Азу з індички

Азу з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати азу з індички. Отже, шафран кладемо в миску і заливаємо злегка підігрітою водою приблизно на 10 хвилин. Помідори промиваємо, ошпарюємо окропом, акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо соломкою. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо її 5 хвилин на рослинній маслечко. Потім додаємо до неї натерту моркву і обсмажуємо 3 хвилини.
В іншому посуді тушкуємо помідори з огірками і рівно через 2 хвилинки знімаємо їх з вогню і з'єднуємо з цибульно-морквяної сумішшю, гарненько перемішуючи. Тепер проціджуємо через сито шафрановий настій. М'ясо птиці обробляємо, нарізаємо великими шматочками і смажимо в чашу мультиварки на олії, через 5 хвилин додаємо овочеву суміш, вливаємо соєвий соус, курячий бульйон і шафрановий настій. Підсолюємо все за смаком, приправляємо спеціями, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо азу з індички з овочами приблизно 25-30 хвилин. Відмінним гарніром до такої страви буде варена гречка і рис.
Рецепт азу з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку нам необхідно підготувати всі овочі: помідор без шкірки нарізаємо тонкою соломкою; цибулю шаткуємо півкільцями; морква і огірки трьом на крупній терочке. Тепер обсмажуємо цибулька 5 хвилин до напівготовності, додаємо моркву і пасеруємо ще 3 хвилинки. Окремо на вершковому маслечко обсмажуємо помідори і огірки, знімаємо з вогню і змішуємо з цибульно - морквяної сумішшю.
М'ясо нарізаємо великими шматочками, обсмажуємо на рослинному маслечко 5 хвилин, додаємо овочі, спеції, заливаємо бульйоном і тушкуємо в чавунці 30 хвилин під кришкою на невеликому вогні. За 10 хвилин до готовності приправляємо азу по-татарськи з індички меленим перцем чилі і гарненько перемішуємо.
Азу з індички з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички нарізаємо смужками, солимо і перчимо м'ясо за смаком. Цибулю і моркву чистимо і дрібно шаткуємо. Кубиками кришимо селера, а

Присипаємо овочі борошном і продовжуємо готувати ще 7 хвилин. Потім знімаємо сковороду з вогню, заливаємо воду і бульйон. Доводимо все до кипіння, приправляємо спеціями, викладаємо шматочки індички, додаємо сметану, томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо азу з індички рівно 25 хвилин при закритій кришці на середньому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бульйон з індички
М'ясні бульйони - це поживні і ситні страви, які використовують для створення різних супів і соусів. І сьогодні ми розповімо, як смачно зварити

Рагу з індички
Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально

Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним

Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж

Тушкована індичка
Тушкована індичка - чудове і ситне блюдо для сімейного обіду і вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька досить простих і смачних рецептів цього

Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами