Давайте розглянемо з вами швидкі, але дуже смачні і ситні рецепти страв, приготовлені в духовці з домашніми ковбасками.
Кабачки з ковбасою в духовці
Інгредієнти: кабачки - 2 шт.; морква - 1 шт.; домашні ковбаски - 3 шт.; рослинне масло - для змазування. Приготування Кабачки чистимо, нарізаємо кружечками і кладемо у форму для випікання, промазану маслом. Потім додаємо подрібнену моркву, дрібно нашатковані домашні ковбаски . Приправляємо блюдо спеціями і солимо за смаком. Відправляємо форму в духовку і готуємо при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
Омлет з ковбасою в духовці
Інгредієнти: молоко - 1 ст.; куряче яйце - 4 шт.; домашні ковбаски - 100 г; сіль, спеції - за смаком; вершкове масло - для змазування. Приготування Яйця гарненько збиваємо міксером або віночком. Виливаємо молоко і кладемо сіль. Розмішуємо суміш до однорідності. Ковбаски очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо їх в суміш і добре перемішуємо. Форму рясно промазуємо вершковим маслом, виливаємо в неї приготовану масу і відправляємо в духовку. Випікаємо омлет приблизно 30-35 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки. За бажанням в блюдо можете додати помідори, часник і зелень. Наш омлет з ковбасою готовий!
Картопля в духовці з ковбасою
Інгредієнти: картопля великий - 15 кг; цибулина - 2 шт.; домашні копчені ковбаски - 300 г; зелень - для прикраси; сіль, спеції - за смаком. Приготування Картоплю промиваємо, розрізаємо на половинки і натираємо сіллю. Цибулю чистимо, подрібнюємо тонкими півкільцями. Викладаємо у форму, змащену маслом, підготовлені овочі і зверху викладаємо копчені домашні ковбаски. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо до готовності протягом години. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.