Домашня ковбаса в мультиварці
Домашню ковбасу в мультиварці можна не тільки обсмажити, як на звичайній сковорідці, а й приготувати на пару, що більш корисно. Але особливо смачно вийде, якщо поєднати в мультиварці макарони чи картоплю з ковбасою - вона віддасть всю свою соковитість і аромати, і вийде дуже ситне, по-справжньому «чоловіче» страву. Ще кілька ідей, як урізноманітнити своє меню за допомогою звичайної ковбаси ви знайдете в сьогоднішніх рецептах.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
ковбаса домашня - 200 г;
сир - 100 г;
молоко - 2 мульти ст.;
помідор - 1 шт.;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
зелень - 1/2 пучок.
Приготування
Томати ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Яйця злегка збовтуємо виделкою, додаємо молоко і натертий на дрібній тертці сир. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і розігріваємо її на режимі «Випічка». Спочатку закладаємо помідори і накрошенние на половинки кружечки ковбаси. Заливаємо все яєчно-молочною сумішшю і закриваємо кришку. Через 20 хвилин омлет з ковбасою готовий. Коли він трохи охолоне, перевертаємо його на тарілку і посипаємо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
горох сушений, подрібнений - 1 ст.;
грудинка копчена - 70 г;
ковбаса домашня - 150 г;
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля-порей - 1/2 шт.;
перець чилі - 1 шт.;
чебрець (сухий) - 1/2 ч. ложки;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка;
суміш перців - 1/4 ч. ложки;
сіль - 1 ч. ложка.
Приготування
Горох промиваємо і засипаємо в мультиварку. Туди ж додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву, півкільцями цибулю і перець чилі, накрошенную соломкою грудинку і колечка домашньої ковбаси. Заливаємо водою - 5 мульти склянок для любителів густого супу, або 3 - для більш рідкого. Приправляємо спеціями і сіллю, закриваємо кришку і включаємо режим «Суп» на 15 години. Чудовий гороховий суп з ковбасою готовий!
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 1 шт.;
ковбаса домашня - 3 шт.;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Обсмажуємо домашні сирі ковбаски на режимі «Випічка» по 20 хвилин з двох сторін. Ковбаски витягаємо, а на виделившемся жиру смажимо нарізану півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву до рум'яного кольору. Додаємо дрібно накрошенние помідори і нарізані колечками ковбаски. Заповнюємо чашу тонко нашаткованої капусти. Солимо, перчимо, перемішуємо. Готуємо на режимі «Гасіння» рівно годину.
Омлет з ковбасою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Томати ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Яйця злегка збовтуємо виделкою, додаємо молоко і натертий на дрібній тертці сир. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і розігріваємо її на режимі «Випічка». Спочатку закладаємо помідори і накрошенние на половинки кружечки ковбаси. Заливаємо все яєчно-молочною сумішшю і закриваємо кришку. Через 20 хвилин омлет з ковбасою готовий. Коли він трохи охолоне, перевертаємо його на тарілку і посипаємо рубаною зеленню.
Гороховий суп з ковбасою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Горох промиваємо і засипаємо в мультиварку. Туди ж додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву, півкільцями цибулю і перець чилі, накрошенную соломкою грудинку і колечка домашньої ковбаси. Заливаємо водою - 5 мульти склянок для любителів густого супу, або 3 - для більш рідкого. Приправляємо спеціями і сіллю, закриваємо кришку і включаємо режим «Суп» на 15 години. Чудовий гороховий суп з ковбасою готовий!
Капуста з ковбасою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо домашні сирі ковбаски на режимі «Випічка» по 20 хвилин з двох сторін. Ковбаски витягаємо, а на виделившемся жиру смажимо нарізану півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву до рум'яного кольору. Додаємо дрібно накрошенние помідори і нарізані колечками ковбаски. Заповнюємо чашу тонко нашаткованої капусти. Солимо, перчимо, перемішуємо. Готуємо на режимі «Гасіння» рівно годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Картопля з ковбасою
Картопля з ковбасою - швидкий і смачний вужі для всієї родини. А приготувати таку страву можна по-різному - посмажити, згасити або зробити пиріг з
Домашня ковбаса в духовці
Не знаєте, що приготувати на обід? Тоді пропонуємо вам кілька цікавих страв з домашньою ковбасою в духовці. Зробити їх досить легко, а вийде ситно,
Смажена ковбаса
Хто ж з нас не любить ковбасу?! А якщо вона ще й смажена з овочами або картоплею, відязикатися від такої смакоти складно. Пропонуємо вашій увазі
Омлет в мультиварці - рецепт
Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми