Омлет з овочами
Якщо вам вже набридла звичайна яєчня і ваші близькі вимагають на сніданок щось оригінальне і смачне, то пропонуємо вам звернути увагу на цей рецепт.
Інгредієнти:
ковбаса - 50 г;
заморожені овочі - 200 г;
яйце - 6 шт.;
молоко - 1 ст.;
спеції;
зелень - за бажанням;
рослинне масло.
Приготування
Отже, для приготування омлету, заздалегідь включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Випічка» і 60 хвилин. Ковбасу нарізаємо кубиками, висипаємо в чашу приладу і обсмажуємо протягом 5 хвилин.
Потім додаємо заморожені овочі, перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще хвилин 10. Цим часом збиваємо яйця віночком, вливаємо молоко, солимо і перчимо за смаком. Тепер виливаємо яєчну суміш на овочі, закриваємо кришкою і готуємо страву до готовності. По закінченні часу, виймаємо омлет з ковбасою і замороженими овочами, перекладаємо на тарілку і ставимо на стіл.
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
сметана - 50 мл;
болгарський перець - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
сир - 50 г;
вода - 50 мл;
паприка - за смаком;
рослинна олія;
зелена цибуля, петрушка;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати омлет з овочами. Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Овочі промиваємо, обробляємо і обсушуємо паперовим рушником. Болгарський перчик шаткуємо кубиками, помідори подрібнюємо кільцями, з кабачка зрізаємо шкірку і нарубаем його так само, як всі овочі соломкою, кубиками або скибочками невеликого розміру.
Зелень просто дрібненько рубаємо і розкладаємо все нарізки по окремих тарілках. У чистий посуд на дрібній тертці натираємо шматочок твердого сиру. Тепер беремо сковороду, ставимо її на середній вогонь і наливаємо трохи рослинного масла. Коли воно злегка розігріється, викладаємо всі підготовлені овочі разом з подрібненою зеленою цибулею, вливаємо трохи кип'яченої води і тушкуємо до повної готовності близько 5 хвилин, періодично помішуючи кухонних лопаткою. Після цього знімаємо обжарку з плити і залишаємо остигати.
Цим часом включаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім розбиваємо в глибоку миску курячі яйця, кладемо сметану, тертий сир і гарненько збиваємо міксером до пишноти протягом декількох хвилин. Потім заправляємо все спеціями, викладаємо остиглі овочі, перемішуємо, перелити у форму для випічки. Зверху розкладаємо помідорні кільця і ставимо омлет з помідорами в духовку приблизно на 15 хвилин.
Омлет з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування омлету, заздалегідь включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Випічка» і 60 хвилин. Ковбасу нарізаємо кубиками, висипаємо в чашу приладу і обсмажуємо протягом 5 хвилин.
Потім додаємо заморожені овочі, перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще хвилин 10. Цим часом збиваємо яйця віночком, вливаємо молоко, солимо і перчимо за смаком. Тепер виливаємо яєчну суміш на овочі, закриваємо кришкою і готуємо страву до готовності. По закінченні часу, виймаємо омлет з ковбасою і замороженими овочами, перекладаємо на тарілку і ставимо на стіл.
Рецепт омлету з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати омлет з овочами. Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Овочі промиваємо, обробляємо і обсушуємо паперовим рушником. Болгарський перчик шаткуємо кубиками, помідори подрібнюємо кільцями, з кабачка зрізаємо шкірку і нарубаем його так само, як всі овочі соломкою, кубиками або скибочками невеликого розміру.
Зелень просто дрібненько рубаємо і розкладаємо все нарізки по окремих тарілках. У чистий посуд на дрібній тертці натираємо шматочок твердого сиру. Тепер беремо сковороду, ставимо її на середній вогонь і наливаємо трохи рослинного масла. Коли воно злегка розігріється, викладаємо всі підготовлені овочі разом з подрібненою зеленою цибулею, вливаємо трохи кип'яченої води і тушкуємо до повної готовності близько 5 хвилин, періодично помішуючи кухонних лопаткою. Після цього знімаємо обжарку з плити і залишаємо остигати.
Цим часом включаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім розбиваємо в глибоку миску курячі яйця, кладемо сметану, тертий сир і гарненько збиваємо міксером до пишноти протягом декількох хвилин. Потім заправляємо все спеціями, викладаємо остиглі овочі, перемішуємо, перелити у форму для випічки. Зверху розкладаємо помідорні кільця і ставимо омлет з помідорами в духовку приблизно на 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
Омлет з сиром
Омлет - універсальне блюдо для сніданку - ситне, смачне і швидко готується. Найчастіше ми готуємо класичний варіант омлету з яєць з молоком.
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Омлет в мультиварці - рецепт
Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.