Крем для «Тірамісу»
«Тірамісу» - знаменитий італійський десерт, що складається з повітряного бісквітного печива, яке називається савоярді, просоченого сиропом і прослоенного свіжим солодким кремом і ягодами. Такий тортик необхідно витримати кілька годин у холодильнику, щоб він гарненько застиг і зафіксувався. Давайте дізнаємося з вами сьогодні, як приготувати крем для «Тірамісу» .
Рецепт крему для «Тірамісу»
Такий крем чудово підійде не тільки для просочення торта, але його можна подавати і до запіканок, млинців або сирників. Він дивовижно поєднується зі свіжими ягодами і шоколадної тертої крихтою.
Інгредієнти:
кава еспресо 50 мл;
цукровий пісок - 150 г;
вершки - 300 мл;
сир - 250 г;
куряче яйце - 4 шт.
Приготування
Отже, в чашу кухонного комбайна викладаємо сир , вливаємо вершки і кладемо 50 грам цукру. Подрібнюємо все до абсолютно однорідної маси. Тепер відокремлюємо жовтки від білків. Нам знадобляться в цьому рецепті тільки желточки. З'єднуємо їх з холодним кави і залишилися цукровим піском. З допомогою віночка злегка збиваємо все до однорідної маси і ставимо її на дуже маленький вогонь. Постійно помішуючи, доводимо суміш до 85 градусів, але не кип'ятимо. Як тільки маса загусне, викладаємо її обережно в сирну, і знову подрібнюємо все до однорідної консистенції. Ну, ось і все, сирний крем для «Тірамісу» готовий!
Крем для «Тірамісу» з маскарпоне
Інгредієнти:
куряче яйце - 4 шт.;
цукрова пудра - 100г;
сир маскарпоне - 500 г;
желатин - 10 р.
Приготування
Беремо 4 курячих яйця, акуратно відокремлюємо білок від жовтка. Тепер з'єднуємо цукрову пудру з желточками, гарненько розтираємо міксером до утворення густої піни. Після цього додаємо сир маскарпоне і ретельно перемішуємо ложкою до однорідної консистенції. Потім акуратно вводимо білок для додання нашому крему легкості. Знову все перемішуємо лопаткою і прибираємо готовий крем на деякий час в холодильник для застигання.
Крем для «Тірамісу» без яєць
Інгредієнти:
вершки - 200 мл;
сир маскарпоне - 500 г;
цукрова пудра - 100 г;
ванілін - за бажанням.
Приготування
Беремо добре охолоджені вершки жирністю 33 % і виливаємо їх в глибоку миску. Далі поступово додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо масу до м'яких піків. Після цього кладемо невеликими порціями сир маскарпоне і обережно вмішуємо його у збиті вершки зверху вниз. За бажанням кидаємо в крем ванілін і знову вимішуємо до однорідного стану.
Крем для «Тірамісу» на вишневому лікері
Інгредієнти:
сир маскарпоне - 500 г;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
ванільна м'якоть - 1 ст. ложка;
вишневий лікер - 1 ст. ложка.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати крем для «Тірамісу». Сир маскарпоне кладемо в миску, додаємо цукровий пісок, додаємо ванільну м'якоть і збиваємо все міксером, поступово вливаючи вишневий лікер.
Класичний крем для «Тірамісу»
Інгредієнти:
сир маскарпоне - 500 г;
куряче яйце - 5 шт.;
цукровий пісок - 100 г;
апельсиновий сироп - 3 ст. ложки;
лимон - 1 шт.
Приготування
Акуратно відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо перші в пишну масу, поступово всипаючи трохи цукру. Жовтки окремо розтираємо з рештою цукровим піском, додаємо сік цілого лимона і вливаємо апельсиновий сироп. Гарненько все перемішуємо і акуратно викладаємо в масу сир маскарпоне. Після цього домішуємо до крему збиті раніше білки і злегка збиваємо все до однорідного стану.
