Овочеве рагу в мультиварці
Літо - сезон свіжих овочів, багатих на вітаміни, які так і просяться в рагу. Можна, звичайно, готувати його і в зиязикай період, бо сьогодні купити овочі холодну пору року не проблема, але літні кабачки, перець, молода картопля і корисні, і готуються швидко. Переваги приготування овочевого рагу в мультиварці - відсутність великої кількості олії, можна не турбуватися, що страва пригорить, і, навіть, перемішувати не треба, а значить, на виході буде не «каша» з овочів, а красиве апетитне рагу з цільними шматочками помідор, перцю або баклажан.
Для приготування самого простого овочевого рагу досить моркви, цибулі і перцю, далі - додаєте інгредієнти на свій смак. Хтось любить баклажани, хтось-кабачки або горошок, третій за смаком молода стручкова квасоля і кольорова капуста. Овочеве рагу, приготоване за будь-яким рецептом для мультиварки вийде ароматним і смачним, адже склад продуктів визначається, орієнтуючись лише на свій власний смак.
Ну, а щоб у вас не залишилося питання: «Як приготувати рагу в мультиварці», дамо вам кілька порад:
приготування овочевого рагу в мультиварці не вимагає великої кількості рослинного масла, так як овочі, особливо помідори, в процесі гасіння виділяють багато власного соку;
якщо соку виділилося все-таки замало, то додайте в чашу трохи кип'яченої води;
перемішувати страву найкраще вже перед подачею на стіл, тоді овочі збережуть свій зовнішній вигляд;
якщо додати в рагу ложечку сметани, то страва вийде більш жирним і наваристим;
рідку складову від рагу можете з легкістю використовувати для соусу до м'яса або підливи до гарніру.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
помідори - 2-3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
перець солодкий - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
масло рослинне - 1 ст. ложка.
Приготування
Всі овочі чистимо від шкірки, перець очищаємо ще й від насіння, потім приступаємо до нарізування. Кабачки, моркву і помідори - кубиками, цибулю і перець - півкільцями. У мультиварочную чашу закладаємо всі овочі, додаємо сіль, перець, спеції, наливаємо олію, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Час для приготування рагу з кабачків - не більше години, так як літні овочі готуються досить швидко.
Що може бути краще, ніж швидкий і легкий спосіб ситно і смачно нагодувати сім'ю? Додавши до улюблених овочів картоплю, ми, тим самим, зробимо овочеве рагу в мультиварці більш ситним, наваристим і поживним. Можете подати до нього м'ясо або рибу, а можете влаштувати вегетаріанський обід.
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
перець солодкий - 2 шт.;
часник - 2-3 зубчики;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
морква - 2 шт.;
кабачки - 2 шт.;
помідори - 2-3 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для приготування овочевого рагу в мультиварці, спочатку гарненько вимиємо всі овочі і очистимо їх від шкірки. Потім, картопля, помідори і кабачки нарізаємо кубиками, перець і моркву - кружечками. Тепер закладаємо в чашу мультиварки овочі в такій послідовності: картопля, морква, перець, кабачки і моркву. Між ними розміщуємо зубчики часнику, солимо, насипати приправи і зверху поливаємо рослинним маслом. Встановлюємо режим «Випічка» і таймер на 30 хвилин. Орієнтуйтеся по готовності страви, можливо, час приготування доведеться збільшити ще хвилин на 10-15.
Рагу з овочів в мультиварці
Для приготування самого простого овочевого рагу досить моркви, цибулі і перцю, далі - додаєте інгредієнти на свій смак. Хтось любить баклажани, хтось-кабачки або горошок, третій за смаком молода стручкова квасоля і кольорова капуста. Овочеве рагу, приготоване за будь-яким рецептом для мультиварки вийде ароматним і смачним, адже склад продуктів визначається, орієнтуючись лише на свій власний смак.
Ну, а щоб у вас не залишилося питання: «Як приготувати рагу в мультиварці», дамо вам кілька порад:
Рагу з кабачків в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі чистимо від шкірки, перець очищаємо ще й від насіння, потім приступаємо до нарізування. Кабачки, моркву і помідори - кубиками, цибулю і перець - півкільцями. У мультиварочную чашу закладаємо всі овочі, додаємо сіль, перець, спеції, наливаємо олію, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Час для приготування рагу з кабачків - не більше години, так як літні овочі готуються досить швидко.
Картопляне рагу в мультиварці
Що може бути краще, ніж швидкий і легкий спосіб ситно і смачно нагодувати сім'ю? Додавши до улюблених овочів картоплю, ми, тим самим, зробимо овочеве рагу в мультиварці більш ситним, наваристим і поживним. Можете подати до нього м'ясо або рибу, а можете влаштувати вегетаріанський обід.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування овочевого рагу в мультиварці, спочатку гарненько вимиємо всі овочі і очистимо їх від шкірки. Потім, картопля, помідори і кабачки нарізаємо кубиками, перець і моркву - кружечками. Тепер закладаємо в чашу мультиварки овочі в такій послідовності: картопля, морква, перець, кабачки і моркву. Між ними розміщуємо зубчики часнику, солимо, насипати приправи і зверху поливаємо рослинним маслом. Встановлюємо режим «Випічка» і таймер на 30 хвилин. Орієнтуйтеся по готовності страви, можливо, час приготування доведеться збільшити ще хвилин на 10-15.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з індички
Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення