Брізоль із фаршу

Рецепт бризол з фаршу
Даний рецепт не відрізняється автентичністю з-за добавок начебто кетчупу і огірка, так що ви сміливо можете обійтися без них, при бажанні.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину перекручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо у фарш з допомогою блендера. Отриманий фарш ділимо на 6 порцій, кожну з яких розгортаємо в тонкий млинець між двома шарами харчової плівки. Яйце збиваємо з сіллю і перцем, переливаємо на плоске блюдо, а понад акуратно викладаємо шар м'ясного фаршу.
На сковороді розігріваємо олію і, піднісши тарілку впритул до сковороді, перекладаємо її вміст. Обсмажуємо бризол з обох сторін по 3-5 хвилин.
Брізоль із яловичого фаршу вже можна подавати до столу, просто склавши навпіл і посипавши зеленню, а можна доповнити омлет начинкою. Поверхня бризол, яка не покрита яйцем, змащуємо соусом із суміші майонезу, гірчиці і кетчупу, зверху розміщуємо соломку солоного огірка і складаємо омлет навпіл.
Як готувати ледачий брізоль із фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо яйця з сіллю, перцем і соєвим соусом. Додаємо до яєць м'ясний фарш і все перемішуємо до однорідності. Якщо суміш вийшла густовата - підлийте трохи води, але не перестарайтеся, інакше бризол розпадеться при смаженні.
У сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ньому бризол з обох боків до золотистого кольору (3-4 хвилини).
Брізоль із фаршу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з молоком або водою, а також сіллю, перцем, сушеними травами. З отриманої суміші готуємо 6 млинці, обсмажуючи по черзі з обох боків на олії.
До курячого фаршу додаємо пару столових ложок води, щоб зробити його трохи більш рідким. Розмазуємо фарш з поверхні млинчика, зверху розподіляємо майонез і посипаємо тертий твердий сир. Звертаємо млинці рулетом, викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах 5-7 хвилин.
Як зробити брізоль із курячого фаршу?
Інгредієнти:
Приготування

В іншій сковороді також розігріваємо рослинне масло і виливаємо на поверхню збиті з сіллю і перцем яйця. Поки поверхня омлету не встигла схопиться, гіркою викладаємо фарш і звертаємо омлет конвертом. Як тільки омлет придбає золотавий відтінок - можна знімати його з сковороди і подавати до столу, посипавши зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Брізоль із курятини
Бризол - це проста начинка в омлеті, в згорнутому вигляді великого вареника. В якості начинки можуть виступати подрібнені овочі, гриби, м'ясний або

Як приготувати бризол?
Бризол - з першого погляду і не зрозумієш, що це таке. Вивчивши детальніше рецепти, приходить думка, що бризол - це котлета з яйцем. Але яка котлета!

Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих

Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної

Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо

Лінивий бризол
Бризол - це спосіб приготування овочевий, м'ясної або рибної начинки в омлеті. І сьогодні ми детально поговоримо про ледачому бризоле. Розглянемо два