Брізоль із свинини
Брізоль - дослівно означає «смажений в яйцях», тобто в омлеті. Начинка може бути абсолютно будь-яка: фарш, овочі або сир. Давайте розглянемо з вами сьогодні, як приготувати брізоль із свинини.
Інгредієнти:
вирізка свиняча - 500 г;
яйце - 3 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
спеції;
олія - для смаження.
Приготування
Свинячу вирізку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на шматочки поперек волокон, товщиною приблизно в 2 сантиметри. Потім кожен скибочку гарненько відбиваємо. Для цього загортаємо м'ясо в харчову плівку і відбиваємо молоточком. Після цього кожен шматочок підсолюємо за смаком, посипаємо спеціями і залишаємо маринуватися.
А цим часом розбиваємо в мисочку курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо до однорідності. Відбите м'ясо паніруємо спочатку в борошні, потім мачає повністю в яйця і викладаємо на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо брізоль із свинини на середньому вогні і, як тільки з'явиться рум'яна кірочка - швиденько перевертаємо на інший бік. Готову страву подаємо на стіл зі свіжими овочами та зеленню.
Інгредієнти:
фарш зі свинини - 400 г;
яйце - 4 шт.;
борошно;
свіжа зелень - для прикраси;
картопля для гарніру;
спеції.
Для начинки:
свіжі шампіньйони - 5 шт;
майонез;
цибулина - 1 шт.;
спеції - за смаком.
Приготування
Отже, в готовий свинячий фарш додаємо за смаком спеції, перчик, сіль. Гриби ретельно промиваємо, очищаємо при необхідності, нарізаємо дуже дрібно і обсмажуємо на рослинному маслечко разом з нашаткованою ріпчастою цибулею. Трохи підсолюємо овочі, кладемо трохи майонезу і перемішуємо начинку.
Тепер приступаємо до найголовнішого. Ставимо на плиту сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його. Окремо збиваємо в тарілці міксером по одному яйцю. Після цього розкачуємо частина фаршу на столі, щедро присипаємо його борошном, потім в яйце і викладаємо на сковороду.
Обсмажуємо бризол спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо на інший. Таким чином, робимо по черзі всі бризол і викладаємо їх на тарілку. Далі на одну сторону кладемо трохи приготовленої начинки, накриваємо другою частиною, зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо на стіл. Як гарнір можна подати до нього картопляне пюре або просто відварну гарячу картоплю.
Рецепт бризоля з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу вирізку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на шматочки поперек волокон, товщиною приблизно в 2 сантиметри. Потім кожен скибочку гарненько відбиваємо. Для цього загортаємо м'ясо в харчову плівку і відбиваємо молоточком. Після цього кожен шматочок підсолюємо за смаком, посипаємо спеціями і залишаємо маринуватися.
А цим часом розбиваємо в мисочку курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо до однорідності. Відбите м'ясо паніруємо спочатку в борошні, потім мачає повністю в яйця і викладаємо на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо брізоль із свинини на середньому вогні і, як тільки з'явиться рум'яна кірочка - швиденько перевертаємо на інший бік. Готову страву подаємо на стіл зі свіжими овочами та зеленню.
Брізоль із свинини з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, в готовий свинячий фарш додаємо за смаком спеції, перчик, сіль. Гриби ретельно промиваємо, очищаємо при необхідності, нарізаємо дуже дрібно і обсмажуємо на рослинному маслечко разом з нашаткованою ріпчастою цибулею. Трохи підсолюємо овочі, кладемо трохи майонезу і перемішуємо начинку.
Тепер приступаємо до найголовнішого. Ставимо на плиту сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його. Окремо збиваємо в тарілці міксером по одному яйцю. Після цього розкачуємо частина фаршу на столі, щедро присипаємо його борошном, потім в яйце і викладаємо на сковороду.
Обсмажуємо бризол спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо на інший. Таким чином, робимо по черзі всі бризол і викладаємо їх на тарілку. Далі на одну сторону кладемо трохи приготовленої начинки, накриваємо другою частиною, зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо на стіл. Як гарнір можна подати до нього картопляне пюре або просто відварну гарячу картоплю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Брізоль із курятини
Бризол - це проста начинка в омлеті, в згорнутому вигляді великого вареника. В якості начинки можуть виступати подрібнені овочі, гриби, м'ясний або
Як приготувати бризол?
Бризол - з першого погляду і не зрозумієш, що це таке. Вивчивши детальніше рецепти, приходить думка, що бризол - це котлета з яйцем. Але яка котлета!
Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - оригінальне ситне блюдо, з яким вам доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Такі рулетики з начинкою
Брізоль із фаршу
Брізоль являє собою простий омлет, смажений з м'ясним фаршем. Способів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить багато. У нашій
Лінивий бризол
Бризол - це спосіб приготування овочевий, м'ясної або рибної начинки в омлеті. І сьогодні ми детально поговоримо про ледачому бризоле. Розглянемо два
Лангет з свинини
Лангет - це страва французького походження, що представляє собою тонкі шматочки м'яса, обсмажені в масло на сковороді. І зараз ми вам розповімо, як