Вернуться назад Распечатать

Домашня ковбаса в духовці

Домашня ковбаса в духовці
Давайте розглянемо з вами швидкі, але дуже смачні і ситні рецепти страв, приготовлені в духовці з домашніми ковбасками.

Кабачки з ковбасою в духовці


Інгредієнти:

  • кабачки - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • домашні ковбаски - 3 шт.;

  • рослинне масло - для змазування.


  • Приготування
    Кабачки чистимо, нарізаємо кружечками і кладемо у форму для випікання, промазану маслом. Потім додаємо подрібнену моркву, дрібно нашатковані домашні ковбаски . Приправляємо блюдо спеціями і солимо за смаком. Відправляємо форму в духовку і готуємо при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.

    Омлет з ковбасою в духовці


    Інгредієнти:

  • молоко - 1 ст.;

  • куряче яйце - 4 шт.;

  • домашні ковбаски - 100 г;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • вершкове масло - для змазування.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо міксером або віночком. Виливаємо молоко і кладемо сіль. Розмішуємо суміш до однорідності. Ковбаски очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо їх в суміш і добре перемішуємо. Форму рясно промазуємо вершковим маслом, виливаємо в неї приготовану масу і відправляємо в духовку. Випікаємо омлет приблизно 30-35 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки. За бажанням в блюдо можете додати помідори, часник і зелень. Наш омлет з ковбасою готовий!

    Картопля в духовці з ковбасою


    Інгредієнти:

  • картопля великий - 15 кг;

  • цибулина - 2 шт.;

  • домашні копчені ковбаски - 300 г;

  • Домашня ковбаса в духовці

  • зелень - для прикраси;

  • сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Картоплю промиваємо, розрізаємо на половинки і натираємо сіллю. Цибулю чистимо, подрібнюємо тонкими півкільцями. Викладаємо у форму, змащену маслом, підготовлені овочі і зверху викладаємо копчені домашні ковбаски. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо до готовності протягом години. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.