Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою, який своїм зовнішнім виглядом більше нагадує пиріжок. М'яка оболонка з збитого яйця покриваємо соковиту начинку з м'ясного фаршу або, у більшості своїй, рису. Подають цю страву з кетчупом і різними автентичними соусами. Краще сніданку не знайти.
Інгредієнти:
курятина - 240 г;
білий цибуля - 60 г;
зубчик часнику;
кукурудзяна олія - 15 мл;
гриби шиітаке - 4 шт.;
відварений пропарений рис - 4 ст.;
кетчуп - 1/3 ст.;
яйця курячі - 8 шт;
молоко - 30 мл
Приготування
Куряче філе приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Цибулю пасеруємо на кукурудзяному маслі, додаємо гриби, часник і курятину. Продовжуємо готування до тих пір, поки м'ясо не буде готове. Змішуємо начинку з курятини з рисом, ретельно все перемішуємо і заправляємо. Перед тим, як прибирати начинку з вогню, додаємо в неї кетчуп.
Для омлету збиваємо яйця з молоком, а потім виливаємо суміш на розігріту сковороду. Коли краю омлету схопляться, але середина залишиться неповноцінній, викладаємо в центр рисову начинку з курою. Звертаємо краю омлету до центру так, щоб покрити рис, і перевертаємо омурайсу на тарілку. Подаємо омлет з кетчупом.
Начинкою для омурайсу може послужити все, що завгодно. В рецепті нижче класичну рисову основу ми знову доповнимо куркою, покладемо трохи зеленого горошку і скибочки печериць.
Інгредієнти:
куряче філе - 125 г;
печериці - 60 г;
білий цибуля - 60 г;
2 зубчики часнику;
томатний соус - 1 ст.;
відварений рис - 1 ст.;
яйця курячі - 4 шт.;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
зелений горошок - 55 г;
кетчуп.
Приготування
Перед тим, як приготувати омурайсу, займемося начинкою для нього. На шматочку вершкового масла карамелізуємо подрібнену ріпчасту цибулю додаємо до нього часник. На цьому ж етапі на сковороду відправляється зелений горошок і скибочки свіжих печериць. Як тільки овочі будуть готові, кладемо нарізане кубиками куряче філе і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Коли курка буде готова, змішуємо її з рисом і соусом. В якості останнього можна використовувати соєвий соус, але самі японці воліють додавати кетчуп.
Яйця збиваємо з дрібкою солі і обсмажуємо на маслі до тих пір, поки краю омлету не схопляться. В центр викладаємо рисову начинку, звертаємо омурайсу і перекладаємо його на сковороду. Подаємо блюдо гарячим в компанії з кетчупом .
Рецепт японського омлету омурайсу з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Цибулю пасеруємо на кукурудзяному маслі, додаємо гриби, часник і курятину. Продовжуємо готування до тих пір, поки м'ясо не буде готове. Змішуємо начинку з курятини з рисом, ретельно все перемішуємо і заправляємо. Перед тим, як прибирати начинку з вогню, додаємо в неї кетчуп.
Для омлету збиваємо яйця з молоком, а потім виливаємо суміш на розігріту сковороду. Коли краю омлету схопляться, але середина залишиться неповноцінній, викладаємо в центр рисову начинку з курою. Звертаємо краю омлету до центру так, щоб покрити рис, і перевертаємо омурайсу на тарілку. Подаємо омлет з кетчупом.
Омурайсу - омлет з рисом
Начинкою для омурайсу може послужити все, що завгодно. В рецепті нижче класичну рисову основу ми знову доповнимо куркою, покладемо трохи зеленого горошку і скибочки печериць.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати омурайсу, займемося начинкою для нього. На шматочку вершкового масла карамелізуємо подрібнену ріпчасту цибулю додаємо до нього часник. На цьому ж етапі на сковороду відправляється зелений горошок і скибочки свіжих печериць. Як тільки овочі будуть готові, кладемо нарізане кубиками куряче філе і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Коли курка буде готова, змішуємо її з рисом і соусом. В якості останнього можна використовувати соєвий соус, але самі японці воліють додавати кетчуп.
Яйця збиваємо з дрібкою солі і обсмажуємо на маслі до тих пір, поки краю омлету не схопляться. В центр викладаємо рисову начинку, звертаємо омурайсу і перекладаємо його на сковороду. Подаємо блюдо гарячим в компанії з кетчупом .
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна приготувати напередодні ввечері, а вранці просто розігріти в мікрохвильовій печі. У
Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Омлет з кабачками
Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити