Фарширований омлет
А чи знаєте ви, що звичайний повсякденний омлет можна урізноманітнити і подати на сніданок абсолютно нове і оригінальне блюдо - фарширований омлет! Не знали? Тоді давайте приготуємо його разом!
Інгредієнти:
масло рослинне - 1 ст. ложка;
сметана - 1 ст. ложка;
борошно - 1 ст. ложка;
молоко - 05 склянки;
яйце - 2 шт.;
спеції.
Для начинки:
зелений консервований горошок - 3 ст. ложки;
гриби - 150 г;
цибулина - 1 шт.
Приготування
Гриби обробляємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо на маслечко разом з рубаним півкільцями цибулею. Потім додаємо консервований горошок, прогріваємо 2-3 хвилини і перемішуємо. Для омлету розбиваємо яйця в миску, приправляємо сіллю, цукром, додаємо борошно і поступово вливаємо молоко. Отриману суміш злегка збиваємо і виливаємо на змащену маслом сковороду. Випікаємо омлет з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Потім акуратно перекладаємо його на плоске блюдо, трохи охолоджуємо, викладаємо грибну начинку, згортаємо його навпіл і подаємо на стіл з охолодженою сметаною.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
молоко або вода - 50 мл;
маргарин - 10 г;
масло вершкове - 5 р;
спеції.
Для начинки:
шинка або сосиски - 40 г;
томатний соус - 30 мл
Приготування
Рецепт фаршированого омлету досить простий. Спочатку готуємо суміш з яєць і молока, солимо її, добре перемішуємо і обсмажуємо на сковороді 5-7 хвилин. Цим часом робимо начинку. Для цього беремо шинку, ковбасу чи сосиски, нарізаємо їх тонкими скибочками, пасеруємо з жиром, додаємо томатний соус і кип'ятимо всі 1-2 хвилини. Як тільки омлет загусне, викладаємо на його середину гарячий фарш, закриваємо краями, надаючи йому форму пиріжка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо на стіл, поливаючи розтопленим вершковим маслом.
Інгредієнти:
молоко - 05 склянки;
яйце - 8 шт.;
масло вершкове - 30 г;
сіль;
масло вершкове - 15 р.
Для начинки:
кабачки;
горошок консервований - 05 банки;
молоко - 3 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка.
Приготування
Розігріваємо на сковороді масло, висипаємо горошок, різані кубиками кабачки, всипаємо борошно, вливаємо трохи молока і трохи протушиваем. Цим часом яйця збиваємо з сіллю, поступово додаємо молоко і смажимо омлет на іншій сковороді хвилинки 3. Після цього на середину викладаємо овочевий фарш, формуємо «пиріжок», перевертаємо його і смажимо до готовності.
Омлет, фарширований грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Гриби обробляємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо на маслечко разом з рубаним півкільцями цибулею. Потім додаємо консервований горошок, прогріваємо 2-3 хвилини і перемішуємо. Для омлету розбиваємо яйця в миску, приправляємо сіллю, цукром, додаємо борошно і поступово вливаємо молоко. Отриману суміш злегка збиваємо і виливаємо на змащену маслом сковороду. Випікаємо омлет з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Потім акуратно перекладаємо його на плоске блюдо, трохи охолоджуємо, викладаємо грибну начинку, згортаємо його навпіл і подаємо на стіл з охолодженою сметаною.
Омлет, фарширований м'ясними продуктами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Рецепт фаршированого омлету досить простий. Спочатку готуємо суміш з яєць і молока, солимо її, добре перемішуємо і обсмажуємо на сковороді 5-7 хвилин. Цим часом робимо начинку. Для цього беремо шинку, ковбасу чи сосиски, нарізаємо їх тонкими скибочками, пасеруємо з жиром, додаємо томатний соус і кип'ятимо всі 1-2 хвилини. Як тільки омлет загусне, викладаємо на його середину гарячий фарш, закриваємо краями, надаючи йому форму пиріжка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо на стіл, поливаючи розтопленим вершковим маслом.
Омлет, фарширований овочами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Розігріваємо на сковороді масло, висипаємо горошок, різані кубиками кабачки, всипаємо борошно, вливаємо трохи молока і трохи протушиваем. Цим часом яйця збиваємо з сіллю, поступово додаємо молоко і смажимо омлет на іншій сковороді хвилинки 3. Після цього на середину викладаємо овочевий фарш, формуємо «пиріжок», перевертаємо його і смажимо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте