Вернуться назад Распечатать

Омлет з овочами

Омлет з овочами
Якщо вам вже набридла звичайна яєчня і ваші близькі вимагають на сніданок щось оригінальне і смачне, то пропонуємо вам звернути увагу на цей рецепт.

Омлет з овочами в мультиварці


Інгредієнти:

  • ковбаса - 50 г;

  • заморожені овочі - 200 г;

  • яйце - 6 шт.;

  • молоко - 1 ст.;

  • спеції;

  • зелень - за бажанням;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Отже, для приготування омлету, заздалегідь включаємо мультиварку в мережу, виставляємо режим «Випічка» і 60 хвилин. Ковбасу нарізаємо кубиками, висипаємо в чашу приладу і обсмажуємо протягом 5 хвилин.
    Потім додаємо заморожені овочі, перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще хвилин 10. Цим часом збиваємо яйця віночком, вливаємо молоко, солимо і перчимо за смаком. Тепер виливаємо яєчну суміш на овочі, закриваємо кришкою і готуємо страву до готовності. По закінченні часу, виймаємо омлет з ковбасою і замороженими овочами, перекладаємо на тарілку і ставимо на стіл.

    Рецепт омлету з овочами


    Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • сметана - 50 мл;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • сир - 50 г;

  • вода - 50 мл;

  • паприка - за смаком;

  • рослинна олія;

  • зелена цибуля, петрушка;

  • спеції.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати омлет з овочами. Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Овочі промиваємо, обробляємо і обсушуємо паперовим рушником. Болгарський перчик шаткуємо кубиками, помідори подрібнюємо кільцями, з кабачка зрізаємо шкірку і нарубаем його так само, як всі овочі соломкою, кубиками або скибочками невеликого розміру.
    Зелень просто дрібненько рубаємо і розкладаємо все нарізки по окремих тарілках. У чистий посуд на дрібній тертці натираємо шматочок твердого сиру. Тепер беремо сковороду, ставимо її на середній вогонь і наливаємо трохи рослинного масла.
    Омлет з овочами
    Коли воно злегка розігріється, викладаємо всі підготовлені овочі разом з подрібненою зеленою цибулею, вливаємо трохи кип'яченої води і тушкуємо до повної готовності близько 5 хвилин, періодично помішуючи кухонних лопаткою. Після цього знімаємо обжарку з плити і залишаємо остигати.
    Цим часом включаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім розбиваємо в глибоку миску курячі яйця, кладемо сметану, тертий сир і гарненько збиваємо міксером до пишноти протягом декількох хвилин. Потім заправляємо все спеціями, викладаємо остиглі овочі, перемішуємо, перелити у форму для випічки. Зверху розкладаємо помідорні кільця і ставимо омлет з помідорами в духовку приблизно на 15 хвилин.