Шарлотка з яблуками в мультиварці
В мультиварці виходить просто приголомшлива випічка. Зараз ми вам розповімо цікаві рецепти приготування шарлотки з яблуками в мультиварці.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
цукор - 1 склянка;
яйця - 4 шт.;
яблука - 500 г;
цукрова пудра для посипання.
Приготування
Яйця збиваємо за допомогою міксера до стану піни. Якщо хочете отримати повітряну шарлотку, то слід збивати, поки маса не збільшиться в обсязі в 2-3 рази. Після цього додаємо цукор і продовжуємо збивати до його розчинення. Додаємо просіяне борошно і акуратно перемішуємо вінчиком зверху вниз. Зараз вже міксер використовувати небажано.
Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо наше тісто. Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками й викладаємо зверху на тісто. В режимі «Випічка» готуємо 50 хвилин. Після сигналу шарлотку не виймаємо, а даємо їй охолонути в мультиварці. А потім витягуємо за допомогою парової корзини, посипаємо цукровою пудрою і ріжемо на порційні шматочки.
Інгредієнти:
яблука - 300 г;
банан - 300 г;
борошно - 120 г;
яйця - 2 шт.;
цукор - 100 г;
масло вершкове - 60 г;
сметана - 3 ст. ложки;
пудра цукрова - 100 г;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
сода - 05 ч. ложки;
кориця - за смаком.
Приготування
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини і нарізаємо часточками. М'якоть банана ріжемо шматочками. Змішуємо фрукти в глибокій мисці і поливаємо їх лимонним соком, щоб вони не потемніли. Розтоплюємо вершкове масло і ставимо його остигати. Яйця збиваємо цукром до утворення густої піни. В отриману масу потихеньку вводимо борошно, сметану з содою і корицю. Акуратно перемішуємо тісто за допомогою дерев'яної лопатки.
Потім вливаємо розтоплене вершкове масло і знову перемішуємо. Викладаємо фрукти і знову акуратно, щоб не розчавити їх, перемішуємо. Чашу мультиварки змащуємо маслом, посипаємо борошном і викладаємо тісто. Вибираємо програму «Випічка» і час приготування 65 хвилин. За бажанням шарлотку з яблуками і бананом посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
цукор - 1 склянка;
яйця - 3 шт.
лимон - 2 шт.;
ванільний цукор - 1 пакетик;
яблука - 3 шт.;
ізюм - за смаком.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор, борошно і гарненько, але при цьому акуратно перемішуємо. У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо трохи менше, ніж половину тіста. Зверху натираємо цедру лимона на дрібній тертці і викладаємо родзинки . Далі викладаємо нарізані часточками яблука (половину) і виливаємо решту тіста. На нього знову по колу викладаємо скибочки яблук, а в центр покласти кружечок лимона.
В режимі «Випічка» готуємо 60 хвилин. Потім мультиварку відкриваємо, встановлюємо у неї кошик для приготування на пару і з її допомогою витягаємо нашу шарлотку. Потім її накриваємо плоским стравою і знову перевертаємо - яблука повинні бути зверху.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
яйця - 5 шт.;
цукор - 1 склянка;
яблука - 4 шт.;
вишня - 200 г;
какао - 2 ст. ложки;
цукрова пудра.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до стану міцної піни близько 10 хвилин. Поступово вводимо борошно і акуратно перемішуємо лопаткою. У 1/3 тіста додаємо какао і добре розмішуємо. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо тісто наступним чином: 1 ложка коричневого тіста, 2 ложки білого тіста. Зверху викладаємо яблука, нарізані часточками. Потім знову таким же чином викладаємо тісто, а на нього - вишню. І закриваємо її тестом. На нього кладемо залишилися яблука, які знову закриваємо тестом. В режимі «Випічка» готуємо 80 хвилин. Готову шарлотку посипаємо цукровою пудрою.
Шарлотка з яблуками в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо за допомогою міксера до стану піни. Якщо хочете отримати повітряну шарлотку, то слід збивати, поки маса не збільшиться в обсязі в 2-3 рази. Після цього додаємо цукор і продовжуємо збивати до його розчинення. Додаємо просіяне борошно і акуратно перемішуємо вінчиком зверху вниз. Зараз вже міксер використовувати небажано.
Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо наше тісто. Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками й викладаємо зверху на тісто. В режимі «Випічка» готуємо 50 хвилин. Після сигналу шарлотку не виймаємо, а даємо їй охолонути в мультиварці. А потім витягуємо за допомогою парової корзини, посипаємо цукровою пудрою і ріжемо на порційні шматочки.
Шарлотка з яблуками і бананом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука миємо, очищаємо від шкірки і серцевини і нарізаємо часточками. М'якоть банана ріжемо шматочками. Змішуємо фрукти в глибокій мисці і поливаємо їх лимонним соком, щоб вони не потемніли. Розтоплюємо вершкове масло і ставимо його остигати. Яйця збиваємо цукром до утворення густої піни. В отриману масу потихеньку вводимо борошно, сметану з содою і корицю. Акуратно перемішуємо тісто за допомогою дерев'яної лопатки.
Потім вливаємо розтоплене вершкове масло і знову перемішуємо. Викладаємо фрукти і знову акуратно, щоб не розчавити їх, перемішуємо. Чашу мультиварки змащуємо маслом, посипаємо борошном і викладаємо тісто. Вибираємо програму «Випічка» і час приготування 65 хвилин. За бажанням шарлотку з яблуками і бананом посипаємо цукровою пудрою.
Шарлотка з яблуками і лимоном в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор, борошно і гарненько, але при цьому акуратно перемішуємо. У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо трохи менше, ніж половину тіста. Зверху натираємо цедру лимона на дрібній тертці і викладаємо родзинки . Далі викладаємо нарізані часточками яблука (половину) і виливаємо решту тіста. На нього знову по колу викладаємо скибочки яблук, а в центр покласти кружечок лимона.
В режимі «Випічка» готуємо 60 хвилин. Потім мультиварку відкриваємо, встановлюємо у неї кошик для приготування на пару і з її допомогою витягаємо нашу шарлотку. Потім її накриваємо плоским стравою і знову перевертаємо - яблука повинні бути зверху.
Шарлотка з яблуками і вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до стану міцної піни близько 10 хвилин. Поступово вводимо борошно і акуратно перемішуємо лопаткою. У 1/3 тіста додаємо какао і добре розмішуємо. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо тісто наступним чином: 1 ложка коричневого тіста, 2 ложки білого тіста. Зверху викладаємо яблука, нарізані часточками. Потім знову таким же чином викладаємо тісто, а на нього - вишню. І закриваємо її тестом. На нього кладемо залишилися яблука, які знову закриваємо тестом. В режимі «Випічка» готуємо 80 хвилин. Готову шарлотку посипаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - дуже популярний десерт, а тому і рецептів її приготування існує дуже багато. Сьогодні ми розповімо ще про одне - як зробити шарлотку в
Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
Кекс з яблуками рецепт
Не знаєте чим би смачненьким побалувати своїх близьких? Пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кекс з яблуками. У нашій статті ми зібрали кілька
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
Шарлотка з бананами
Всі ми знаємо, що шарлотка - це яблучний пиріг в класичному варіанті. Але багато господинь вже давно готують її з додаванням різноманітних фруктів. І
Шарлотка на кефірі - рецепт
Шарлотка - це дивовижний пиріг з начинкою. У традиційному варіанті він робиться з яблуками. Але в даний час її готують з різними фруктами і ягодами.