Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Холодець з індички - рецепт

Холодець з індички - рецепт

19-03-2015, 17:56
4 090
Холодець з індички - рецепт
Тим, хто любить таке блюдо російської кухні, як холодець, але негативно ставиться до всього жирного, доведеться за смаком холодцю з індички, який виходить не менш апетитним, але більш дієтичним.

Холодець з індички



Інгредієнти:


  • гомілка індички - 3 шт.;

  • крила індички - 5-6 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • чорний перець - 10 горошин;

  • гвоздика - 4-5 штук

  • сіль і зелень - за смаком.



  • Приготування

    М'ясо очистіть і промийте, залийте його водою, щоб її поверхня була на 10-12 см вище, киньте в каструлю очищені цибулю і моркву цілком, додайте сіль і прянощі і поставте варитися на невеликому вогні. Періодично знімайте піну. Через 2 години, коли овочі будуть готові, дістаньте їх, а м'ясо варіть ще пару годин.

    Готове м'ясо розберіть на шматочки, а кістки складіть назад в бульйон і варіть ще годину. В глибокі тарілки розкладіть м'ясо, шматочки моркви, зелень і залийте їх процідженим бульйоном. Поставте холодець в холодне місце для застигання, а потім перекладіть на блюдо.

    Таким же способом можна приготувати холодець з курки та індички, або навіть холодець з яловичини .

    Холодець з індички в мультиварці



    Інгредієнти:


  • м'ясо та ніжки індички - 15 кг;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • перець горошком - 7-8 шт.;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • сіль - за смаком.



  • Приготування
    Вимите м'ясо та ніжки складіть в чашу мультиварки, до них відправте цибулю, моркву, прянощі і сіль. Залийте все водою до верхньої позначки, закрийте кришку, режим "Гасіння" і варіть холодець в мультиварці 6 годин.
    Після цього розберіть м'ясо, розкладіть по піалах, бульйон процідіть, розлийте, і дайте холодцю охолонути, після чого поставте в холодильник застигати.

    Холодець з шиї індички



    Інгредієнти:


  • шиї індички - 2 шт.;

  • цибулю і моркву - по 1 шт.;

  • пастернак - 1 шт.;

  • перець горошком - 3 шт.;

  • Холодець з індички - рецепт
  • лавровий лист - 2 шт.;

  • гвоздика - 1 шт.;

  • петрушка, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Шиї помийте, розріжте, залийте 15 л води і поставте варитися на маленькому вогні 2 години. Знімайте піну і якщо потрібно додавайте рідину, щоб кінець залишилося 500-600 мл Після цього додайте очищений цибуля, пастернак, морква та прянощі і варіть ще 2 години. В кінці киньте петрушку. Шиї дістаньте, відокремте м'ясо від кісток і розкладіть по тарілках, бульйон процідіть і залийте їм м'ясо. Поставте в холод для застигання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з індички - рецепт
    Суп з індички - рецепт
    Багато людей стежать за своєю фігурою, а тому їжу вони вибирають дуже прискіпливо. Наприклад, не всі їдять супи на бульйонах, адже, як правило, вони
    Холодець з риби
    Холодець з риби
    Холодець - це смачне холодець, яке готують з м'яса, птиці, риби. Ми розглянемо останній варіант створення його з риби. Це оригінальне блюдо, звичайно
    Рецепт холодцю зі свинини
    Рецепт холодцю зі свинини
    Холодець - дуже популярний у нашій країні блюдо. Для того щоб його приготувати, потрібно відповідне м'ясо, багато часу на приготування і рецепти.
    Холодець з яловичини - рецепт
    Холодець з яловичини - рецепт
    Холодець - дуже популярний у нашій країні страву, особливо в зиязикай час. Тому ми підібрали для вас рецепти холодцю з яловичини, а також рецепти
    Холодець в мультиварці
    Холодець в мультиварці
    Варити холодець справа не стільки важкий, скільки стомлююче, тому залишивши вікові традиції приготування на плиті, ми радимо випробувати рецепт цього
    Холодець в скороварці - рецепт
    Холодець в скороварці - рецепт
    Холодець - одне з найулюбленіших страв на нашому столі. Правда, найчастіше його приготування займає багато часу, так як варити м'ясо доводиться в