Омурайсу

Рецепт японського омлету омурайсу з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Цибулю пасеруємо на кукурудзяному маслі, додаємо гриби, часник і курятину. Продовжуємо готування до тих пір, поки м'ясо не буде готове. Змішуємо начинку з курятини з рисом, ретельно все перемішуємо і заправляємо. Перед тим, як прибирати начинку з вогню, додаємо в неї кетчуп.
Для омлету збиваємо яйця з молоком, а потім виливаємо суміш на розігріту сковороду. Коли краю омлету схопляться, але середина залишиться неповноцінній, викладаємо в центр рисову начинку з курою. Звертаємо краю омлету до центру так, щоб покрити рис, і перевертаємо омурайсу на тарілку. Подаємо омлет з кетчупом.
Омурайсу - омлет з рисом
Начинкою для омурайсу може послужити все, що завгодно. В рецепті нижче класичну рисову основу ми знову доповнимо куркою, покладемо трохи зеленого горошку і скибочки печериць.
Інгредієнти:
Приготування

Яйця збиваємо з дрібкою солі і обсмажуємо на маслі до тих пір, поки краю омлету не схопляться. В центр викладаємо рисову начинку, звертаємо омурайсу і перекладаємо його на сковороду. Подаємо блюдо гарячим в компанії з кетчупом .
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна приготувати напередодні ввечері, а вранці просто розігріти в мікрохвильовій печі. У

Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім

Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати

Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми

Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо

Омлет з кабачками
Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити