Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фруктовий крем

Фруктовий крем

18-01-2015, 19:58
1 812
Фруктовий крем
Незвичайною начинкою для торта є саме фруктовий крем, адже в ньому можна поєднувати абсолютно різні фрукти і ягоди. Зараз ми розповімо вам декілька рецептів приготування цієї прекрасної начинки або десерту.

Фруктовий крем для бісквітного торта


Інгредієнти:

  • полуниця - 200 г;

  • вершки 30% жирності - 150 г;

  • цукор - 90 г;

  • молоко - 100 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • желатин - 10 р.


  • Приготування
    Жовтки і частина цукру ретельно розтираємо, а потім вливаємо тепле молоко. Нагріваємо постійно перемішуємо до загустіння. Желатин розвести у воді або молоці і вливаємо його в нашу суміш і охолоджуємо. Вершки збиваємо з цукром, додаємо яєчно-молочну суміш, а потім розтерту свіжу полуницю. Отриманим полуничним кремом змащуємо бісквітні коржі .

    Рецепт фруктового крему


    Інгредієнти:

  • агрус або малина - 500 г;

  • цукор - 200 г;

  • вершки жирні - 350 мл;

  • цукор ванільний - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Беремо 150 мл води, висипаємо в неї 125 г цукру і туди ж додаємо ягоди, доводимо до кипіння. Ягоди тушкуємо до м'якості на повільному вогні 15 хвилин. Потім протираємо через сито і даємо охолонути. Вершки збиваємо на половину, додаємо 60 г цукру і ванілін і збиваємо поки цукор не розійдеться. Збиті вершки змішуємо з ягідним пюре, збиваємо ще три хвилини. І відправляємо наш фруктовий крем в холодильник на дві години. Його можна використовувати як крем для торта або ж в якості самостійного фруктового десерту.

    Сирно-фруктовий крем


    Інгредієнти:

  • сир - 400 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 15 склянки;

  • желатин - 15 г;

  • ананас - 100 г;

  • персик - 2 шт.;

  • ківі - 1 шт.;

  • ванілін - за смаком.


  • Приготування
    Фруктовий крем
    Сир перетираємо через сито, додаємо цукор і збиваємо блендером. Жовтки відділяємо від білків. Білки збиваємо до утворення густої білкової маси. Змішуємо сирну масу з білковою і додаємо ванілін. Желатин розвести в невеликій кількості води і нагріваємо до повного розчинення. Додаємо до желатину сирно-білкову масу і доводимо до кипіння постійно помішуючи. Ананас, персик і ківі чистимо нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо нарізані фрукти у сирно-білкову масу і перемішуємо. Якщо крем використовуємо для торта тоді відразу наносимо його на коржі. А якщо в якості десерту тоді розливаємо по креманкам і відправляємо в холодильник охолоджуватися.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фруктовий салат зі збитими вершками
    Фруктовий салат зі збитими вершками
    Фруктовий салат може виступати як в якості десерту, так і легкого сніданку. Давайте розберемося детальніше, як його оригінально зробити з вершками.
    Сирний крем
    Сирний крем
    Сирний крем є одним з найбільш дієтичних десертів. Сам по собі сир і так дуже корисний, а в поєднанні з фруктами, шоколадом, згущеним молоком або
    Крем зі згущеного молока
    Крем зі згущеного молока
    У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем
    Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
    Торт з ківі
    Торт з ківі
    Торт з ківі - чудовий десерт для будь-якого свята: день народження, нового року і т. д. Пропонуємо вам кілька оригінальних і універсальних рецептів