Крем для «Тірамісу» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
сир маскарпоне - 200 г;
вершки - 150 мл;
згущене молоко - 50 мл;
цукор - 1 ст. ложка.
Приготування
Охолоджені вершки збиваємо міксером до утворення густої піни. Окремо з'єднуємо сирний сир, цукровий пісок і згущене молоко. Потім обидві маси акуратно з'єднуємо і прибираємо готовий крем в холодильник.
Рецепт крему для «Тірамісу»
Такий крем чудово підійде не тільки для просочення торта, але його можна подавати і до запіканок, млинців або сирників. Він дивовижно поєднується зі свіжими ягодами і шоколадної тертої крихтою.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, в чашу кухонного комбайна викладаємо сир , вливаємо вершки і кладемо 50 грам цукру. Подрібнюємо все до абсолютно однорідної маси. Тепер відокремлюємо жовтки від білків. Нам знадобляться в цьому рецепті тільки желточки. З'єднуємо їх з холодним кави і залишилися цукровим піском. З допомогою віночка злегка збиваємо все до однорідної маси і ставимо її на дуже маленький вогонь. Постійно помішуючи, доводимо суміш до 85 градусів, але не кип'ятимо. Як тільки маса загусне, викладаємо її обережно в сирну, і знову подрібнюємо все до однорідної консистенції. Ну, ось і все, сирний крем для «Тірамісу» готовий!
Крем для «Тірамісу» з маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Беремо 4 курячих яйця, акуратно відокремлюємо білок від жовтка. Тепер з'єднуємо цукрову пудру з желточками, гарненько розтираємо міксером до утворення густої піни. Після цього додаємо сир маскарпоне і ретельно перемішуємо ложкою до однорідної консистенції. Потім акуратно вводимо білок для додання нашому крему легкості. Знову все перемішуємо лопаткою і прибираємо готовий крем на деякий час в холодильник для застигання.
Крем для «Тірамісу» без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Беремо добре охолоджені вершки жирністю 33 % і виливаємо їх в глибоку миску. Далі поступово додаємо цукрову пудру і гарненько збиваємо масу до м'яких піків. Після цього кладемо невеликими порціями сир маскарпоне і обережно вмішуємо його у збиті вершки зверху вниз. За бажанням кидаємо в крем ванілін і знову вимішуємо до однорідного стану.
Крем для «Тірамісу» на вишневому лікері
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати крем для «Тірамісу». Сир маскарпоне кладемо в миску, додаємо цукровий пісок, додаємо ванільну м'якоть і збиваємо все міксером, поступово вливаючи вишневий лікер.
Класичний крем для «Тірамісу»
Інгредієнти:
Приготування
Акуратно відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо перші в пишну масу, поступово всипаючи трохи цукру. Жовтки окремо розтираємо з рештою цукровим піском, додаємо сік цілого лимона і вливаємо апельсиновий сироп. Гарненько все перемішуємо і акуратно викладаємо в масу сир маскарпоне. Після цього домішуємо до крему збиті раніше білки і злегка збиваємо все до однорідного стану.
Крем для «Тірамісу» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджені вершки збиваємо міксером до утворення густої піни. Окремо з'єднуємо сирний сир, цукровий пісок і згущене молоко. Потім обидві маси акуратно з'єднуємо і прибираємо готовий крем в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
Тірамісу в домашніх умовах
Італійське тістечко тірамісу - один з найсмачніших і найпопулярніших десертів у світі. Вважаєте, що приготувати тірамісу здатний тільки шеф-кухар
Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо
Тірамісу без яєць
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який люблять у всьому світі. І зараз ми вам розповімо, як його зробити без яєць, якщо ви з якихось причин
Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.
Крем для капкейків
Капкейк - це дивовижний американський десерт, дуже нагадує наші кекси. І сьогодні піде про крем для цього ласощі. Ми підібрали для вас найбільш