Омлет в аерогрилі
У сучасній господині на кухні безліч помічників, які полегшують процес приготування їжі. Одним з них і є аерогриль. Завдяки наявності таймера, можна спокійно відійти з кухні, не боячись, що страва пригорить, так і страви, приготовлені в аерогрилі, корисні, так як їх можна готувати без використання жиру. Загалом, одні плюси. Дуже зручно і швидко готувати в аерогрилі омлет.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
молоко - 200 мл;
сіль - за смаком.
Приготування
Ретельно перемішуємо яйця з молоком виделкою. Збивати не потрібно. Солимо за смаком. Отриману суміш виливаємо у форму для запікання. Ставимо в аерогриль при температурі 205 градусів на 20 хвилин на середню грати.
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
молоко - 300 мл;
сир твердий - 30 г;
сир фета - 100 г;
помідори (невеликі) - 2 шт.;
перець - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
готова зелена квасоля - 100 г;
зелень кропу і петрушки - 25 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйця збиваємо з молоком, додаємо сіль і перець за смаком. Тепер готуємо овочі. Помідори і перець очищаємо від шкірки. Найзручніше це зробити, попередньо зануривши їх на кілька секунд в окріп. Очищені овочі нарізаємо кубиками, часник видавлюємо через прес, зелень дрібно кришимо. Додаємо квасолю, фету і перемішуємо. Всі компоненти висипаємо в форму і заливаємо яєчної сумішшю. Зверху посипаємо натертим на терці сиром. Готуємо омлет при середньому вентиляторі і температурі 205 градусів 30 хвилин.
Інгредієнти:
яйця - 3 шт.;
шинка - 150 г;
цибуля (невеликий) - 1 шт.;
сир - 3 скибочки.
Приготування
Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, шинку - соломкою, викладаємо їх у форму, злегка змащену рослинним маслом. Ставимо в аерогриль на верхню решітку при 200 градусах на 10 хвилин. Потім виймаємо форму, шинку з цибулею заливаємо яйцями, зверху кладемо шматочки сиру і ставимо ще на 5 хвилин.
Рецепт класичного омлету в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно перемішуємо яйця з молоком виделкою. Збивати не потрібно. Солимо за смаком. Отриману суміш виливаємо у форму для запікання. Ставимо в аерогриль при температурі 205 градусів на 20 хвилин на середню грати.
Як приготувати омлет по-грецьки в аерогрилі?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з молоком, додаємо сіль і перець за смаком. Тепер готуємо овочі. Помідори і перець очищаємо від шкірки. Найзручніше це зробити, попередньо зануривши їх на кілька секунд в окріп. Очищені овочі нарізаємо кубиками, часник видавлюємо через прес, зелень дрібно кришимо. Додаємо квасолю, фету і перемішуємо. Всі компоненти висипаємо в форму і заливаємо яєчної сумішшю. Зверху посипаємо натертим на терці сиром. Готуємо омлет при середньому вентиляторі і температурі 205 градусів 30 хвилин.
Яєчня з шинкою в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, шинку - соломкою, викладаємо їх у форму, злегка змащену рослинним маслом. Ставимо в аерогриль на верхню решітку при 200 градусах на 10 хвилин. Потім виймаємо форму, шинку з цибулею заливаємо яйцями, зверху кладемо шматочки сиру і ставимо ще на 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - дуже популярний десерт, а тому і рецептів її приготування існує дуже багато. Сьогодні ми розповімо ще про одне - як зробити шарлотку в
Сирна запіканка в аерогрилі
Запіканку з сиру можна приготувати тисячею способами. Один з них - в аерогрилі. Як зробити смачне, соковите страва, причому не просто з сиру, але і з
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
Омлет в мультиварці - рецепт
Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.
Бісквіт в аерогрилі
Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже