Холодець з індички - рецепт
Тим, хто любить таке блюдо російської кухні, як холодець, але негативно ставиться до всього жирного, доведеться за смаком холодцю з індички, який виходить не менш апетитним, але більш дієтичним.
Інгредієнти:
гомілка індички - 3 шт.;
крила індички - 5-6 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
лавровий лист - 3 шт.;
чорний перець - 10 горошин;
гвоздика - 4-5 штук
сіль і зелень - за смаком.
Приготування
М'ясо очистіть і промийте, залийте його водою, щоб її поверхня була на 10-12 см вище, киньте в каструлю очищені цибулю і моркву цілком, додайте сіль і прянощі і поставте варитися на невеликому вогні. Періодично знімайте піну. Через 2 години, коли овочі будуть готові, дістаньте їх, а м'ясо варіть ще пару годин.
Готове м'ясо розберіть на шматочки, а кістки складіть назад в бульйон і варіть ще годину. В глибокі тарілки розкладіть м'ясо, шматочки моркви, зелень і залийте їх процідженим бульйоном. Поставте холодець в холодне місце для застигання, а потім перекладіть на блюдо.
Таким же способом можна приготувати холодець з курки та індички, або навіть холодець з яловичини .
Інгредієнти:
м'ясо та ніжки індички - 15 кг;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
перець горошком - 7-8 шт.;
лавровий лист - 1 шт.;
сіль - за смаком.
Приготування
Вимите м'ясо та ніжки складіть в чашу мультиварки, до них відправте цибулю, моркву, прянощі і сіль. Залийте все водою до верхньої позначки, закрийте кришку, режим "Гасіння" і варіть холодець в мультиварці 6 годин.
Після цього розберіть м'ясо, розкладіть по піалах, бульйон процідіть, розлийте, і дайте холодцю охолонути, після чого поставте в холодильник застигати.
Інгредієнти:
шиї індички - 2 шт.;
цибулю і моркву - по 1 шт.;
пастернак - 1 шт.;
перець горошком - 3 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
гвоздика - 1 шт.;
петрушка, сіль - за смаком.
Приготування
Шиї помийте, розріжте, залийте 15 л води і поставте варитися на маленькому вогні 2 години. Знімайте піну і якщо потрібно додавайте рідину, щоб кінець залишилося 500-600 мл Після цього додайте очищений цибуля, пастернак, морква та прянощі і варіть ще 2 години. В кінці киньте петрушку. Шиї дістаньте, відокремте м'ясо від кісток і розкладіть по тарілках, бульйон процідіть і залийте їм м'ясо. Поставте в холод для застигання.
Холодець з індички
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо очистіть і промийте, залийте його водою, щоб її поверхня була на 10-12 см вище, киньте в каструлю очищені цибулю і моркву цілком, додайте сіль і прянощі і поставте варитися на невеликому вогні. Періодично знімайте піну. Через 2 години, коли овочі будуть готові, дістаньте їх, а м'ясо варіть ще пару годин.
Готове м'ясо розберіть на шматочки, а кістки складіть назад в бульйон і варіть ще годину. В глибокі тарілки розкладіть м'ясо, шматочки моркви, зелень і залийте їх процідженим бульйоном. Поставте холодець в холодне місце для застигання, а потім перекладіть на блюдо.
Таким же способом можна приготувати холодець з курки та індички, або навіть холодець з яловичини .
Холодець з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вимите м'ясо та ніжки складіть в чашу мультиварки, до них відправте цибулю, моркву, прянощі і сіль. Залийте все водою до верхньої позначки, закрийте кришку, режим "Гасіння" і варіть холодець в мультиварці 6 годин.
Після цього розберіть м'ясо, розкладіть по піалах, бульйон процідіть, розлийте, і дайте холодцю охолонути, після чого поставте в холодильник застигати.
Холодець з шиї індички
Інгредієнти:
Приготування
Шиї помийте, розріжте, залийте 15 л води і поставте варитися на маленькому вогні 2 години. Знімайте піну і якщо потрібно додавайте рідину, щоб кінець залишилося 500-600 мл Після цього додайте очищений цибуля, пастернак, морква та прянощі і варіть ще 2 години. В кінці киньте петрушку. Шиї дістаньте, відокремте м'ясо від кісток і розкладіть по тарілках, бульйон процідіть і залийте їм м'ясо. Поставте в холод для застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з індички - рецепт
Багато людей стежать за своєю фігурою, а тому їжу вони вибирають дуже прискіпливо. Наприклад, не всі їдять супи на бульйонах, адже, як правило, вони
Холодець з риби
Холодець - це смачне холодець, яке готують з м'яса, птиці, риби. Ми розглянемо останній варіант створення його з риби. Це оригінальне блюдо, звичайно
Рецепт холодцю зі свинини
Холодець - дуже популярний у нашій країні блюдо. Для того щоб його приготувати, потрібно відповідне м'ясо, багато часу на приготування і рецепти.
Холодець з яловичини - рецепт
Холодець - дуже популярний у нашій країні страву, особливо в зиязикай час. Тому ми підібрали для вас рецепти холодцю з яловичини, а також рецепти
Холодець в мультиварці
Варити холодець справа не стільки важкий, скільки стомлююче, тому залишивши вікові традиції приготування на плиті, ми радимо випробувати рецепт цього
Холодець в скороварці - рецепт
Холодець - одне з найулюбленіших страв на нашому столі. Правда, найчастіше його приготування займає багато часу, так як варити м'ясо доводиться в