Рагу з індички

Рагу з індички з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички обробляємо, поливаємо оливковою маслом, посипаємо сіллю, перцем, базиліком і розмарином. Потім додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька і розрізані на 4 частини зубчики часничку. Гарненько обмазуємо шматки індички і укладаємо м'ясо на фольгу. Зверху розподіляємо вимочений чорнослив . Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кружечками середньої товщини, поливаємо олією і приправляємо спеціями. Викладаємо картоплю навколо птахи, накриваємо все фольгою, підверніть акуратно краю і відправляємо рагу з індички в розігріту духовку на 45 хвилин.
Рецепт рагу з індички
Інгредієнти:
Приготування
Індичку розрізаємо на шматочки, промиваємо і злегка обсушуємо. Потім обсмажуємо м'ясо на олії маслечко до рум'яності з двох сторін, а потім додаємо подрібнені помідори, солодкий перчик і ріпчаста цибуля. Закриваємо овочеве рагу з індичкою кришкою і тушкуємо 25 хвилин. Після цього обережно вливаємо вершки, воду і посипаємо спеціями за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Далі вимикаємо вогонь, розкладаємо рагу по тарілках і подаємо на стіл.
Рагу з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Цибуля і часник подрібнюємо, картоплю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву, кабачки і помідори шаткуємо кружечками. Спаржеву квасолю розрізаємо на шматочки, а капусту дрібненько ножем нарізаємо соломкою. М'ясо індички рубаємо шматочками середнього розміру і викладаємо на дно мультиварки.
Наливаємо трохи масла, кидаємо в довільному порядку підготовлені овочі і закриваємо прилад кришкою, підсолюємо все за смаком. Виставляємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо 20 хвилин. Після цього переводимо в режим «Гасіння» і чекаємо ще 15 години. У процесі приготування перемішуємо рагу з індички з овочами кілька разів і перед подачею на стіл посипаємо блюдо рубаною зеленню.
Рагу з індички з печерицями
Інгредієнти:

Приготування
Філе індички нарізаємо середніми шматочками. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо соломкою. Картопля промиваємо щіткою від бруду і розрізаємо на четвертинки. У печериць видаляємо ніжки і обробляємо гриби. Тепер беремо велику каструлю з товстим дном розігріваємо в ній масло й обсмажуємо до м'якості моркву і цибулю. Потім додаємо шматки індички, всипаємо часниковий порошок і перемішуємо. Хвилин через 10 кидаємо борошно і готувати, помішуючи, ще хвилинки 3. Далі вливаємо бульйон і тушкуємо, помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Після цього додаємо разом з рідиною помідори і всі інші інгредієнти. Доводимо до кипіння, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж

Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.

Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення

Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам

Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його

Азу з індички
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з м'яса і овочів, протушенних в томатному соусі. Пропонуємо вам сьогодні зробити чудове азу з