Бісквіт в мультиварці

Бісквіт на лимонад в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати бісквіт в мультиварці. Яйця збиваємо міксером з цукром в білу пишну масу. Потім вливаємо лимонад, олія замішуємо тісто. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і обережно виливаємо приготовану суміш. Випікаємо медовий бісквіт в мультиварці приблизно 15 години, періодично відкриваючи кришку і перевіряючи готовність зубочисткою. Готове ласощі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Бісквіт з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, висипаємо в миску пів порції цукрової пудри, кладемо масло, яєчні жовтки і розтираємо все з розм'якшеним вершковим маслом. Далі гарненько збиваємо білки з залишками пудри в густу піну і кладемо щіпку солі. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою, просіваємо в них борошно і обережно вимішуємо тісто. Викладаємо його в чашу мультиварки, а зверху кладемо вишню, виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно 40 хвилин. Готовий бісквіт з вишнею остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Сирний бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре збиваємо яйця і цукор до утворення піків за допомогою міксера. Далі поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь, перемішуємо і відставляємо тісто. Сир протираємо через сито і перемішуємо з цукром і вершковим маслом. Яблука миємо, нарізаємо часточками, видаляємо серцевину. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо на дно трохи тіста. Зверху укладаємо шматочки яблук і наливаємо ще трохи тесту. Потім покриваємо всі сирною масою і заливаємо рештою тестом. Відправляємо бісквіт з яблуками в мультиварку і готуємо на режимі «Випічка» 65 хвилин. Після сигналу готовності залишаємо нашу сирну шарлотку в мультиварці ще хвилин на 20 включивши функцію «Підігрів». Потім відкриваємо кришку, даємо випічці трохи охолонути, вставляємо плоске блюдо і швидким рухом перевертаємо бісквіт. Прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до чаю!
Бісквіт на окропі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування

Давайте розберемо, ще один варіант, як спекти бісквіт в мультиварці. Збиваємо яйця, додаємо цукор, вливаємо тепле молоко і масло, перемішуємо. В окремій чашці змішуємо поступово борошно, розпушувач, соду і какао, а потім обережно перекладаємо масу в рідку суміш. В самому кінці вливаємо крутий окріп і ретельно розмішуємо тісто до однорідного стану. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і відразу ж виливаємо тісто в чашку. Випікаємо бісквіт в мультиварці на режимі "Випічка" 60 хвилин, а після сигналу виставляємо програму "Підігрів" і чекаємо ще 20 хвилин. Потім відкриваємо кришку, перекладаємо готовий пиріг на красиве блюдо і кличемо всіх до столу пити чай!
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,

Сирний бісквіт
Сирний бісквіт - це досить оригінальний, але в той же час простий і смачний десерт. Зробити його легко, в нашій статті ми розповімо цікавий рецепт

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.

Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.

Бісквіт в аерогрилі
Найпростіший бісквіт, прикрашений сметанним кремом або звичайними ягодами, може стати відмінним пригощанням для нежданих гостей. Готувати його дуже