Бісквіт в мультиварці
Гості вже на підході, а у вас немає зовсім нічого смачненького до чаю? Не переживайте! Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування бісквіта в мультиварці. Він виходить не тільки дуже пишним і смачним, але і не займе у вас багато часу.
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
цукор - 05 склянки;
мед - 3 ч. ложки;
ванілін - 3 г;
лимонад - 1 ст.;
масло рослинне - 1 ст.;
борошно - 25 склянки;
розпушувач - 1 ст. ложка.
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати бісквіт в мультиварці. Яйця збиваємо міксером з цукром в білу пишну масу. Потім вливаємо лимонад, олія замішуємо тісто. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і обережно виливаємо приготовану суміш. Випікаємо медовий бісквіт в мультиварці приблизно 15 години, періодично відкриваючи кришку і перевіряючи готовність зубочисткою. Готове ласощі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Інгредієнти:
вишня - 500 г;
яйце - 3 шт.;
цукрова пудра - 200 г;
вершкове масло - 170 г;
ванілін - за смаком;
сіль - щіпка;
борошно - 1 ст.
Приготування
Отже, висипаємо в миску пів порції цукрової пудри, кладемо масло, яєчні жовтки і розтираємо все з розм'якшеним вершковим маслом. Далі гарненько збиваємо білки з залишками пудри в густу піну і кладемо щіпку солі. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою, просіваємо в них борошно і обережно вимішуємо тісто. Викладаємо його в чашу мультиварки, а зверху кладемо вишню, виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно 40 хвилин. Готовий бісквіт з вишнею остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
цукор - 1 ст.;
борошно - 1ст.;
сир - 300 г;
вершкове масло - 50 г;
яблуко - 5 шт.
Приготування
Добре збиваємо яйця і цукор до утворення піків за допомогою міксера. Далі поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь, перемішуємо і відставляємо тісто. Сир протираємо через сито і перемішуємо з цукром і вершковим маслом. Яблука миємо, нарізаємо часточками, видаляємо серцевину. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо на дно трохи тіста. Зверху укладаємо шматочки яблук і наливаємо ще трохи тесту. Потім покриваємо всі сирною масою і заливаємо рештою тестом. Відправляємо бісквіт з яблуками в мультиварку і готуємо на режимі «Випічка» 65 хвилин. Після сигналу готовності залишаємо нашу сирну шарлотку в мультиварці ще хвилин на 20 включивши функцію «Підігрів». Потім відкриваємо кришку, даємо випічці трохи охолонути, вставляємо плоске блюдо і швидким рухом перевертаємо бісквіт. Прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до чаю!
Інгредієнти:
борошно - 2 ст.;
цукор - 2 ст.;
яйце - 2 шт.;
сода - 15 ч. ложки;
розпушувач - 15 ч. ложки;
какао - 6 ст. ложок;
молоко - 1 ст.;
ванілін - за смаком;
рослинна олія - 05 склянки;
окріп - 1 ст.
Приготування
Давайте розберемо, ще один варіант, як спекти бісквіт в мультиварці. Збиваємо яйця, додаємо цукор, вливаємо тепле молоко і масло, перемішуємо. В окремій чашці змішуємо поступово борошно, розпушувач, соду і какао, а потім обережно перекладаємо масу в рідку суміш. В самому кінці вливаємо крутий окріп і ретельно розмішуємо тісто до однорідного стану. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і відразу ж виливаємо тісто в чашку. Випікаємо бісквіт в мультиварці на режимі "Випічка" 60 хвилин, а після сигналу виставляємо програму "Підігрів" і чекаємо ще 20 хвилин. Потім відкриваємо кришку, перекладаємо готовий пиріг на красиве блюдо і кличемо всіх до столу пити чай!
Бісквіт на лимонад в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати бісквіт в мультиварці. Яйця збиваємо міксером з цукром в білу пишну масу. Потім вливаємо лимонад, олія замішуємо тісто. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і обережно виливаємо приготовану суміш. Випікаємо медовий бісквіт в мультиварці приблизно 15 години, періодично відкриваючи кришку і перевіряючи готовність зубочисткою. Готове ласощі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Бісквіт з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, висипаємо в миску пів порції цукрової пудри, кладемо масло, яєчні жовтки і розтираємо все з розм'якшеним вершковим маслом. Далі гарненько збиваємо білки з залишками пудри в густу піну і кладемо щіпку солі. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою, просіваємо в них борошно і обережно вимішуємо тісто. Викладаємо його в чашу мультиварки, а зверху кладемо вишню, виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно 40 хвилин. Готовий бісквіт з вишнею остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Сирний бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре збиваємо яйця і цукор до утворення піків за допомогою міксера. Далі поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь, перемішуємо і відставляємо тісто. Сир протираємо через сито і перемішуємо з цукром і вершковим маслом. Яблука миємо, нарізаємо часточками, видаляємо серцевину. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо на дно трохи тіста. Зверху укладаємо шматочки яблук і наливаємо ще трохи тесту. Потім покриваємо всі сирною масою і заливаємо рештою тестом. Відправляємо бісквіт з яблуками в мультиварку і готуємо на режимі «Випічка» 65 хвилин. Після сигналу готовності залишаємо нашу сирну шарлотку в мультиварці ще хвилин на 20 включивши функцію «Підігрів». Потім відкриваємо кришку, даємо випічці трохи охолонути, вставляємо плоске блюдо і швидким рухом перевертаємо бісквіт. Прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до чаю!
Бісквіт на окропі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемо, ще один варіант, як спекти бісквіт в мультиварці. Збиваємо яйця, додаємо цукор, вливаємо тепле молоко і масло, перемішуємо. В окремій чашці змішуємо поступово борошно, розпушувач, соду і какао, а потім обережно перекладаємо масу в рідку суміш. В самому кінці вливаємо крутий окріп і ретельно розмішуємо тісто до однорідного стану. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і відразу ж виливаємо тісто в чашку. Випікаємо бісквіт в мультиварці на режимі "Випічка" 60 хвилин, а після сигналу виставляємо програму "Підігрів" і чекаємо ще 20 хвилин. Потім відкриваємо кришку, перекладаємо готовий пиріг на красиве блюдо і кличемо всіх до столу пити чай!
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,
Сирний бісквіт
Сирний бісквіт - це досить оригінальний, але в той же час простий і смачний десерт. Зробити його легко, в нашій статті ми розповімо цікавий рецепт
Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як
Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.
Бісквіт в аерогрилі
Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже