Печеня в духовці
Печеня - одне із самих смачних і досить прості в приготуванні страв. Якщо ви теж любите його, ми пропонуємо вам рецепти печені в духовці, які обов'язково припадуть вам до смаку.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 600 г;
морква іл цибуля - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
сіль, перець і спеції - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Картоплю очистіть, помийте і поріжте кубиками середнього розміру. Очищені моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками або півкільцями. Розігрійте масло і обсмажте на ньому цибулю до рум'яного кольору. У керамічні горщики викладіть м'ясо, моркву, картоплю і зверху цибулю. Приправте сіллю, перцем і спеціями, залийте гарячою водою і накривши кришкою, поставте в духовку. Готуйте при 180 градусах приблизно 45-50 хвилин. Всі жарке зі свинини можна подавати до столу.
Аналогічним способом можна приготувати жарке з яловичини або з кролика в духовці, а якщо ви не любите м'ясо, то також можна зробити жарке з грибами в духовці.
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати жарке по-домашньому у духовці класичним способом.
Інгредієнти:
яловичина або свинина - 500 г;
картопля - 800 г;
цибуля - 1 шт.;
сало - 50 г;
томат-пюре - 60 г;
вода - 300-400 мл;
рослинне масло - 3-4 ст. ложки;
зелень для прикраси.
Приготування
М'ясо помийте і наріжте середніми шматками. Сало наріжте дрібними кубиками. Картоплю і цибулю очистіть, поріжте кубиками, а другий - півкільцями. Розігрійте масло і обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з обох сторін. На іншій сковороді обсмажте сало пару хвилин і викладіть до нього картоплю, готуйте всі разом 10-15 хвилин. В казан м'ясо укладіть разом з картоплею, додайте до них цибулю, томат-пюре, спеції і залийте водою так, щоб продукти були повністю покриті. Тушкуйте під закритою кришкою приблизно 30-35 хвилин, готову печеню посипте рубаною зеленню.
Печеня з свинини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Картоплю очистіть, помийте і поріжте кубиками середнього розміру. Очищені моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками або півкільцями. Розігрійте масло і обсмажте на ньому цибулю до рум'яного кольору. У керамічні горщики викладіть м'ясо, моркву, картоплю і зверху цибулю. Приправте сіллю, перцем і спеціями, залийте гарячою водою і накривши кришкою, поставте в духовку. Готуйте при 180 градусах приблизно 45-50 хвилин. Всі жарке зі свинини можна подавати до столу.
Аналогічним способом можна приготувати жарке з яловичини або з кролика в духовці, а якщо ви не любите м'ясо, то також можна зробити жарке з грибами в духовці.
Печеня по-домашньому в духовці
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати жарке по-домашньому у духовці класичним способом.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо помийте і наріжте середніми шматками. Сало наріжте дрібними кубиками. Картоплю і цибулю очистіть, поріжте кубиками, а другий - півкільцями. Розігрійте масло і обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з обох сторін. На іншій сковороді обсмажте сало пару хвилин і викладіть до нього картоплю, готуйте всі разом 10-15 хвилин. В казан м'ясо укладіть разом з картоплею, додайте до них цибулю, томат-пюре, спеції і залийте водою так, щоб продукти були повністю покриті. Тушкуйте під закритою кришкою приблизно 30-35 хвилин, готову печеню посипте рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня в горщику в духовці
Печеня - одне з найвідоміших страв, яке обожнюють багато Воно може бути не тільки чудовим прикрасою святкового столу, але також чудово підійде і для
Печеня в горщиках - рецепт
Страви в горщиках готували ще наші далекі предки, адже і відповідна посуд була, і м'ясо в будинку завжди було. Так чому б і вам не приготувати жарке
Свинина під «шубою»
Досі єдиним популярним блюдом під "шубою" був знаменитий салат з оселедцем, проте гарячі страви ні скільки не відстають і смачна, і що не мало
Печеня зі свинини
Печеня зі свинини є, мабуть, найбільш поширеним варіантом цієї страви. Така страва чудово підійде до келиху пива або вина, який доповнить будь-який
Свиняча вирізка - рецепт
Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми
Печеня з кролика
Страви з кролика завжди виходять дуже смачними і в той же час дієтичними, чим приваблюють багатьох прихильників здорового харчування. Особливо вдало