Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рагу з індички

Рагу з індички

21-03-2015, 19:29
2 436
Рагу з індички
Овочеве рагу - дуже легкий і дуже смачне літнє блюдо. Його склад може змінюватися залежно від овочів. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати рагу з індички.

Рагу з індички з картоплею


Інгредієнти:

  • гомілка індички - 2 шт.;

  • олія оливкова - 50 мл;

  • картопля - 4 шт.;

  • цибулина червона - 05 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • сушений базилік;

  • розмарин;

  • чорнослив - 8 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Гомілки індички обробляємо, поливаємо оливковою маслом, посипаємо сіллю, перцем, базиліком і розмарином. Потім додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька і розрізані на 4 частини зубчики часничку. Гарненько обмазуємо шматки індички і укладаємо м'ясо на фольгу. Зверху розподіляємо вимочений чорнослив . Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кружечками середньої товщини, поливаємо олією і приправляємо спеціями. Викладаємо картоплю навколо птахи, накриваємо все фольгою, підверніть акуратно краю і відправляємо рагу з індички в розігріту духовку на 45 хвилин.

    Рецепт рагу з індички


    Інгредієнти:

  • шматочки індички - 500 г;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • помідори - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • вершки - 1 ст.;

  • вода - 1 ст.;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Індичку розрізаємо на шматочки, промиваємо і злегка обсушуємо. Потім обсмажуємо м'ясо на олії маслечко до рум'яності з двох сторін, а потім додаємо подрібнені помідори, солодкий перчик і ріпчаста цибуля. Закриваємо овочеве рагу з індичкою кришкою і тушкуємо 25 хвилин. Після цього обережно вливаємо вершки, воду і посипаємо спеціями за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Далі вимикаємо вогонь, розкладаємо рагу по тарілках і подаємо на стіл.

    Рагу з індички в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'ясо індички - 400 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • кабачок - 1 шт.;

  • спаржева квасоля - 30 г;

  • білокачанна капуста - 50 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Овочі очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Цибуля і часник подрібнюємо, картоплю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву, кабачки і помідори шаткуємо кружечками. Спаржеву квасолю розрізаємо на шматочки, а капусту дрібненько ножем нарізаємо соломкою. М'ясо індички рубаємо шматочками середнього розміру і викладаємо на дно мультиварки.
    Наливаємо трохи масла, кидаємо в довільному порядку підготовлені овочі і закриваємо прилад кришкою, підсолюємо все за смаком. Виставляємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо 20 хвилин. Після цього переводимо в режим «Гасіння» і чекаємо ще 15 години. У процесі приготування перемішуємо рагу з індички з овочами кілька разів і перед подачею на стіл посипаємо блюдо рубаною зеленню.

    Рагу з індички з печерицями


    Інгредієнти:

  • філе індички - 600 г;

  • курячий бульйон - 1 ст.;

  • морква - 5 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • молода картопля - 8 шт.;

  • свіжий зелений горошок - 300 г;

  • свіжі печериці - 200 г;

  • помідори - 200 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • Рагу з індички

  • кукурудзяна олія - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Філе індички нарізаємо середніми шматочками. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо соломкою. Картопля промиваємо щіткою від бруду і розрізаємо на четвертинки. У печериць видаляємо ніжки і обробляємо гриби. Тепер беремо велику каструлю з товстим дном розігріваємо в ній масло й обсмажуємо до м'якості моркву і цибулю. Потім додаємо шматки індички, всипаємо часниковий порошок і перемішуємо. Хвилин через 10 кидаємо борошно і готувати, помішуючи, ще хвилинки 3. Далі вливаємо бульйон і тушкуємо, помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Після цього додаємо разом з рідиною помідори і всі інші інгредієнти. Доводимо до кипіння, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Плов з індичкою
    Плов з індичкою
    М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
    Овочеве рагу з грибами
    Овочеве рагу з грибами
    Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
    Картопляне рагу
    Картопляне рагу
    Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам
    Гомілка індички в мультиварці
    Гомілка індички в мультиварці
    М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
    Азу з індички
    Азу з індички
    Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з м'яса і овочів, протушенних в томатному соусі. Пропонуємо вам сьогодні зробити чудове азу з