Сирний бісквіт
Пропонуємо вашій увазі дуже простий у приготуванні, але дуже незвичайний і оригінальний рецепт бісквіта з сирною начинкою.
Інгредієнти:
Для білого тіста:
яйце - 3 шт.;
курячий білок - 1 шт.;
вершкове масло - 200 г;
сметана - 150 г;
цукор - 1 ст.;
борошно - 2 ст.;
розпушувач - 1 ст. ложка;
ванілін - щіпка.
Для шоколадного тіста:
молоко - 3 ст. ложки;
какао - 3 ст. ложки.
Для сирних кульок:
курячий жовток - 1 шт.;
сир - 200 г;
цукор - 3 ст. ложки;
кокосова стружка - 7 ст. ложок;
ванілін - щіпка.
Для крему:
молоко - 1 ст.;
борошно - 1 ст. ложка;
ванілін - за смаком;
цукор - 3 ст. ложки.
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати сирний бісквіт. Отже, давайте спочатку зробимо з вами сирні кульки. Для цього в чашці змішуємо сир, цукор, курячий жовток і кокосову стружку. Коли маса стане однорідною, починаємо формувати, змоченими в холодній воді руками, невеликі кульки. Потім перекладаємо їх на плоску тарілку і прибираємо на 25 - 30 хвилин в морозилку, застигати. Далі готуємо тісто для нашого пирога. Трохи розтоплене вершкове масло розтираємо з цукровим піском або збиваємо міксером до однорідності. Потім додаємо по одному яйця і курячий білок. Кожен раз все ретельно перемішуємо. Тепер кладемо сметану, всипаємо просіяне заздалегідь борошно, розпушувач і ванілін за смаком. Все добре збиваємо до пишного стану. В результаті у вас повинно вийти тісто по консистенції нагадує густу сметану. Потім ділимо масу на 2 рівні частини. Чашу мультиварки змащуємо маслом і виливаємо на дно трохи тіста. У другу ж частину додаємо молоко і какао і ще раз ретельно збиваємо.
Виливаємо шоколадну масу поверх білого тіста, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Зверху викладаємо приготовані раніше сирні кульки і трохи вдавлюємо їх в тісто. Випікаємо сирний бісквіт в мультиварці, включивши режим «Випічка» приблизно 40 хвилин. Після першого сигналу готовності відразу ж додаємо ще 50 хвилин. Виймаємо готовий пиріг і поки він остигає, готуємо заварний крем . Для цього змішуємо молоко з борошном, кладемо трохи цукрового піску за смаком і ванілін на кінчику ножа. Ставимо всю цю масу на слабенький вогонь і проварюємо крем до загустіння, постійно помішуючи ложкою. Готовим кремом поливаємо наш бісквіт з сирними кульками і прикрашаємо його зверху кокосовою стружкою.
Рецепт сирного бісквіта
Інгредієнти:
Для білого тіста:
Для шоколадного тіста:
Для сирних кульок:
Для крему:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати сирний бісквіт. Отже, давайте спочатку зробимо з вами сирні кульки. Для цього в чашці змішуємо сир, цукор, курячий жовток і кокосову стружку. Коли маса стане однорідною, починаємо формувати, змоченими в холодній воді руками, невеликі кульки. Потім перекладаємо їх на плоску тарілку і прибираємо на 25 - 30 хвилин в морозилку, застигати. Далі готуємо тісто для нашого пирога. Трохи розтоплене вершкове масло розтираємо з цукровим піском або збиваємо міксером до однорідності. Потім додаємо по одному яйця і курячий білок. Кожен раз все ретельно перемішуємо. Тепер кладемо сметану, всипаємо просіяне заздалегідь борошно, розпушувач і ванілін за смаком. Все добре збиваємо до пишного стану. В результаті у вас повинно вийти тісто по консистенції нагадує густу сметану. Потім ділимо масу на 2 рівні частини. Чашу мультиварки змащуємо маслом і виливаємо на дно трохи тіста. У другу ж частину додаємо молоко і какао і ще раз ретельно збиваємо.
Виливаємо шоколадну масу поверх білого тіста, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Зверху викладаємо приготовані раніше сирні кульки і трохи вдавлюємо їх в тісто. Випікаємо сирний бісквіт в мультиварці, включивши режим «Випічка» приблизно 40 хвилин. Після першого сигналу готовності відразу ж додаємо ще 50 хвилин. Виймаємо готовий пиріг і поки він остигає, готуємо заварний крем . Для цього змішуємо молоко з борошном, кладемо трохи цукрового піску за смаком і ванілін на кінчику ножа. Ставимо всю цю масу на слабенький вогонь і проварюємо крем до загустіння, постійно помішуючи ложкою. Готовим кремом поливаємо наш бісквіт з сирними кульками і прикрашаємо його зверху кокосовою стружкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
Пиріг з сирними кульками
Не знаєте, який цікавий і смачний десерт приготувати для святкового чаювання? Тоді пропонуємо рецепт створення дивовижного пирога з сирними кульками.
Шоколадний пиріг рецепт
Шоколадний пиріг - це смачне ласощі, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей і домочадців. Його можна подати до чашки гарячого шоколаду або