Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет з шинкою

Омлет з шинкою

17-03-2015, 18:45
1 019
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері.

Омлет з шинкою в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйце - 6 шт.;

  • молоко - 180 мл;

  • шинка - 100 г;

  • печериці - 100 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • сир - 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування омлету з шинкою і сиром, грибочки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими пластинками і обсмажуємо протягом 5 хвилин в каструлі мультиварки на програмі «Випічка».
    Тим часом беремо інший посуд і злегка збиваємо в неї яйця, вливаючи молока. Потім додаємо в суміш подрібнену шинку, і свіжу зелень. В самому кінці викладаємо обсмажені гриби і скибочки помідорів.
    Каструлю мультиварки змащуємо маслом, виливаємо вміст миски, зверху посипаємо тертим сиром і готуємо близько 50 хвилин, вибравши режим «Випічка». Після закінчення часу акуратно виймаємо омлет з грибами і шинкою за допомогою підставки для пароварки.

    Омлет з шинкою в духовці


    Інгредієнти:

  • спеції;

  • яйце - 6 шт.;

  • масло вершкове - 50 г;

  • сир - 50 г;

  • мускатний горіх - за смаком;

  • шинка варено-копчена - 100 г;

  • вершки - 100 мл;

  • сметана - 200 мл;

  • цибуля-порей - 1 шт.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо міксером, додаємо до них вершки і сметану. Потім всипаємо в яєчну суміш дрібно порубаний лук, трохи петрушки і мускатного горіха. Все ретельно перемішуємо, додаємо тертий сир і шинку, нарізану кубиками.
    Тепер форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо приготоване тісто і випікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Після закінчення часу перевіряємо страву на готовність - проткнувши омлет в декількох місцях паличкою: якщо вона залишилася суха і чиста, значить, страву можна діставати і подавати на стіл. Все, омлет з сиром і шинкою готовий!

    Омлет з шинкою і помідорами


    Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • молоко - 200 мл;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • сир - 100 г;

  • шинка - 100 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • помідори черрі - для прикраси;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції.


  • Омлет з шинкою
    Приготування
    Подрібнену цибулину підсмажити на соняшниковій маслечко, потім викладаємо до неї порізані кубиками помідори і сюди ж кришимо шинку. Окремо в мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо трохи борошна, перемішуємо до рівномірної консистенції, посаливая суміш за смаком.
    Приготованим тестом заливаємо обсмажену овочеву начинку і готуємо омлет на невеликому вогні. Коли страва майже готова, піднімаємо кришку і посипаємо натертим сиром. Подаємо готовий омлет, розрізавши його на невеликі шматочки і, прикрасивши помідорами черрі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
    Омлет з помідорами і сиром
    Омлет з помідорами і сиром
    Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
    Омлет з молоком
    Омлет з молоком
    Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
    Омлет з куркою
    Омлет з куркою
    Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
    Омлет з начинкою
    Омлет з начинкою
    Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
    Омлет в аерогрилі
    Омлет в аерогрилі
    Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на