Лангет з свинини
Лангет - прекрасне блюдо французької кухні, відоме багатьом своїм дивовижним смаком і швидким приготуванням. У перекладі з французької язика воно означає дослівно «язичок з м'яса». Якщо ви вирішили здивувати своїх рідних смачним м'ясним блюдом, то ми розповімо вам, як приготувати лангет з свинини. Подають його зазвичай з будь-яким гарніром або просто з овочевим салатом.
Інгредієнти:
панірувальні сухарі - 2 ст. ложки;
масло рослинне - 30 мл;
спеції;
свиняча вирізка - 400 р.
Приготування
М'ясо нарізаємо впоперек волокон на шматочки, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо з двох сторін. Потім солимо, перчимо за смаком і паніруємо в сухарях. Сковороду з маслом добре розігріваємо, швидко викладаємо м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку близько 3 хвилин. Готові свинячі лангети перекладаємо на блюдо і подаємо до столу з соусом.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
спеції;
борошно - 3 ст. ложки;
масло рослинне - 3 ст. ложки.
Приготування
Свинину заздалегідь готуємо: гарненько промиваємо під холодною водою і викладаємо на обробний стіл. Потім нарізаємо м'ясо в поперечному напрямку волокон тонкими шматочками так, щоб товщина шматочків не перевищувала 15 міліметрів. Приготовлені скибочки солимо і перчимо за смаком. В окрему мисочку просіваємо борошно пшеничне і злегка обвалюємо м'ясо. Це додасть лангету ніжну, рум'яну і золотисту скориночку. Тепер викладаємо свинячі шматочки на розігріту сковорідку з рослинним маслом і смажимо на середньому вогні.
Через 15-20 хвилин акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону і продовжуємо смажити. Готуємо лангет зі свинини на слабенькому вогні ще близько 30 хвилин. Коли м'ясо готове, знімаємо його з сковорідки, викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню петрушки, свіжими овочами або консервованими помідорами .
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 600 г;
цибулина - 2 шт.;
сік томатний - 20 мл;
масло рослинне - 30 мл;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо впоперек тонкими шматочками, але не товще 15 сантиметрів, і злегка відбиваємо. Потім обвалюємо їх у борошні і присипаємо спеціями з сіллю. Тепер обсмажуємо свинину по 8-10 хвилин на кожній стороні на середньому вогні. Потім перекладаємо лангети на блюдо, а в тому ж маслечко пасеруємо кілька хвилин дрібно нашатковану цибулька. Потім вливаємо томатний сік і тушкуємо до загустіння. Подаємо м'ясо гарячим, полив рясно томатним соусом.
Рецепт лангета з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо впоперек волокон на шматочки, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо з двох сторін. Потім солимо, перчимо за смаком і паніруємо в сухарях. Сковороду з маслом добре розігріваємо, швидко викладаємо м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку близько 3 хвилин. Готові свинячі лангети перекладаємо на блюдо і подаємо до столу з соусом.
Лангет з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свинину заздалегідь готуємо: гарненько промиваємо під холодною водою і викладаємо на обробний стіл. Потім нарізаємо м'ясо в поперечному напрямку волокон тонкими шматочками так, щоб товщина шматочків не перевищувала 15 міліметрів. Приготовлені скибочки солимо і перчимо за смаком. В окрему мисочку просіваємо борошно пшеничне і злегка обвалюємо м'ясо. Це додасть лангету ніжну, рум'яну і золотисту скориночку. Тепер викладаємо свинячі шматочки на розігріту сковорідку з рослинним маслом і смажимо на середньому вогні.
Через 15-20 хвилин акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону і продовжуємо смажити. Готуємо лангет зі свинини на слабенькому вогні ще близько 30 хвилин. Коли м'ясо готове, знімаємо його з сковорідки, викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню петрушки, свіжими овочами або консервованими помідорами .
Лангет з свинини з томатним соусом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо впоперек тонкими шматочками, але не товще 15 сантиметрів, і злегка відбиваємо. Потім обвалюємо їх у борошні і присипаємо спеціями з сіллю. Тепер обсмажуємо свинину по 8-10 хвилин на кожній стороні на середньому вогні. Потім перекладаємо лангети на блюдо, а в тому ж маслечко пасеруємо кілька хвилин дрібно нашатковану цибулька. Потім вливаємо томатний сік і тушкуємо до загустіння. Подаємо м'ясо гарячим, полив рясно томатним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної
Ескалоп з свинини в духовці
Ескалоп - це ніжне блюдо з вирізки. Сьогодні ми поговоримо про способи приготування свинячого ескалопи в духовці, щоб м'ясо вийшло не тільки смачним
Лангет з яловичини
Лангет - смачна страва французької кухні, готується з яловичини, нарізаної тонкими довгастими скибочками. Їх просто обсмажують в олії. На гарнір
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами