Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - одне з найвідоміших страв, яке, до того ж, ще й дуже просто приготувати. Існує безліч різноманітних рецептів приготування шарлотки в аерогрилі, але ми розглянемо з вами класичні.
Інгредієнти:
кисло - солодкі яблука - 4 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ст.;
яйце - 4 шт.;
розпушувач - 20 г;
ванілін - за смаком.
Приготування
Яблука миємо, зрізаємо шкірку, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо у форму для випічки так, щоб вони зайняли половину обсягу. Потім беремо миску розбиваємо яйця, додаємо борошно, цукор, розпушувач і ванілін, збиваємо все міксером до утворення однорідного тіста. Виливаємо його рівномірно на яблука і залишаємо на 15 хвилин, щоб все тісто розтеклося як треба. Шарлотка практично готова, ось тільки питання: як спекти шарлотку в аерогрилі? Все досить просто. Включаємо заздалегідь аерогриль і чекаємо, щоб він добре нагрівся. Ставимо на другу решітку форму з тестом, виставляємо середню швидкість і температуру 200°С, випікаємо приблизно 20 хвилин. По закінченню цього часу збільшуємо швидкість і підвищуємо температуру до 230°С, готуємо ще 10 хвилин. Шарлотка, спечена в аерогрилі, виходить дуже пишною і повітряної. Переконайтеся в цьому самі! Перед подачею на стіл, прикрасьте пиріг, посипати його цукровою пудрою. А можете розрізати його на коржі, промазати згущеним молоком, і тоді у вас вийде чудовий яблучний тортик!
Інгредієнти:
кисло-солодкі яблука - 500 г;
білий хліб - 500 г;
яйце - 3 шт.;
молоко - 15 склянки;
цукрова пудра - 2 ч. ложки;
цукор - 05 склянки;
кориця - 05 ч. ложки;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
рослинне масло - для змазування форми.
Приготування
Як приготувати шарлотку в аерогрилі? Беремо яблука, гарненько миємо й нарізаємо тонкими шматочками. Злегка скроплюємо їх лимонним соком, щоб яблука не швидко потемніли. В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо молоко, цукор і ретельно збиваємо в піну за допомогою міксера. Тепер беремо форму для випічки пирога, змащуємо її рослинним маслом і на дно викладаємо в один ряд тонко порізані скибочки білого хліба. Акуратно заливаємо половиною яєчної маси і зверху розкладаємо яблука. Вершкове масло розтоплюємо і поливаємо поверх яблук. Потім посипаємо корицею і цукровою пудрою, накриваємо залишилися скибочками хліба і заливаємо яєчної сумішшю. Ставимо форму в заздалегідь розігріту до 180°С аерогриль на 25 хвилин на саму верхню решітку. Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою, наливаємо чай і кличемо всіх до столу!
Шарлотка з яблуками в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Яблука миємо, зрізаємо шкірку, нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо у форму для випічки так, щоб вони зайняли половину обсягу. Потім беремо миску розбиваємо яйця, додаємо борошно, цукор, розпушувач і ванілін, збиваємо все міксером до утворення однорідного тіста. Виливаємо його рівномірно на яблука і залишаємо на 15 хвилин, щоб все тісто розтеклося як треба. Шарлотка практично готова, ось тільки питання: як спекти шарлотку в аерогрилі? Все досить просто. Включаємо заздалегідь аерогриль і чекаємо, щоб він добре нагрівся. Ставимо на другу решітку форму з тестом, виставляємо середню швидкість і температуру 200°С, випікаємо приблизно 20 хвилин. По закінченню цього часу збільшуємо швидкість і підвищуємо температуру до 230°С, готуємо ще 10 хвилин. Шарлотка, спечена в аерогрилі, виходить дуже пишною і повітряної. Переконайтеся в цьому самі! Перед подачею на стіл, прикрасьте пиріг, посипати його цукровою пудрою. А можете розрізати його на коржі, промазати згущеним молоком, і тоді у вас вийде чудовий яблучний тортик!
Шарлотка з яблуками і корицею в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати шарлотку в аерогрилі? Беремо яблука, гарненько миємо й нарізаємо тонкими шматочками. Злегка скроплюємо їх лимонним соком, щоб яблука не швидко потемніли. В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо молоко, цукор і ретельно збиваємо в піну за допомогою міксера. Тепер беремо форму для випічки пирога, змащуємо її рослинним маслом і на дно викладаємо в один ряд тонко порізані скибочки білого хліба. Акуратно заливаємо половиною яєчної маси і зверху розкладаємо яблука. Вершкове масло розтоплюємо і поливаємо поверх яблук. Потім посипаємо корицею і цукровою пудрою, накриваємо залишилися скибочками хліба і заливаємо яєчної сумішшю. Ставимо форму в заздалегідь розігріту до 180°С аерогриль на 25 хвилин на саму верхню решітку. Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою, наливаємо чай і кличемо всіх до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися
Бісквіт в аерогрилі
Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже
Яблучна шарлотка
Нам уже доводилося розглядати рецепти шарлотки для мікрохвильовки і аэрогриля, але звичного господиням рецепта в духовці так і не було. Що ж, маємо
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
Шарлотка з бананами
Всі ми знаємо, що шарлотка - це яблучний пиріг в класичному варіанті. Але багато господинь вже давно готують її з додаванням різноманітних фруктів. І
Шарлотка на кефірі - рецепт
Шарлотка - це дивовижний пиріг з начинкою. У традиційному варіанті він робиться з яблуками. Але в даний час її готують з різними фруктами і ягодами.