Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирний крем

Сирний крем

18-01-2015, 20:21
2 144
Сирний крем
Улюблені багатьма десерти з сирним кремом можуть звичайної вечері зробити свято. Сирний крем використовується в приготуванні пирогів, тортів, тістечок, печива, трубочок і інших солодощів. Всі ці шедеври кулінарного мистецтва можна придбати у кондитерській, а можна приготувати самостійно. Для того щоб десерт вийшов смачним, необхідно знати, як зробити сирний крем.
З назви крему зрозуміло, що його основу складає сир. Але як із звичайного важкого, неоднорідного сиру зробити легку повітряну масу? Це питання цікавить багатьох новачків в кулінарній справі. Приготувати легкий, смачний сирний крем під силу абсолютно кожному. З цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати справжній сирний крем.

Рецепт сирно-заварного крему


Для приготування крему необхідні наступні інгредієнти: 200 г сиру, 200 г вершкового масла, 150 г цукрової пудри, ванілін.
Вершкове масло слід нарізати на невеликі шматочки, додати до нього цукрову пудру і збити міксером або вручну до однорідного стану. Сир необхідно протерти через сито і додати до масла з цукром. Отриману суміш ще раз добре збити, додати ванілін і поставити на годину в холодильник. Смачний сирний крем готовий!

Рецепт сирного крему з желатином


Для приготування крему знадобляться наступні продукти: 150 г сиру, 3 столові ложки вершкового масла, 4 столові ложки борошна, 200 мл молока, 4 яйця, 1 столова ложка желатину, 1 склянка цукру, ванілін.
Борошно слід залити молоком, добре розмішати, щоб не було грудок і довести до кипіння. Отриману суміш слід охолодити. Протертий через сито сир змішати з цукром, вершковим маслом і додати збиті жовтки. Всі продукти слід добре збити, щоб маса вийшла однорідною. В отриману сирну масу слід влити охолоджене молоко з борошном, додати ванілін і ще раз перемішати.
Желатин необхідно розвести у воді, яєчні білки збити до стану піни. Ці інгредієнти слід додати в крем, все перемішати і поставити на кілька годин у холодильник. Сирний крем з желатином готовий!
Перевагою цього рецепту є те, що сирний крем можна зберігати в холодильнику тривалий час. До всього іншого по цьому рецепту крем виходить більш густим.

Рецепт сирно-йогуртового крему


Інгредієнти для сирно-йогуртового крему: 250 г жирного сиру, 200 грамів йогурту, 400 грамів вершків, 1 пакетик ванільного цукру, 3 столові ложки цукру.
Сир протріть через сито, змішати з йогуртом і додати ванільний цукор. Вершки з цукром слід збити за допомогою міксера до повітряного стану. Отриману суміш потрібно додати до сирної маси. Всі інгредієнти потрібно ще раз перемішати. Отриманий сирний крем рекомендується використовувати відразу ж після приготування.
Сирний крем

Цей рецепт крему можна доповнювати різними харчовими добавками. Наприклад, для приготування сирно-шоколадного крему слід додати 100 грамів тертого шоколаду. Сирний крем із згущеним молоком (3 столові ложки) виходить більш рідким і відмінно підходить для тортів.
Сирний крем можна використовувати і для несолодких страв. Цукор і ванілін в рецепті слід замінювати сіллю, а замість вершків і молока використовувати майонез. В рецепт солоного крему можна додати дрібно нарубану зелень і сир. Сирний крем з сиром можна використовувати для несолодких пирогів, а також, овочевих і м'ясних страв.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний крем - рецепт
Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.
Крем для вафельних коржів
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Сирно-йогуртовий крем
Сирно-йогуртовий крем
З натурального сиру і живого йогурту можна готувати смачні і корисні креми для промазування тортів, бісквітів, тістечок. І зараз ми вам підкажемо
Шоколадно-банановий крем
Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих