Вершково-сирний крем
Крем з сиру з вершками може використовуватися не тільки для приготування десертів, але і подаватися окремо зі свіжими ягодами, фруктами, крекерами і джемом. Цей крем елементарно простий у приготуванні, а тому підійде для використання початківцям кулінаром.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 1/2 ст.;
сир - 500 г;
лимонна цедра - 1 ч. ложка;
ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;
вершки - 1/3 ст.
Приготування
Щоб крем вийшов максимально однорідним, перед приготуванням сир слід перетерти через сито або збити за допомогою блендера в однорідну пасту. До сирної пасти додаємо вершки, цукрову пудру, лимонну цедру і ванільний екстракт. Ретельно все збиваємо до утворення повітряної і ніжною вершково-сирної маси.
Готовий крем можна використовувати для приготування тортів і мафінів, а можна подати як окремий десерт, виклавши крем в склянку і прикрасивши свіжими ягодами.
Еклери можна начиняти не тільки заварним, але і сирним кремом . Переконайтеся в цьому самі, приготувавши простий і смачний сирний крем за нашим рецептом.
Інгредієнти:
вершки для збивання - 1 ст.;
сир - 250 г;
цукрова пудра - 3-4 ст. ложки;
кленовий сироп - 1 ст. ложка.
Приготування
Для приготування крему, спершу необхідно збити вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Сир перетираємо через сито і ретельно перемішуємо з кленовим сиропом. Поступово вводимо вершки в сирну масу, обережно перемішуючи інгредієнти за допомогою силіконової лопатки, щоб не втратити легкість. Готовий крем необхідно перекласти в кондитерський мішок і надалі використовувати за призначенням - для начинки еклерів або прошарування тортів.
Крем з желатином добре тримає свою форму і має більш щільну текстуру, ніж всі вищеописані крему. Такий вид крему згодиться в якості прошарку для торта або прикраси для суфле.
Інгредієнти:
вершки для збивання - 1 ст.;
молоко - 1/2 ст.;
сир - 500 г;
желатин - 2 ст. ложки;
цукрова пудра - 1 ст.;
свіжі ягоди (за бажанням) - 300 р.
Приготування
Спершу необхідно запарити желатин, для цього швидкорозчинний желатиновий порошок слід залити гарячим молоком і добре перемішати до повного розчинення желатинових кристалів.
Сир перетираємо через сито і збиваємо з цукровою пудрою до однорідності. До отриманої маси додаємо желатин. Вершки збиваємо до стійкої піни і обережно з'єднуємо з вершковою масою, намагаючись зберегти максимальну легкість. Тепер крем, за бажанням, можна урізноманітнити скибочками ягід і фруктів.
Вершковий крем з сиром і сиром маскарпоне - справжнє задоволення для любителів легких і не занадто солодких ласощів. У компанії бісквіта і свіжий фруктів зрівнятися з цим кремом не зможе ніхто.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 110 г;
яйця - 2 шт.;
сир - 300 г;
сир маскарпоне - 250 г;
вершки для збивання - 1/2 ст.
Приготування
Сир перетираємо через сито до повної однорідності. Яєчні жовтки відділяємо від білків і розтираємо з отриманої сирною масою. Окремо збиваємо вершки до стійких піків і маскарпоне з цукровою пудрою до повної однорідності. Починаємо змішувати всі підготовлені інгредієнти. Першим ділом з'єднуємо сир і маскарпоне. Однорідну масу збагачуємо киснем, якого більш ніж достатньо у збитих вершках.
Готовий крем використовуємо для прикраси випічки або приготування окремих десертів.
Рецепт сирно-вершкового крему
Інгредієнти:
Приготування
Щоб крем вийшов максимально однорідним, перед приготуванням сир слід перетерти через сито або збити за допомогою блендера в однорідну пасту. До сирної пасти додаємо вершки, цукрову пудру, лимонну цедру і ванільний екстракт. Ретельно все збиваємо до утворення повітряної і ніжною вершково-сирної маси.
Готовий крем можна використовувати для приготування тортів і мафінів, а можна подати як окремий десерт, виклавши крем в склянку і прикрасивши свіжими ягодами.
Сирно-вершковий крем для торта еклерів
Еклери можна начиняти не тільки заварним, але і сирним кремом . Переконайтеся в цьому самі, приготувавши простий і смачний сирний крем за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крему, спершу необхідно збити вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Сир перетираємо через сито і ретельно перемішуємо з кленовим сиропом. Поступово вводимо вершки в сирну масу, обережно перемішуючи інгредієнти за допомогою силіконової лопатки, щоб не втратити легкість. Готовий крем необхідно перекласти в кондитерський мішок і надалі використовувати за призначенням - для начинки еклерів або прошарування тортів.
Як приготувати сирно-вершковий крем з желатином?
Крем з желатином добре тримає свою форму і має більш щільну текстуру, ніж всі вищеописані крему. Такий вид крему згодиться в якості прошарку для торта або прикраси для суфле.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу необхідно запарити желатин, для цього швидкорозчинний желатиновий порошок слід залити гарячим молоком і добре перемішати до повного розчинення желатинових кристалів.
Сир перетираємо через сито і збиваємо з цукровою пудрою до однорідності. До отриманої маси додаємо желатин. Вершки збиваємо до стійкої піни і обережно з'єднуємо з вершковою масою, намагаючись зберегти максимальну легкість. Тепер крем, за бажанням, можна урізноманітнити скибочками ягід і фруктів.
Як зробити сирно-вершковий крем?
Вершковий крем з сиром і сиром маскарпоне - справжнє задоволення для любителів легких і не занадто солодких ласощів. У компанії бісквіта і свіжий фруктів зрівнятися з цим кремом не зможе ніхто.
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито до повної однорідності. Яєчні жовтки відділяємо від білків і розтираємо з отриманої сирною масою. Окремо збиваємо вершки до стійких піків і маскарпоне з цукровою пудрою до повної однорідності. Починаємо змішувати всі підготовлені інгредієнти. Першим ділом з'єднуємо сир і маскарпоне. Однорідну масу збагачуємо киснем, якого більш ніж достатньо у збитих вершках.
Готовий крем використовуємо для прикраси випічки або приготування окремих десертів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний крем
Сирний крем є одним з найбільш дієтичних десертів. Сам по собі сир і так дуже корисний, а в поєднанні з фруктами, шоколадом, згущеним молоком або
Вершковий крем
Вершковий крем - це чудова начинка для тістечок, пирогів, тортів, хороша добавка до морозиву і просто чудовий самостійний десерт з додаванням
Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
Тірамісу без яєць
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин
Крем для «Тірамісу»
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми
Крем для капкейків
Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш