Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з індички - рецепт

Суп з індички - рецепт

26-03-2015, 18:57
1 025
Суп з індички - рецепт
Багато хто не люблять супи на бульйоні в силу того, що вважають їх дуже калорійними. Але м'ясо індички саме по собі є низькокалорійним продуктом, тому ви можете безбоязно приготувати суп з індички і для дітей, і для тих, хто ретельно стежить за фігурою.

Суп з індички з локшиною


Ви можете приготувати суп з індички з локшиною легким і прозорим, якщо збільшите кількість води, або зробити його густим - як вам більше подобається.

Інгредієнти:

  • гомілка вирощувати індичат - 600 г;

  • морква - 3 шт.;

  • квасоля зелена - 150 г;

  • локшина - 100 г;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • цибуля зелена лимон - за смаком.



  • Приготування

    Залийте м'ясо холодною водою, поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, закиньте лавровий лист і чорний перець горошком. На невеликому вогні варіть близько години.
    Готове м'ясо вийміть з каструлі, дайте охолонути і наріжте на шматочки. Моркву наріжте шматочками товщиною не більше 05 див. В киплячий бульйон закиньте нарізану моркву, зелену квасолю і локшину. Варіть до моменту, коли локшина досягне стану «аль денте», а морква м'якості.
    Закиньте в бульйон підготовлене м'ясо і дайте йому прокипіти ще пару хвилин. При подачі в кожну тарілку додати нарізану зелень.
    Замість локшини ви завжди можете використовувати рис - вийде не менш смачний суп з індички. Рис попередньо потрібно промити і залити окропом на 5-10 хвилин.

    Суп-пюре з індички



    Якщо ви любите більш густі супи, то приготуйте суп-пюре з індички. Його смак буде більш насиченим і може замінити навіть друге блюдо.

    Інгредієнти:

  • індичка - 1 кг;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • корінь селери - 1шт;

  • борошно - 150 г;

  • вершкове масло - 120 г;

  • жовток - 1 шт.;

  • вершки - 3/4 ст.;

  • сіль, цукор - за смаком;

  • зелень - за смаком.


  • Приготування

    Індичку залийте холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте цибулину і очищені коріння і варіть приблизно 1-15 години на невеликому вогні. Готову індичку обробити, м'якоть подрібніть в блендері. Додайте до м'яса жовток, вершки, половину масла і добре перемішайте. Пасеруйте борошно на маслі, охолодіть, додайте до бульйону, помішуючи, проваріть близько 10 хвилин, потім процідіть. До пассировке додайте сіль, цукор і протерту індичку. Каструлю поставте на вогонь і проваріть ще близько 10 хвилин. При подачі додайте дрібно нарізану зелень.

    Суп з індички з грибами


    Рецепт приготування супу з індички з грибами включає в себе пасирування грибів з коренями - моркву, цибулю, селеру. До бульйону додайте готову пасеровку і прикрасьте суп зеленню.

    Суп з фрикадельками з індички


    Інгредієнти:

  • індиче філе - 700 г;

  • цибуля ріпчаста - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • картопля - 4 шт.;

  • рис - 100 г;

  • вершки 35% - 1ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень кропу, петрушки, часник - за смаком.


  • Приготування
    Суп з індички - рецепт


    Рис ретельно промийте і залийте окропом на 5-10 хвилин. Індиче філе прокрутіть з двома цибулинами через м'ясорубку, додайте сіль, перець, вершки, віджатий рис і добре перемішайте фарш. Сформуйте фрикадельки завбільшки з волоський горіх або трохи більше.
    У каструлю на 25 літра налийте води, доведіть до кипіння, додайте натерту на крупній тертці моркву. У киплячу воду покладіть очищену і натерту на крупній тертці моркву, дрібно нарізану цибулину, через 5 хвилин закиньте нарізану картоплю і прокип'ятіть ще 5 хвилин. У киплячий бульйон додайте сформовані фрикадельки і варіть на невеликому вогні до готовності рису. Посоліть, поперчіть, в кінці приготування ви можете додати подрібнений часник, якщо любите. При подачі на стіл у кожну тарілку прикрасьте дрібно подрібненою зеленню кропу або петрушки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати смачний борщ?
    Як приготувати смачний борщ?
    Хто не любить поїсти смачного наваристого борщику зі сметанкою? Швидше за все, таких людей дуже мало, а тому кожна господиня повинна вміти готувати
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
    Бульйон з індички
    Бульйон з індички
    М'ясні бульйони - це поживні і ситні страви, які використовують для створення різних супів і соусів. І сьогодні ми розповімо, як смачно зварити
    Котлети з індички в духовці
    Котлети з індички в духовці
    Якщо ви хочете приготувати що-небудь легке, але смачне, то придивіться до даних рецептами котлет з індички. Готуються вони в духовці, а тому мають
    Холодець з індички - рецепт
    Холодець з індички - рецепт
    Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
    Індичка в мультиварці
    Індичка в мультиварці
    М'ясо індички не користується великою популярністю в нашій країні. А адже з нього можна приготувати стільки приголомшливо смачних і дуже корисних