Омлет з молоком
Приготувати омлет не складе труднощів навіть недосвідченій господині, а з докладними рецептами, які ми підготували для вас у цій статті, з цим завданням впорається навіть дитина.
Рецепт класичного омлету з молоком
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
молоко - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
сіль, білий перець - за смаком.
Приготування
Яйця розбиваємо в глибоку тарілку і злегка збиваємо виделкою. Додаємо до яєць молоко, сіль і перець. В омлеті пропорції яєць і молока завжди однакові: 1 яйце йде 1 столова ложка рідини.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Поки сковорода розігрівається, беремо міксер і збиваємо яйця. Тепер, насичену повітрям яєчну суміш переливаємо на сковороду і обсмажуємо близько хвилини, не перевертаючи. Після закінчення часу звертаємо омлет навпіл і обережно викладаємо на тарілку. Смачний омлет на сковороді готовий!
Омлет на молоці шинкою і сиром
Інгредієнти:
яйця - 3 шт.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
молоко - 3 ст. ложки;
шинка - 40 г;
тертий твердий сир;
сіль, перець - за смаком;
гострий соус - за бажанням.
Приготування
Яйця збиваємо з молоком, солимо і перчимо за смаком. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на нього яєчну суміш, як тільки вона схопиться, посипаємо омлет нарізаною шинкою і сиром, додаємо гострий соус і звертаємо навпіл. Обсмажуємо омлет з яєць і молока ще 30 секунд і викладаємо на тарілку.
Омлет з борошном і молоком
Інгредієнти:
бекон - 4 скибочки;
зелена цибуля;
борошно - 2 ст. ложки;
яйця - 3 шт.;
молоко - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
мускатний горіх - на кінчику ножа;
вершкове масло.
Приготування
Борошно просіваємо в миску і змішуємо з яйцями. Підливаємо в суміш молоко, додаємо сіль, перець і мускатний горіх. Обсмажуємо Бекон, нарізаємо і також кладемо в яєчну суміш разом з нарізаною зеленою цибулею.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на неї половину омлетною суміші. Обсмажуємо омлет на сковороді з молоком з обох сторін і викладаємо на тарілку. Гарячий омлет звертаємо в рулет і нарізаємо на порції.
Омлет з молоком в духовці
Інгредієнти:
яйця - 8 шт.;
молоко - 1/2 ст.;
тертий сир - 1 ст.;
нарізана шинка - 1 ст.;
болгарський перець - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перець ріжемо соломкою. Пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслі, після чого перекладаємо остуджуватися на тарілку.
У глибокій мисці з допомогою міксера збиваємо яйця з молоком, солимо і перчимо за смаком. У повітряну яєчну масу додаємо обсмажені овочі, нарізану шинку і тертий твердий сир, ретельно все перемішуємо.
Форму для випічки рясно змащуємо рослинним маслом і виливаємо в неї яєчну суміш. Ставимо омлет в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Як готувати омлет з молоком у чашці?
Омлет - страва не складне, але його приготування можна додатково спростити, скориставшись сучасною технікою, в особі мікрохвильової печі, і простий чашкою.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
тертий твердий сир - 2 ст. ложки;
молоко - 2 ст. ложки;
шинка нарізана - 1 ст. ложка;
подрібнений болгарський перець - 1 ст. ложка.
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Чашку змащуємо маслом зсередини. У мисці збиваємо міксером всі інгредієнти і переливаємо їх в чашку так, щоб її заповнити на 2/3 (омлет злегка підніметься в процесі приготування). Ставимо чашку в мікрохвильову піч і готуємо омлет на повній потужності 1 хвилину. Якщо після, яйця приготувалися не повністю, поставте їх у мікрохвильову піч ще на 20 секунд. Подавати блюдо можна як в самій чашці, так і виклавши омлет на тарілку.
Рецепт класичного омлету з молоком
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в глибоку тарілку і злегка збиваємо виделкою. Додаємо до яєць молоко, сіль і перець. В омлеті пропорції яєць і молока завжди однакові: 1 яйце йде 1 столова ложка рідини.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Поки сковорода розігрівається, беремо міксер і збиваємо яйця. Тепер, насичену повітрям яєчну суміш переливаємо на сковороду і обсмажуємо близько хвилини, не перевертаючи. Після закінчення часу звертаємо омлет навпіл і обережно викладаємо на тарілку. Смачний омлет на сковороді готовий!
Омлет на молоці шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з молоком, солимо і перчимо за смаком. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на нього яєчну суміш, як тільки вона схопиться, посипаємо омлет нарізаною шинкою і сиром, додаємо гострий соус і звертаємо навпіл. Обсмажуємо омлет з яєць і молока ще 30 секунд і викладаємо на тарілку.
Омлет з борошном і молоком
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо в миску і змішуємо з яйцями. Підливаємо в суміш молоко, додаємо сіль, перець і мускатний горіх. Обсмажуємо Бекон, нарізаємо і також кладемо в яєчну суміш разом з нарізаною зеленою цибулею.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на неї половину омлетною суміші. Обсмажуємо омлет на сковороді з молоком з обох сторін і викладаємо на тарілку. Гарячий омлет звертаємо в рулет і нарізаємо на порції.
Омлет з молоком в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перець ріжемо соломкою. Пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслі, після чого перекладаємо остуджуватися на тарілку.
У глибокій мисці з допомогою міксера збиваємо яйця з молоком, солимо і перчимо за смаком. У повітряну яєчну масу додаємо обсмажені овочі, нарізану шинку і тертий твердий сир, ретельно все перемішуємо.
Форму для випічки рясно змащуємо рослинним маслом і виливаємо в неї яєчну суміш. Ставимо омлет в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Як готувати омлет з молоком у чашці?
Омлет - страва не складне, але його приготування можна додатково спростити, скориставшись сучасною технікою, в особі мікрохвильової печі, і простий чашкою.
Інгредієнти:
Приготування
Чашку змащуємо маслом зсередини. У мисці збиваємо міксером всі інгредієнти і переливаємо їх в чашку так, щоб її заповнити на 2/3 (омлет злегка підніметься в процесі приготування). Ставимо чашку в мікрохвильову піч і готуємо омлет на повній потужності 1 хвилину. Якщо після, яйця приготувалися не повністю, поставте їх у мікрохвильову піч ще на 20 секунд. Подавати блюдо можна як в самій чашці, так і виклавши омлет на тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також
Омлет в аерогрилі
Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на