Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет з начинкою

Омлет з начинкою

17-03-2015, 18:26
2 084
Омлет з начинкою
Незважаючи на те, що омлет - страва досить просте і швидке в приготуванні, все ж його поживності не вистачає для того, щоб насититься сповна цим страву за сніданком або ланчем. Щоб зробити звичний омлет більш ситним, ми рекомендуємо додаємо до нього різні начинки. Про те, як приготувати омлет з начинкою, ми розповімо далі.

Омлет з начинкою в духовці



  • яйця (великі) - 8 шт.;

  • молоко - 200 мл;

  • суміш заморожених овочів - 3 ст.;

  • консервована квасоля - 420 г;

  • зелена цибуля;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Форму для випікання, діаметром близько 20 см, покриваємо пергаментом для випікання. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
    Яйця злегка збиваємо виделкою з додаванням солі і перцю, щоб жовток і білок з'єдналися. Тепер тонкою цівкою вливаємо до яєць молоко, не перестаючи помішувати. На дно форми для випікання викладаємо овочі і заливаємо їх яєчної сумішшю. Ставимо страву в духовку на 40 хвилин. Готовий омлет можна посипати тертим сиром, або подрібненою зеленню.

    Тонкий омлет з начинкою по-китайськи


    Інгредієнти:

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • морква - 1 шт.;

  • гриби шиітаке - 120 г;

  • бобові паростки - 100 г;

  • зелена цибуля - 3 пера;

  • свіжий імбир - за смаком;

  • часник - 1 зубчик;

  • соєвий соус;

  • яйця - 3 шт.


  • Приготування
    Яйця збиваємо зі столовою ложкою води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби і моркву близько 2 хвилин. Додаємо бобові паростки, цибулю, тертий імбир і пропущений через прес часник. Смажимо все ще 1-2 хвилини.
    Сковороду змащуємо невеликою кількістю масла і виливаємо на неї порцію омлету. Обсмажуємо омлет 30 секунд, після чого перевертаємо, смажимо ще 10 секунд і кладемо на тарілку. Таким же чином смажимо залишилися порції. У підсумку має вийти 6 млинців. Викладаємо на край омлету овочеву начинку і звертаємо всі конвертом. Подаємо до столу омлети з соєвим соусом .

    Рецепт омлету з начинкою


    Інгредієнти:

  • яйця - 8 шт.;

  • молоко - 3/4 ст.;

  • борошно - 1/4 ст.;

  • шинка - 120 г;

  • Омлет з начинкою

  • болгарський перець - 1/2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • тертий твердий сир;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Яйця збиваємо в мисці з борошном, молоком, сіллю і перцем. Додаємо до суміші нарізану шинку, тонкі кільця цибулі і болгарський перець. Виливаємо омлетну суміш у змащену маслом форму. Випікаємо страву в духовці при 180 градусах близько 14 хвилин. Готовий омлет з шинкою посипаємо сиром і повертаємо в духовку ще на 2 хвилини, після чого звертаємо омлет в рулет і нарізаємо скибочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Як зробити омлет на сковороді?
    Як зробити омлет на сковороді?
    Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
    Омлет з молоком
    Омлет з молоком
    Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
    Фарширований омлет
    Фарширований омлет
    Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
    Омлет з кабачками
    Омлет з кабачками
    Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити
    Омлет в аерогрилі
    Омлет в аерогрилі
    Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на