Рагу з індички
Овочеве рагу - дуже легкий і дуже смачне літнє блюдо. Його склад може змінюватися залежно від овочів. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати рагу з індички.
Інгредієнти:
гомілка індички - 2 шт.;
олія оливкова - 50 мл;
картопля - 4 шт.;
цибулина червона - 05 шт.;
часник - 1 зубчик;
сушений базилік;
розмарин;
чорнослив - 8 шт.;
спеції.
Приготування
Гомілки індички обробляємо, поливаємо оливковою маслом, посипаємо сіллю, перцем, базиліком і розмарином. Потім додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька і розрізані на 4 частини зубчики часничку. Гарненько обмазуємо шматки індички і укладаємо м'ясо на фольгу. Зверху розподіляємо вимочений чорнослив . Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кружечками середньої товщини, поливаємо олією і приправляємо спеціями. Викладаємо картоплю навколо птахи, накриваємо все фольгою, підверніть акуратно краю і відправляємо рагу з індички в розігріту духовку на 45 хвилин.
Інгредієнти:
шматочки індички - 500 г;
солодкий перець - 1 шт.;
помідори - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
вершки - 1 ст.;
вода - 1 ст.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Індичку розрізаємо на шматочки, промиваємо і злегка обсушуємо. Потім обсмажуємо м'ясо на олії маслечко до рум'яності з двох сторін, а потім додаємо подрібнені помідори, солодкий перчик і ріпчаста цибуля. Закриваємо овочеве рагу з індичкою кришкою і тушкуємо 25 хвилин. Після цього обережно вливаємо вершки, воду і посипаємо спеціями за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Далі вимикаємо вогонь, розкладаємо рагу по тарілках і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
м'ясо індички - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
кабачок - 1 шт.;
спаржева квасоля - 30 г;
білокачанна капуста - 50 г;
помідор - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Овочі очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Цибуля і часник подрібнюємо, картоплю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву, кабачки і помідори шаткуємо кружечками. Спаржеву квасолю розрізаємо на шматочки, а капусту дрібненько ножем нарізаємо соломкою. М'ясо індички рубаємо шматочками середнього розміру і викладаємо на дно мультиварки.
Наливаємо трохи масла, кидаємо в довільному порядку підготовлені овочі і закриваємо прилад кришкою, підсолюємо все за смаком. Виставляємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо 20 хвилин. Після цього переводимо в режим «Гасіння» і чекаємо ще 15 години. У процесі приготування перемішуємо рагу з індички з овочами кілька разів і перед подачею на стіл посипаємо блюдо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
філе індички - 600 г;
курячий бульйон - 1 ст.;
морква - 5 шт.;
цибулина - 1 шт.;
молода картопля - 8 шт.;
свіжий зелений горошок - 300 г;
свіжі печериці - 200 г;
помідори - 200 г;
борошно - 1 ст. ложка;
спеції;
кукурудзяна олія - 3 ст. ложки.
Приготування
Філе індички нарізаємо середніми шматочками. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо соломкою. Картопля промиваємо щіткою від бруду і розрізаємо на четвертинки. У печериць видаляємо ніжки і обробляємо гриби. Тепер беремо велику каструлю з товстим дном розігріваємо в ній масло й обсмажуємо до м'якості моркву і цибулю. Потім додаємо шматки індички, всипаємо часниковий порошок і перемішуємо. Хвилин через 10 кидаємо борошно і готувати, помішуючи, ще хвилинки 3. Далі вливаємо бульйон і тушкуємо, помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Після цього додаємо разом з рідиною помідори і всі інші інгредієнти. Доводимо до кипіння, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.
Рагу з індички з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички обробляємо, поливаємо оливковою маслом, посипаємо сіллю, перцем, базиліком і розмарином. Потім додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька і розрізані на 4 частини зубчики часничку. Гарненько обмазуємо шматки індички і укладаємо м'ясо на фольгу. Зверху розподіляємо вимочений чорнослив . Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кружечками середньої товщини, поливаємо олією і приправляємо спеціями. Викладаємо картоплю навколо птахи, накриваємо все фольгою, підверніть акуратно краю і відправляємо рагу з індички в розігріту духовку на 45 хвилин.
Рецепт рагу з індички
Інгредієнти:
Приготування
Індичку розрізаємо на шматочки, промиваємо і злегка обсушуємо. Потім обсмажуємо м'ясо на олії маслечко до рум'яності з двох сторін, а потім додаємо подрібнені помідори, солодкий перчик і ріпчаста цибуля. Закриваємо овочеве рагу з індичкою кришкою і тушкуємо 25 хвилин. Після цього обережно вливаємо вершки, воду і посипаємо спеціями за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин. Далі вимикаємо вогонь, розкладаємо рагу по тарілках і подаємо на стіл.
Рагу з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Цибуля і часник подрібнюємо, картоплю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву, кабачки і помідори шаткуємо кружечками. Спаржеву квасолю розрізаємо на шматочки, а капусту дрібненько ножем нарізаємо соломкою. М'ясо індички рубаємо шматочками середнього розміру і викладаємо на дно мультиварки.
Наливаємо трохи масла, кидаємо в довільному порядку підготовлені овочі і закриваємо прилад кришкою, підсолюємо все за смаком. Виставляємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо 20 хвилин. Після цього переводимо в режим «Гасіння» і чекаємо ще 15 години. У процесі приготування перемішуємо рагу з індички з овочами кілька разів і перед подачею на стіл посипаємо блюдо рубаною зеленню.
Рагу з індички з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички нарізаємо середніми шматочками. Моркву і цибулю чистимо, шаткуємо соломкою. Картопля промиваємо щіткою від бруду і розрізаємо на четвертинки. У печериць видаляємо ніжки і обробляємо гриби. Тепер беремо велику каструлю з товстим дном розігріваємо в ній масло й обсмажуємо до м'якості моркву і цибулю. Потім додаємо шматки індички, всипаємо часниковий порошок і перемішуємо. Хвилин через 10 кидаємо борошно і готувати, помішуючи, ще хвилинки 3. Далі вливаємо бульйон і тушкуємо, помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Після цього додаємо разом з рідиною помідори і всі інші інгредієнти. Доводимо до кипіння, закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами - чудове блюдо, що підходить для вечері. Готується воно не дуже довго, а тому зробити його ви можете навіть після роботи.
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Картопляне рагу
Картопляне рагу - проста й ситна страва для повсякденного столу, з рецептами якого, напевно, знайомі багато господині. І сьогодні ми хочемо вам
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
Азу з індички
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з м'яса і овочів, протушенних в томатному соусі. Пропонуємо вам сьогодні зробити чудове азу з