Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса, нарізані довгими тонкими скибочками, схожими на язички і підсмажені на сковороді. З французької язика лангет перекладається як язичок. Лангет, приготований з м'ясної вирізки, виходить особливо смачною. Приготувати це блюдо дуже просто, а головне швидко. Сьогодні ми поговоримо про приготуванні лангета з індички.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
грудка індички - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сіль - за смаком;
чорний мелений перець;
борошно для панірування;
рослинне масло.
Приготування
Яйце розтираємо з сіллю, перцем і подрібненим часником. Вимиту грудку індички обсушуємо й нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо м'ясо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо і відправляємо в холодильник маринуватися 3 години. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні й опускаємо в яєчну суміш. Смажимо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
філе індички;
масло топлене;
перець чорний мелений;
вино біле сухе;
гірчиця;
сіль;
зелень;
ріпчасту цибулю.
Приготування
М'ясо обмиваємо і обсушуємо серветкою. Розрізаємо на довгасті шматочки, відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Укладаємо м'ясо в миску, додаємо 1/4 склянки вина і гірчицю . Залишаємо просочитися 30 хвилин. Смажимо м'ясо на розпеченій сковороді одну хвилину з кожної сторони. Викладаємо м'ясо на блюдо, додаємо трохи припущений цибулю і прикрашаємо зеленню.
Інгредієнти:
філе індички - 600г;
сало топлене - 30 г;
м'ясний сік - 100 мл;
мелений перець;
зелень;
сіль.
Приготування
Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки, відбиваємо дерев'яним молотком. М'ясо має бути достатньо тонким. Посипаємо його сіллю і перцем. Розігріваємо сало і обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої скоринки. М'ясо розкладаємо по тарілках, поливають м'ясним соком і подаємо з гарніром.
філе індички 250 г;
рослинна олія;
помідор - 2 шт.;
твердий сир - 50 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
перець;
гриби шампіньйони - 200 г;
сіль.
Приготування
Шматочки м'яса відбиваємо, солимо, присипаємо перцем і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо смажимо гриби, цибулю і помідори, нарізані на чотири частини. Перекладаємо всі інгредієнти в чавунець, додаємо спеції, воду і тушкуємо на середньому вогні 35 хвилин, в кінці засипаємо все натертим сиром, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти.
Лангет з індички
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розтираємо з сіллю, перцем і подрібненим часником. Вимиту грудку індички обсушуємо й нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо м'ясо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо і відправляємо в холодильник маринуватися 3 години. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні й опускаємо в яєчну суміш. Смажимо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Лангет з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обмиваємо і обсушуємо серветкою. Розрізаємо на довгасті шматочки, відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Укладаємо м'ясо в миску, додаємо 1/4 склянки вина і гірчицю . Залишаємо просочитися 30 хвилин. Смажимо м'ясо на розпеченій сковороді одну хвилину з кожної сторони. Викладаємо м'ясо на блюдо, додаємо трохи припущений цибулю і прикрашаємо зеленню.
Смачний лангет з індички
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки, відбиваємо дерев'яним молотком. М'ясо має бути достатньо тонким. Посипаємо його сіллю і перцем. Розігріваємо сало і обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої скоринки. М'ясо розкладаємо по тарілках, поливають м'ясним соком і подаємо з гарніром.
Рецепт лангета з індички
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки м'яса відбиваємо, солимо, присипаємо перцем і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо смажимо гриби, цибулю і помідори, нарізані на чотири частини. Перекладаємо всі інгредієнти в чавунець, додаємо спеції, воду і тушкуємо на середньому вогні 35 хвилин, в кінці засипаємо все натертим сиром, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Індичка з сиром
М'ясо індички - дуже корисне і смачне. Воно також вважається дієтичним. І сьогодні ми поговоримо про те, як його можна цікаво і оригінально
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
Лангет з яловичини
Лангет - смачна страва французької кухні, готується з яловичини, нарізаної тонкими довгастими скибочками. Їх просто обсмажують в олії. На гарнір
Парфе з гранатом
Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,
Лангет з свинини
Лангет - це страва французького походження, що представляє собою тонкі шматочки м'яса, обсмажені в масло на сковороді. І зараз ми вам розповімо, як