Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сметанно-сирний крем

Сметанно-сирний крем

18-01-2015, 19:54
13 341
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем простий у приготуванні, завжди виходить смачним, ніжним і повітряним. Він дозволяє урізноманітнити палітру смаків десертів, особливо якщо часто готувати тістечка і торти в домашніх умовах. Рецептів приготування такого крему існує досить багато, нижче наведемо деякі з них.

Сметанно-сирний крем


Інгредієнти:

  • сир - 1 пачка;

  • сметана 20% - 400 мл;

  • цукор - 1 стакан.


  • Приготування
    Подрібнюємо сир, щоб не залишилося дрібних зерняток. Додаємо цукор, сметану - все збиваємо. Щоб смак крему став більш ніжним, додаємо ванілін і горіхи (їх варто трохи подрібнити).

    Сирно-сметанний крем для торта


    Інгредієнти:
    Для бісквіта в мультиварці:

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 1 мульти склянка;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Для крему:

  • сметана - 500 г;

  • цукор - 1 склянка;

  • сир - 300 г;

  • ванілін - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    У першу чергу займемося випічкою бісквіта. Для цього збиваємо яйця до піни, додаємо цукровий пісок. Борошно з'єднайте з розпушувачем і потихеньку додаємо до яєць з цукром, при цьому постійно збиваємо масу. Форму мультиварки змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і випікаємо бісквіт в режимі «Випічка» 50 хвилин. Чекаємо, поки бісквіт охолоне, і розрізаємо його на рівні частини.
    Для того щоб приготувати крем з сиру і сметани, останню збиваємо з цукром і сиром, додаємо ванілін. Промазуємо коржі кремом і даємо просочитися 15 години в холодильнику.

    Сметанно-сирний крем з желатином


    Інгредієнти:

  • желатин - 10 г;

  • сир жирний - 250 г;

  • сметана - 1 склянка;

  • цукор - 1/2 склянки;

  • вода.


  • Приготування
    Желатин кидаємо в 1/4 склянки холодної води і залишаємо на 15 хвилин, потім гріємо на помірному вогні до розчинення і ретельно перемішуємо, щоб не було грудок, і не в якому разі не кип'ятимо. Сир розтираємо з цукром і змішуємо зі сметаною і все це гарненько збиваємо міксером. Желатин повільно вводимо в заготовку і ретельно перемішуємо.

    Рецепт сметанно-сирного крему


    Інгредієнти:

  • сир - 250 г;

  • сметана жирна - 250 г;

  • желатин - 10 г;

  • цукор - 05 склянки.


  • Сметанно-сирний крем
    Приготування
    Желатин висипаємо в холодну воду. Потім підігріваємо його і помішуємо до розчинення. Сир розтираємо з цукром, додаємо сметану і збиваємо. Поступово у збиту масу додаємо желатин і перемішуємо. Головним у приготуванні крему є добре збита сметана.
    Щоб крем вийшов повітряним, сметану перед приготуванням необхідно охолодити і підтримувати її температуру в процесі приготування. Для цього можна поставити ємність зі сметаною холодну воду. Збиваємо за допомогою блендера або міксера. Можна у крем додати згущене молоко, лимонний сік, ванілін, цедру апельсина. Крем готовий.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний крем
    Сирний крем
    Сирний крем є одним з найбільш дієтичних десертів. Сам по собі сир і так дуже корисний, а в поєднанні з фруктами, шоколадом, згущеним молоком або
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
    Сметанно-шоколадний крем
    Сметанно-шоколадний крем
    Креми служать наповнювачами для різних кондитерських виробів: тортів, тістечок, еклерів, булочок і т. д. Варіантів створення кремів дуже багато. І
    Шоколадно-банановий крем
    Шоколадно-банановий крем
    Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його
    Сметанник з сиром
    Сметанник з сиром
    Сирний сметанник - звичайний чізкейк, не класичний звичайно, але досить смачний. Давайте розглянемо декілька рецептиков цього дуже просто, але в теж