Брізоль із фаршу
Брізоль - ні що інше, як простий омлет з м'ясним фаршем. Способів приготування бризол існує кілька. Для класичної версії щільний шар м'ясного фаршу викладається на тільки що вилите яйце і поливається їм зверху. Більш прості рецепти передбачають викладення готового фаршу на попередньо обсмажений з одного боку омлет. В тому, чи іншому випадку, блюдо вийде дуже смачним і ситним.
Даний рецепт не відрізняється автентичністю з-за добавок начебто кетчупу і огірка, так що ви сміливо можете обійтися без них, при бажанні.
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
яловичина 450 г;
рослинне масло - для смаження;
сіль, перець - за смаком;
майонез, гірчиця, кетчуп;
солоний огірок - 1 шт.
Приготування
Яловичину перекручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо у фарш з допомогою блендера. Отриманий фарш ділимо на 6 порцій, кожну з яких розгортаємо в тонкий млинець між двома шарами харчової плівки. Яйце збиваємо з сіллю і перцем, переливаємо на плоске блюдо, а понад акуратно викладаємо шар м'ясного фаршу.
На сковороді розігріваємо олію і, піднісши тарілку впритул до сковороді, перекладаємо її вміст. Обсмажуємо бризол з обох сторін по 3-5 хвилин.
Брізоль із яловичого фаршу вже можна подавати до столу, просто склавши навпіл і посипавши зеленню, а можна доповнити омлет начинкою. Поверхня бризол, яка не покрита яйцем, змащуємо соусом із суміші майонезу, гірчиці і кетчупу, зверху розміщуємо соломку солоного огірка і складаємо омлет навпіл.
Інгредієнти:
свинячий фарш - 3 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
рослинне масло.
Приготування
У мисці збиваємо яйця з сіллю, перцем і соєвим соусом. Додаємо до яєць м'ясний фарш і все перемішуємо до однорідності. Якщо суміш вийшла густовата - підлийте трохи води, але не перестарайтеся, інакше бризол розпадеться при смаженні.
У сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ньому бризол з обох боків до золотистого кольору (3-4 хвилини).
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
вода або молоко - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
сушена зелень - 1 ч. ложка;
курячий фарш - 500 г;
твердий сир - 100 г;
майонез.
Приготування
Яйця збиваємо з молоком або водою, а також сіллю, перцем, сушеними травами. З отриманої суміші готуємо 6 млинці, обсмажуючи по черзі з обох боків на олії.
До курячого фаршу додаємо пару столових ложок води, щоб зробити його трохи більш рідким. Розмазуємо фарш з поверхні млинчика, зверху розподіляємо майонез і посипаємо тертий твердий сир. Звертаємо млинці рулетом, викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах 5-7 хвилин.
Інгредієнти:
курячий фарш - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яйця - 4 шт.;
часник - 2 зубчики;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
устричний соус - 1/2 ст. ложки;
кунжутне масло - пара крапель;
рослинна олія;
зелену цибулю.
Приготування
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану ріпчасту цибулю і часник. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо на сковороду курячий фарш і чекаємо, поки він схопиться. Тепер поливаємо курятину сумішшю з соусів з кунжутним маслом.
В іншій сковороді також розігріваємо рослинне масло і виливаємо на поверхню збиті з сіллю і перцем яйця. Поки поверхня омлету не встигла схопиться, гіркою викладаємо фарш і звертаємо омлет конвертом. Як тільки омлет придбає золотавий відтінок - можна знімати його з сковороди і подавати до столу, посипавши зеленою цибулею.
Рецепт бризол з фаршу
Даний рецепт не відрізняється автентичністю з-за добавок начебто кетчупу і огірка, так що ви сміливо можете обійтися без них, при бажанні.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину перекручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо у фарш з допомогою блендера. Отриманий фарш ділимо на 6 порцій, кожну з яких розгортаємо в тонкий млинець між двома шарами харчової плівки. Яйце збиваємо з сіллю і перцем, переливаємо на плоске блюдо, а понад акуратно викладаємо шар м'ясного фаршу.
На сковороді розігріваємо олію і, піднісши тарілку впритул до сковороді, перекладаємо її вміст. Обсмажуємо бризол з обох сторін по 3-5 хвилин.
Брізоль із яловичого фаршу вже можна подавати до столу, просто склавши навпіл і посипавши зеленню, а можна доповнити омлет начинкою. Поверхня бризол, яка не покрита яйцем, змащуємо соусом із суміші майонезу, гірчиці і кетчупу, зверху розміщуємо соломку солоного огірка і складаємо омлет навпіл.
Як готувати ледачий брізоль із фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо яйця з сіллю, перцем і соєвим соусом. Додаємо до яєць м'ясний фарш і все перемішуємо до однорідності. Якщо суміш вийшла густовата - підлийте трохи води, але не перестарайтеся, інакше бризол розпадеться при смаженні.
У сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ньому бризол з обох боків до золотистого кольору (3-4 хвилини).
Брізоль із фаршу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з молоком або водою, а також сіллю, перцем, сушеними травами. З отриманої суміші готуємо 6 млинці, обсмажуючи по черзі з обох боків на олії.
До курячого фаршу додаємо пару столових ложок води, щоб зробити його трохи більш рідким. Розмазуємо фарш з поверхні млинчика, зверху розподіляємо майонез і посипаємо тертий твердий сир. Звертаємо млинці рулетом, викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах 5-7 хвилин.
Як зробити брізоль із курячого фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану ріпчасту цибулю і часник. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо на сковороду курячий фарш і чекаємо, поки він схопиться. Тепер поливаємо курятину сумішшю з соусів з кунжутним маслом.
В іншій сковороді також розігріваємо рослинне масло і виливаємо на поверхню збиті з сіллю і перцем яйця. Поки поверхня омлету не встигла схопиться, гіркою викладаємо фарш і звертаємо омлет конвертом. Як тільки омлет придбає золотавий відтінок - можна знімати його з сковороди і подавати до столу, посипавши зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Брізоль із курятини
Бризол - це проста начинка в омлеті, в згорнутому вигляді великого вареника. В якості начинки можуть виступати подрібнені овочі, гриби, м'ясний або
Як приготувати бризол?
Бризол - з першого погляду і не зрозумієш, що це таке. Вивчивши детальніше рецепти, приходить думка, що бризол - це котлета з яйцем. Але яка котлета!
Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих
Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Лінивий бризол
Бризол - це спосіб приготування овочевий, м'ясної або рибної начинки в омлеті. І сьогодні ми детально поговоримо про ледачому бризоле. Розглянемо два