Омлет з начинкою

Омлет з начинкою в духовці
Приготування
Форму для випікання, діаметром близько 20 см, покриваємо пергаментом для випікання. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Яйця злегка збиваємо виделкою з додаванням солі і перцю, щоб жовток і білок з'єдналися. Тепер тонкою цівкою вливаємо до яєць молоко, не перестаючи помішувати. На дно форми для випікання викладаємо овочі і заливаємо їх яєчної сумішшю. Ставимо страву в духовку на 40 хвилин. Готовий омлет можна посипати тертим сиром, або подрібненою зеленню.
Тонкий омлет з начинкою по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо зі столовою ложкою води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби і моркву близько 2 хвилин. Додаємо бобові паростки, цибулю, тертий імбир і пропущений через прес часник. Смажимо все ще 1-2 хвилини.
Сковороду змащуємо невеликою кількістю масла і виливаємо на неї порцію омлету. Обсмажуємо омлет 30 секунд, після чого перевертаємо, смажимо ще 10 секунд і кладемо на тарілку. Таким же чином смажимо залишилися порції. У підсумку має вийти 6 млинців. Викладаємо на край омлету овочеву начинку і звертаємо всі конвертом. Подаємо до столу омлети з соєвим соусом .
Рецепт омлету з начинкою
Інгредієнти:

Приготування
Яйця збиваємо в мисці з борошном, молоком, сіллю і перцем. Додаємо до суміші нарізану шинку, тонкі кільця цибулі і болгарський перець. Виливаємо омлетну суміш у змащену маслом форму. Випікаємо страву в духовці при 180 градусах близько 14 хвилин. Готовий омлет з шинкою посипаємо сиром і повертаємо в духовку ще на 2 хвилини, після чого звертаємо омлет в рулет і нарізаємо скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі

Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім

Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих

Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми

Омлет з кабачками
Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити

Омлет в аерогрилі
Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на