Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері.
Інгредієнти:
яйце - 6 шт.;
молоко - 180 мл;
шинка - 100 г;
печериці - 100 г;
помідор - 1 шт.;
сир - 50 г;
спеції.
Приготування
Для приготування омлету з шинкою і сиром, грибочки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими пластинками і обсмажуємо протягом 5 хвилин в каструлі мультиварки на програмі «Випічка».
Тим часом беремо інший посуд і злегка збиваємо в неї яйця, вливаючи молока. Потім додаємо в суміш подрібнену шинку, і свіжу зелень. В самому кінці викладаємо обсмажені гриби і скибочки помідорів.
Каструлю мультиварки змащуємо маслом, виливаємо вміст миски, зверху посипаємо тертим сиром і готуємо близько 50 хвилин, вибравши режим «Випічка». Після закінчення часу акуратно виймаємо омлет з грибами і шинкою за допомогою підставки для пароварки.
Інгредієнти:
спеції;
яйце - 6 шт.;
масло вершкове - 50 г;
сир - 50 г;
мускатний горіх - за смаком;
шинка варено-копчена - 100 г;
вершки - 100 мл;
сметана - 200 мл;
цибуля-порей - 1 шт.
Приготування
Яйця гарненько збиваємо міксером, додаємо до них вершки і сметану. Потім всипаємо в яєчну суміш дрібно порубаний лук, трохи петрушки і мускатного горіха. Все ретельно перемішуємо, додаємо тертий сир і шинку, нарізану кубиками.
Тепер форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо приготоване тісто і випікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Після закінчення часу перевіряємо страву на готовність - проткнувши омлет в декількох місцях паличкою: якщо вона залишилася суха і чиста, значить, страву можна діставати і подавати на стіл. Все, омлет з сиром і шинкою готовий!
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
молоко - 200 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
сир - 100 г;
шинка - 100 г;
помідори - 2 шт.;
помідори черрі - для прикраси;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Подрібнену цибулину підсмажити на соняшниковій маслечко, потім викладаємо до неї порізані кубиками помідори і сюди ж кришимо шинку. Окремо в мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо трохи борошна, перемішуємо до рівномірної консистенції, посаливая суміш за смаком.
Приготованим тестом заливаємо обсмажену овочеву начинку і готуємо омлет на невеликому вогні. Коли страва майже готова, піднімаємо кришку і посипаємо натертим сиром. Подаємо готовий омлет, розрізавши його на невеликі шматочки і, прикрасивши помідорами черрі.
Омлет з шинкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування омлету з шинкою і сиром, грибочки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими пластинками і обсмажуємо протягом 5 хвилин в каструлі мультиварки на програмі «Випічка».
Тим часом беремо інший посуд і злегка збиваємо в неї яйця, вливаючи молока. Потім додаємо в суміш подрібнену шинку, і свіжу зелень. В самому кінці викладаємо обсмажені гриби і скибочки помідорів.
Каструлю мультиварки змащуємо маслом, виливаємо вміст миски, зверху посипаємо тертим сиром і готуємо близько 50 хвилин, вибравши режим «Випічка». Після закінчення часу акуратно виймаємо омлет з грибами і шинкою за допомогою підставки для пароварки.
Омлет з шинкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця гарненько збиваємо міксером, додаємо до них вершки і сметану. Потім всипаємо в яєчну суміш дрібно порубаний лук, трохи петрушки і мускатного горіха. Все ретельно перемішуємо, додаємо тертий сир і шинку, нарізану кубиками.
Тепер форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо приготоване тісто і випікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Після закінчення часу перевіряємо страву на готовність - проткнувши омлет в декількох місцях паличкою: якщо вона залишилася суха і чиста, значить, страву можна діставати і подавати на стіл. Все, омлет з сиром і шинкою готовий!
Омлет з шинкою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнену цибулину підсмажити на соняшниковій маслечко, потім викладаємо до неї порізані кубиками помідори і сюди ж кришимо шинку. Окремо в мисці збиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо трохи борошна, перемішуємо до рівномірної консистенції, посаливая суміш за смаком.
Приготованим тестом заливаємо обсмажену овочеву начинку і готуємо омлет на невеликому вогні. Коли страва майже готова, піднімаємо кришку і посипаємо натертим сиром. Подаємо готовий омлет, розрізавши його на невеликі шматочки і, прикрасивши помідорами черрі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
Омлет з помідорами і сиром
Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Омлет в аерогрилі
Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на