Домашня ковбаса в духовці
Давайте розглянемо з вами швидкі, але дуже смачні і ситні рецепти страв, приготовлені в духовці з домашніми ковбасками.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
домашні ковбаски - 3 шт.;
рослинне масло - для змазування.
Приготування
Кабачки чистимо, нарізаємо кружечками і кладемо у форму для випікання, промазану маслом. Потім додаємо подрібнену моркву, дрібно нашатковані домашні ковбаски . Приправляємо блюдо спеціями і солимо за смаком. Відправляємо форму в духовку і готуємо при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
Інгредієнти:
молоко - 1 ст.;
куряче яйце - 4 шт.;
домашні ковбаски - 100 г;
сіль, спеції - за смаком;
вершкове масло - для змазування.
Приготування
Яйця гарненько збиваємо міксером або віночком. Виливаємо молоко і кладемо сіль. Розмішуємо суміш до однорідності. Ковбаски очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо їх в суміш і добре перемішуємо. Форму рясно промазуємо вершковим маслом, виливаємо в неї приготовану масу і відправляємо в духовку. Випікаємо омлет приблизно 30-35 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки. За бажанням в блюдо можете додати помідори, часник і зелень. Наш омлет з ковбасою готовий!
Інгредієнти:
картопля великий - 15 кг;
цибулина - 2 шт.;
домашні копчені ковбаски - 300 г;
зелень - для прикраси;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Картоплю промиваємо, розрізаємо на половинки і натираємо сіллю. Цибулю чистимо, подрібнюємо тонкими півкільцями. Викладаємо у форму, змащену маслом, підготовлені овочі і зверху викладаємо копчені домашні ковбаски. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо до готовності протягом години. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Кабачки з ковбасою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки чистимо, нарізаємо кружечками і кладемо у форму для випікання, промазану маслом. Потім додаємо подрібнену моркву, дрібно нашатковані домашні ковбаски . Приправляємо блюдо спеціями і солимо за смаком. Відправляємо форму в духовку і готуємо при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
Омлет з ковбасою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця гарненько збиваємо міксером або віночком. Виливаємо молоко і кладемо сіль. Розмішуємо суміш до однорідності. Ковбаски очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо їх в суміш і добре перемішуємо. Форму рясно промазуємо вершковим маслом, виливаємо в неї приготовану масу і відправляємо в духовку. Випікаємо омлет приблизно 30-35 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки. За бажанням в блюдо можете додати помідори, часник і зелень. Наш омлет з ковбасою готовий!
Картопля в духовці з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю промиваємо, розрізаємо на половинки і натираємо сіллю. Цибулю чистимо, подрібнюємо тонкими півкільцями. Викладаємо у форму, змащену маслом, підготовлені овочі і зверху викладаємо копчені домашні ковбаски. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо до готовності протягом години. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
Пишний омлет в духовці
Омлет, приготовлений в духовці, заслуговує особливої уваги кожної господині. До того ж таку страву подарує всім необхідний заряд бадьорості на цілий
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Домашня ковбаса в мультиварці
У нашій статті ми поговоримо про те, які страви можна приготувати в мультиварці з домашньою ковбасою. Ми зробили підбірку найбільш цікавих рецептів