Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарширований омлет

Фарширований омлет

17-03-2015, 18:26
6 015
Фарширований омлет
А чи знаєте ви, що звичайний повсякденний омлет можна урізноманітнити і подати на сніданок абсолютно нове і оригінальне блюдо - фарширований омлет! Не знали? Тоді давайте приготуємо його разом!

Омлет, фарширований грибами


Інгредієнти:

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • молоко - 05 склянки;

  • яйце - 2 шт.;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • зелений консервований горошок - 3 ст. ложки;

  • гриби - 150 г;

  • цибулина - 1 шт.


  • Приготування
    Гриби обробляємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо на маслечко разом з рубаним півкільцями цибулею. Потім додаємо консервований горошок, прогріваємо 2-3 хвилини і перемішуємо. Для омлету розбиваємо яйця в миску, приправляємо сіллю, цукром, додаємо борошно і поступово вливаємо молоко. Отриману суміш злегка збиваємо і виливаємо на змащену маслом сковороду. Випікаємо омлет з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Потім акуратно перекладаємо його на плоске блюдо, трохи охолоджуємо, викладаємо грибну начинку, згортаємо його навпіл і подаємо на стіл з охолодженою сметаною.

    Омлет, фарширований м'ясними продуктами


    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко або вода - 50 мл;

  • маргарин - 10 г;

  • масло вершкове - 5 р;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • шинка або сосиски - 40 г;

  • томатний соус - 30 мл


  • Приготування
    Рецепт фаршированого омлету досить простий. Спочатку готуємо суміш з яєць і молока, солимо її, добре перемішуємо і обсмажуємо на сковороді 5-7 хвилин. Цим часом робимо начинку. Для цього беремо шинку, ковбасу чи сосиски, нарізаємо їх тонкими скибочками, пасеруємо з жиром, додаємо томатний соус і кип'ятимо всі 1-2 хвилини. Як тільки омлет загусне, викладаємо на його середину гарячий фарш, закриваємо краями, надаючи йому форму пиріжка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо на стіл, поливаючи розтопленим вершковим маслом.

    Омлет, фарширований овочами


    Інгредієнти:

  • молоко - 05 склянки;

  • яйце - 8 шт.;

  • масло вершкове - 30 г;

  • сіль;

  • масло вершкове - 15 р.


  • Для начинки:

  • кабачки;

  • Фарширований омлет

  • горошок консервований - 05 банки;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • борошно - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Розігріваємо на сковороді масло, висипаємо горошок, різані кубиками кабачки, всипаємо борошно, вливаємо трохи молока і трохи протушиваем. Цим часом яйця збиваємо з сіллю, поступово додаємо молоко і смажимо омлет на іншій сковороді хвилинки 3. Після цього на середину викладаємо овочевий фарш, формуємо «пиріжок», перевертаємо його і смажимо до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами
    Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
    Омлет з ковбасою
    Омлет з ковбасою
    Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Омлет з молоком
    Омлет з молоком
    Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
    Омлет з начинкою
    Омлет з начинкою
    Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
    Омурайсу
    Омурайсу
    Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте