Омлет з грибами
Омлет з грибами - це відмінний варіант ситного і смачного сніданку. Рецептів його приготування є дуже багато, але ми розповімо вам про найбільш цікавих і простих.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
гриби - 100 г;
молоко - 150 мл;
сіль, перець - за смаком;
соняшникова олія - 2 ст. ложки.
Приготування
Гриби миємо, обсушуємо, ріжемо невеликими пластинами і обсмажуємо на сковороді з маслом до золотистого кольору. На початку смаження солимо, перчимо їх по смаку. Далі збиваємо яйця з сіллю і молоком. Виливаємо яєчну суміш до грибів і смажимо при закритій кришці протягом 5 хвилин. Потім акуратно перевертаємо омлет і готуємо його ще 3 хвилини. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши дрібно посіченою зеленню.
Інгредієнти:
Для омлету:
яйце - 6 шт.;
борошно - 100 г;
молоко - 500 мл;
сіль, перець - за смаком.
Для начинки:
масло вершкове - 3 ст. ложки;
свіжі гриби (печериці, лисички, опеньки) - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
базилік - за бажанням;
сіль, чорний перець - за смаком;
вершки 10% - 50 мл
Приготування
Як приготувати омлет з грибами? Спочатку давайте зробимо омлет. Для цього змішуємо борошно з молоком, ретельно перемішуємо і додаємо окремо збиті яйця. Солимо, перчимо до смаку і виливаємо в глибоку сковороду (без ручок), змащену маслом. Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 200°C духовці протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
А цим часом готуємо начинку. Нарізаємо невеликими кубиками цибулину і гриби. Обсмажуємо на олії, солимо за смаком. Додаємо подрібнений базилік і вливаємо трохи вершків. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо з плити і викладаємо рівномірним шаром на омлет. Згортаємо рулетом, закріплюємо краю і ставимо на 10 хвилин у духовку. Подаємо фарширований грибами омлет злегка остигнув і нарізаним на шматочки.
Інгредієнти:
рослинне масло - 2 ст. ложки;
болгарський перець - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
печериці - 200 г;
яйце - 5 шт.;
молоко - 3 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо трохи олії. Болгарський перець нарізаємо невеликими довгими шматочками і кладемо в чашу. Виставляємо режим «Випічка» приблизно на 40 хвилин. Поки обсмажується перець, ми відкриваємо банку консервованих печериць або свіжоприготовлених грибів і змішуємо з порізаною кубиками помідорами. Отриману овочеву масу перекладаємо в чашу мультиварки, де знаходитися болгарський перець. Далі беремо яйця, їх гарненько збиваємо міксером, вливаємо трохи молока, солимо і перчимо за смаком. Відкриваємо каструлю, перемішуємо вміст, заливаємо яєчною сумішшю, зверху посипаємо дрібно посіченою зеленню. Готуємо протягом 15 хвилин при закритій кришці на тому ж режимі. По закінченню часу приголомшливо смачний і ніжний омлет з грибами і помідорами готовий!
Інгредієнти:
гриби - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
шинка - 100 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
вершки - 50 мл;
яйце - 3 шт.;
зелену цибулю.
Приготування
Гриби очистити, ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими пластинами. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Шинку нарізаємо невеликими смужками або кубиками. Зелена цибуля миємо, обсушуємо і тонко кришимо.
У мисці збиваємо яйця, додаємо вершки, сіль і перець. Розігріваємо заздалегідь до 180°C духовку. У сковороді злегка обсмажуємо гриби, додаємо цибулю, шинку і готуємо приблизно 7 хвилин, періодично помішуючи. Потім вливаємо збиту яєчну суміш, ставимо в духовку і запікаємо протягом 15 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо омлет з грибами, приготований в духовці, зеленою цибулею .
Омлет з грибами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Гриби миємо, обсушуємо, ріжемо невеликими пластинами і обсмажуємо на сковороді з маслом до золотистого кольору. На початку смаження солимо, перчимо їх по смаку. Далі збиваємо яйця з сіллю і молоком. Виливаємо яєчну суміш до грибів і смажимо при закритій кришці протягом 5 хвилин. Потім акуратно перевертаємо омлет і готуємо його ще 3 хвилини. Подаємо блюдо гарячим, прикрасивши дрібно посіченою зеленню.
Рулет з омлету з грибами
Інгредієнти:
Для омлету:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати омлет з грибами? Спочатку давайте зробимо омлет. Для цього змішуємо борошно з молоком, ретельно перемішуємо і додаємо окремо збиті яйця. Солимо, перчимо до смаку і виливаємо в глибоку сковороду (без ручок), змащену маслом. Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 200°C духовці протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
А цим часом готуємо начинку. Нарізаємо невеликими кубиками цибулину і гриби. Обсмажуємо на олії, солимо за смаком. Додаємо подрібнений базилік і вливаємо трохи вершків. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо з плити і викладаємо рівномірним шаром на омлет. Згортаємо рулетом, закріплюємо краю і ставимо на 10 хвилин у духовку. Подаємо фарширований грибами омлет злегка остигнув і нарізаним на шматочки.
Омлет з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо трохи олії. Болгарський перець нарізаємо невеликими довгими шматочками і кладемо в чашу. Виставляємо режим «Випічка» приблизно на 40 хвилин. Поки обсмажується перець, ми відкриваємо банку консервованих печериць або свіжоприготовлених грибів і змішуємо з порізаною кубиками помідорами. Отриману овочеву масу перекладаємо в чашу мультиварки, де знаходитися болгарський перець. Далі беремо яйця, їх гарненько збиваємо міксером, вливаємо трохи молока, солимо і перчимо за смаком. Відкриваємо каструлю, перемішуємо вміст, заливаємо яєчною сумішшю, зверху посипаємо дрібно посіченою зеленню. Готуємо протягом 15 хвилин при закритій кришці на тому ж режимі. По закінченню часу приголомшливо смачний і ніжний омлет з грибами і помідорами готовий!
Омлет з шинкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби очистити, ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими пластинами. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Шинку нарізаємо невеликими смужками або кубиками. Зелена цибуля миємо, обсушуємо і тонко кришимо.
У мисці збиваємо яйця, додаємо вершки, сіль і перець. Розігріваємо заздалегідь до 180°C духовку. У сковороді злегка обсмажуємо гриби, додаємо цибулю, шинку і готуємо приблизно 7 хвилин, періодично помішуючи. Потім вливаємо збиту яєчну суміш, ставимо в духовку і запікаємо протягом 15 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо омлет з грибами, приготований в духовці, зеленою цибулею .
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з помідорами і сиром
Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо