Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет з ковбасою

Омлет з ковбасою

17-03-2015, 19:19
3 984
Омлет з ковбасою
Омлет - саме по собі дуже ніжне, дієтичне, ситне блюдо, а якщо додати в нього томати, ковбасу або гриби, то воно стане ще смачніше і придбає характерну соковитість і аромат. Рецептів приготування омлетів з ковбасою існує дуже багато, давайте розглянемо лише найбільш цікаві та незвичайні з них.

Омлет в духовці з ковбасою


Інгредієнти:

  • молоко - 1 ст.;

  • яйце - 4 шт.;

  • ковбаса - 100 г;

  • вершкове масло - для змазування;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Як приготувати омлет з ковбасою? Яйця злегка збиваємо. Вливаємо молоко, додаємо дрібку солі і все перемішуємо до однорідності. Ковбасу чистимо, нарізаємо дрібними кубиками, а потім додаємо в яєчну суміш. Форму для випічки рясно змащуємо маслом і виливаємо в неї приготовану масу. Відправляємо блюдо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо приблизно 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Готовий смачний омлет з ковбасою відразу ж обережно перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

    Омлет з помідорами і ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса - 200 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • молоко - 200 мл;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • помідор - 1 шт.


  • Приготування
    Рецепт приготування омлету з ковбасою і помідорами досить проста і не відніме у вас багато часу і сил.
    Отже, спочатку беремо ковбасу, нарізаємо його невеликими кубиками, а потім злегка обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії до появи скоринки. Помідор моєму, витираємо, подрібнюємо його і додаємо до ковбаси. Яйця збиваємо, вливаємо молоко і перемішуємо. Виливаємо отриману суміш на сковороду, накриваємо кришкою і доводимо омлет до готовності протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім перекладаємо його на красиве плоске блюдо, посипаємо зверху свіжою зеленню і подаємо до столу.

    Омлет з грибами та ковбасою


    Інгредієнти:

  • яйце - 6 шт.;

  • молоко - 4 ст. ложки;

  • лисички - 350 г;

  • ковбаса сирокопчена - 50 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо разом з сирокопченою ковбасою тонкою соломкою. Лисички промиваємо під гарячою водою, просушуємо і розрізаємо на кілька частин. Далі в заздалегідь розігрітій глибокій сковороді обсмажуємо спочатку цибулю з ковбасою до напівготовності, а потім додаємо гриби. Все перемішуємо і готуємо протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Тим часом збиваємо окремо яйця з молоком, додаємо сіль, перець за смаком і кладемо дрібно нарізану свіжу зелень: петрушку, кінзу або кріп. Тепер обережно заливаємо приготовленої яєчною масою гриби з ковбасою, закриваємо кришкою і смажимо на слабкому вогні ще приблизно 3 хвилини. Готовий омлет з ковбасою і цибулею перекладаємо на тарілку, застелене листям салату, і подаємо до столу з салатом з огірків і помідорів .

    Омлет з ковбасою і сиром


    Інгредієнти:

  • яйце - 2 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • копчена ковбаса - 100 г;

  • сир - 50 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень - для прикраси.

  • Омлет з ковбасою

    Приготування
    Ковбасу очищаємо, нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Цим часом беремо яйця розбиваємо в каструльку, вливаємо молоко, кладемо сіль, перець за смаком, зелень і гарненько збиваємо все блендером до утворення пишної піни. Далі виливаємо отриману суміш в сковороду з ковбасою, накриваємо кришкою і готуємо протягом 7 хвилин до повної готовності. Коли омлет підсмажиться, акуратно перекладаємо його на красиве блюдо і посипаємо зверху тертим сиром. Безпосередньо перед подачею на стіл прикрашаємо омлет з сиром і ковбасою свіжою дрібно посіченою зеленню, і приправляємо улюбленими спеціями.
    Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з горошком і ковбасою
    Салат з горошком і ковбасою
    Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
    Домашня ковбаса в духовці
    Домашня ковбаса в духовці
    Не знаєте, що приготувати на обід? Тоді пропонуємо вам кілька цікавих страв з домашньою ковбасою в духовці. Зробити їх досить легко, а вийде ситно,
    Омлет з овочами
    Омлет з овочами
    Омлет - це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Способів його приготування досить багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми
    Омлет в мультиварці - рецепт
    Омлет в мультиварці - рецепт
    Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.
    Домашня ковбаса в мультиварці
    Домашня ковбаса в мультиварці
    У нашій статті ми поговоримо про те, які страви можна приготувати в мультиварці з домашньою ковбасою. Ми зробили підбірку найбільш цікавих рецептів