Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет з молоком

Омлет з молоком

17-03-2015, 18:38
1 617
Омлет з молоком
Приготувати омлет не складе труднощів навіть недосвідченій господині, а з докладними рецептами, які ми підготували для вас у цій статті, з цим завданням впорається навіть дитина.
Рецепт класичного омлету з молоком
Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • сіль, білий перець - за смаком.


  • Приготування
    Яйця розбиваємо в глибоку тарілку і злегка збиваємо виделкою. Додаємо до яєць молоко, сіль і перець. В омлеті пропорції яєць і молока завжди однакові: 1 яйце йде 1 столова ложка рідини.
    Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Поки сковорода розігрівається, беремо міксер і збиваємо яйця. Тепер, насичену повітрям яєчну суміш переливаємо на сковороду і обсмажуємо близько хвилини, не перевертаючи. Після закінчення часу звертаємо омлет навпіл і обережно викладаємо на тарілку. Смачний омлет на сковороді готовий!
    Омлет на молоці шинкою і сиром
    Інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • шинка - 40 г;

  • тертий твердий сир;

  • сіль, перець - за смаком;

  • гострий соус - за бажанням.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з молоком, солимо і перчимо за смаком. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на нього яєчну суміш, як тільки вона схопиться, посипаємо омлет нарізаною шинкою і сиром, додаємо гострий соус і звертаємо навпіл. Обсмажуємо омлет з яєць і молока ще 30 секунд і викладаємо на тарілку.
    Омлет з борошном і молоком
    Інгредієнти:

  • бекон - 4 скибочки;

  • зелена цибуля;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • яйця - 3 шт.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • мускатний горіх - на кінчику ножа;

  • вершкове масло.


  • Приготування
    Борошно просіваємо в миску і змішуємо з яйцями. Підливаємо в суміш молоко, додаємо сіль, перець і мускатний горіх. Обсмажуємо Бекон, нарізаємо і також кладемо в яєчну суміш разом з нарізаною зеленою цибулею.
    У сковороді розтоплюємо вершкове масло і виливаємо на неї половину омлетною суміші. Обсмажуємо омлет на сковороді з молоком з обох сторін і викладаємо на тарілку. Гарячий омлет звертаємо в рулет і нарізаємо на порції.
    Омлет з молоком в духовці
    Інгредієнти:

  • яйця - 8 шт.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • тертий сир - 1 ст.;

  • нарізана шинка - 1 ст.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1/2 шт.;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перець ріжемо соломкою. Пасеруємо овочі до м'якості на рослинному маслі, після чого перекладаємо остуджуватися на тарілку.
    У глибокій мисці з допомогою міксера збиваємо яйця з молоком, солимо і перчимо за смаком. У повітряну яєчну масу додаємо обсмажені овочі, нарізану шинку і тертий твердий сир, ретельно все перемішуємо.
    Форму для випічки рясно змащуємо рослинним маслом і виливаємо в неї яєчну суміш. Ставимо омлет в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
    Як готувати омлет з молоком у чашці?
    Омлет - страва не складне, але його приготування можна додатково спростити, скориставшись сучасною технікою, в особі мікрохвильової печі, і простий чашкою.
    Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • тертий твердий сир - 2 ст. ложки;

  • Омлет з молоком

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • шинка нарізана - 1 ст. ложка;

  • подрібнений болгарський перець - 1 ст. ложка.

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Чашку змащуємо маслом зсередини. У мисці збиваємо міксером всі інгредієнти і переливаємо їх в чашку так, щоб її заповнити на 2/3 (омлет злегка підніметься в процесі приготування). Ставимо чашку в мікрохвильову піч і готуємо омлет на повній потужності 1 хвилину. Якщо після, яйця приготувалися не повністю, поставте їх у мікрохвильову піч ще на 20 секунд. Подавати блюдо можна як в самій чашці, так і виклавши омлет на тарілку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою
    Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
    Як зробити омлет на сковороді?
    Як зробити омлет на сковороді?
    Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
    Фарширований омлет
    Фарширований омлет
    Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
    Омлет з начинкою
    Омлет з начинкою
    Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
    Яєчний рулет з плавленим сиром
    Яєчний рулет з плавленим сиром
    Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також
    Омлет в аерогрилі
    Омлет в аерогрилі
    Омлет можна зробити по-різному. Один з варіантів приготування - аерогриль. У цьому кухонному помічнику у вас вийде не звичайне блюдо, а саме що ні на