком овочеве рагу з грибами за простим і цікавим рецептами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з куркою
Якщо ви хочете приготувати смачне і соковите блюдо з курячого м'яса, а звичні рецепти вже порядком набридли, пропонуємо вам зробити куряче рагу. Ця
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового