Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вершково-сирний крем

Вершково-сирний крем

18-01-2015, 19:58
12 051
Вершково-сирний крем
Крем з сиру з вершками може використовуватися не тільки для приготування десертів, але і подаватися окремо зі свіжими ягодами, фруктами, крекерами і джемом. Цей крем елементарно простий у приготуванні, а тому підійде для використання початківцям кулінаром.

Рецепт сирно-вершкового крему


Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 1/2 ст.;

  • сир - 500 г;

  • лимонна цедра - 1 ч. ложка;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки;

  • вершки - 1/3 ст.


  • Приготування
    Щоб крем вийшов максимально однорідним, перед приготуванням сир слід перетерти через сито або збити за допомогою блендера в однорідну пасту. До сирної пасти додаємо вершки, цукрову пудру, лимонну цедру і ванільний екстракт. Ретельно все збиваємо до утворення повітряної і ніжною вершково-сирної маси.
    Готовий крем можна використовувати для приготування тортів і мафінів, а можна подати як окремий десерт, виклавши крем в склянку і прикрасивши свіжими ягодами.

    Сирно-вершковий крем для торта еклерів


    Еклери можна начиняти не тільки заварним, але і сирним кремом . Переконайтеся в цьому самі, приготувавши простий і смачний сирний крем за нашим рецептом.
    Інгредієнти:

  • вершки для збивання - 1 ст.;

  • сир - 250 г;

  • цукрова пудра - 3-4 ст. ложки;

  • кленовий сироп - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Для приготування крему, спершу необхідно збити вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Сир перетираємо через сито і ретельно перемішуємо з кленовим сиропом. Поступово вводимо вершки в сирну масу, обережно перемішуючи інгредієнти за допомогою силіконової лопатки, щоб не втратити легкість. Готовий крем необхідно перекласти в кондитерський мішок і надалі використовувати за призначенням - для начинки еклерів або прошарування тортів.

    Як приготувати сирно-вершковий крем з желатином?


    Крем з желатином добре тримає свою форму і має більш щільну текстуру, ніж всі вищеописані крему. Такий вид крему згодиться в якості прошарку для торта або прикраси для суфле.
    Інгредієнти:

  • вершки для збивання - 1 ст.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • сир - 500 г;

  • желатин - 2 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 1 ст.;

  • свіжі ягоди (за бажанням) - 300 р.


  • Приготування
    Спершу необхідно запарити желатин, для цього швидкорозчинний желатиновий порошок слід залити гарячим молоком і добре перемішати до повного розчинення желатинових кристалів.
    Сир перетираємо через сито і збиваємо з цукровою пудрою до однорідності. До отриманої маси додаємо желатин. Вершки збиваємо до стійкої піни і обережно з'єднуємо з вершковою масою, намагаючись зберегти максимальну легкість. Тепер крем, за бажанням, можна урізноманітнити скибочками ягід і фруктів.

    Як зробити сирно-вершковий крем?


    Вершковий крем з сиром і сиром маскарпоне - справжнє задоволення для любителів легких і не занадто солодких ласощів. У компанії бісквіта і свіжий фруктів зрівнятися з цим кремом не зможе ніхто.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 110 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир - 300 г;

  • сир маскарпоне - 250 г;

  • вершки для збивання - 1/2 ст.


  • Вершково-сирний крем
    Приготування
    Сир перетираємо через сито до повної однорідності. Яєчні жовтки відділяємо від білків і розтираємо з отриманої сирною масою. Окремо збиваємо вершки до стійких піків і маскарпоне з цукровою пудрою до повної однорідності. Починаємо змішувати всі підготовлені інгредієнти. Першим ділом з'єднуємо сир і маскарпоне. Однорідну масу збагачуємо киснем, якого більш ніж достатньо у збитих вершках.
    Готовий крем використовуємо для прикраси випічки або приготування окремих десертів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний крем
    Сирний крем
    Сирний крем є одним з найбільш дієтичних десертів. Сам по собі сир і так дуже корисний, а в поєднанні з фруктами, шоколадом, згущеним молоком або
    Вершковий крем
    Вершковий крем
    Вершковий крем - це чудова начинка для тістечок, пирогів, тортів, хороша добавка до морозиву і просто чудовий самостійний десерт з додаванням
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем
    Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
    Тірамісу без яєць
    Тірамісу без яєць
    Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин
    Крем для «Тірамісу»
    Крем для «Тірамісу»
    Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми
    Крем для капкейків
    Крем для капкейків
    Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш