Фруктовий крем
Незвичайною начинкою для торта є саме фруктовий крем, адже в ньому можна поєднувати абсолютно різні фрукти і ягоди. Зараз ми розповімо вам декілька рецептів приготування цієї прекрасної начинки або десерту.
Інгредієнти:
полуниця - 200 г;
вершки 30% жирності - 150 г;
цукор - 90 г;
молоко - 100 мл;
яйця - 2 шт.;
желатин - 10 р.
Приготування
Жовтки і частина цукру ретельно розтираємо, а потім вливаємо тепле молоко. Нагріваємо постійно перемішуємо до загустіння. Желатин розвести у воді або молоці і вливаємо його в нашу суміш і охолоджуємо. Вершки збиваємо з цукром, додаємо яєчно-молочну суміш, а потім розтерту свіжу полуницю. Отриманим полуничним кремом змащуємо бісквітні коржі .
Інгредієнти:
агрус або малина - 500 г;
цукор - 200 г;
вершки жирні - 350 мл;
цукор ванільний - 2 ч. ложки.
Приготування
Беремо 150 мл води, висипаємо в неї 125 г цукру і туди ж додаємо ягоди, доводимо до кипіння. Ягоди тушкуємо до м'якості на повільному вогні 15 хвилин. Потім протираємо через сито і даємо охолонути. Вершки збиваємо на половину, додаємо 60 г цукру і ванілін і збиваємо поки цукор не розійдеться. Збиті вершки змішуємо з ягідним пюре, збиваємо ще три хвилини. І відправляємо наш фруктовий крем в холодильник на дві години. Його можна використовувати як крем для торта або ж в якості самостійного фруктового десерту.
Інгредієнти:
сир - 400 г;
яйця - 2 шт.;
цукор - 15 склянки;
желатин - 15 г;
ананас - 100 г;
персик - 2 шт.;
ківі - 1 шт.;
ванілін - за смаком.
Приготування
Сир перетираємо через сито, додаємо цукор і збиваємо блендером. Жовтки відділяємо від білків. Білки збиваємо до утворення густої білкової маси. Змішуємо сирну масу з білковою і додаємо ванілін. Желатин розвести в невеликій кількості води і нагріваємо до повного розчинення. Додаємо до желатину сирно-білкову масу і доводимо до кипіння постійно помішуючи. Ананас, персик і ківі чистимо нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо нарізані фрукти у сирно-білкову масу і перемішуємо. Якщо крем використовуємо для торта тоді відразу наносимо його на коржі. А якщо в якості десерту тоді розливаємо по креманкам і відправляємо в холодильник охолоджуватися.
Фруктовий крем для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Жовтки і частина цукру ретельно розтираємо, а потім вливаємо тепле молоко. Нагріваємо постійно перемішуємо до загустіння. Желатин розвести у воді або молоці і вливаємо його в нашу суміш і охолоджуємо. Вершки збиваємо з цукром, додаємо яєчно-молочну суміш, а потім розтерту свіжу полуницю. Отриманим полуничним кремом змащуємо бісквітні коржі .
Рецепт фруктового крему
Інгредієнти:
Приготування
Беремо 150 мл води, висипаємо в неї 125 г цукру і туди ж додаємо ягоди, доводимо до кипіння. Ягоди тушкуємо до м'якості на повільному вогні 15 хвилин. Потім протираємо через сито і даємо охолонути. Вершки збиваємо на половину, додаємо 60 г цукру і ванілін і збиваємо поки цукор не розійдеться. Збиті вершки змішуємо з ягідним пюре, збиваємо ще три хвилини. І відправляємо наш фруктовий крем в холодильник на дві години. Його можна використовувати як крем для торта або ж в якості самостійного фруктового десерту.
Сирно-фруктовий крем
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через сито, додаємо цукор і збиваємо блендером. Жовтки відділяємо від білків. Білки збиваємо до утворення густої білкової маси. Змішуємо сирну масу з білковою і додаємо ванілін. Желатин розвести в невеликій кількості води і нагріваємо до повного розчинення. Додаємо до желатину сирно-білкову масу і доводимо до кипіння постійно помішуючи. Ананас, персик і ківі чистимо нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо нарізані фрукти у сирно-білкову масу і перемішуємо. Якщо крем використовуємо для торта тоді відразу наносимо його на коржі. А якщо в якості десерту тоді розливаємо по креманкам і відправляємо в холодильник охолоджуватися.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фруктовий салат зі збитими вершками
Фруктовий салат може виступати як в якості десерту, так і легкого сніданку. Давайте розберемося детальніше, як його оригінально зробити з вершками.
Сирний крем
Сирний крем є одним з найбільш дієтичних десертів. Сам по собі сир і так дуже корисний, а в поєднанні з фруктами, шоколадом, згущеним молоком або
Крем зі згущеного молока
У кулінарії існує величезна кількість різних рецептів створення крему для тортів, тістечок, печива і т. д. І сьогодні ми поговоримо про те, як
Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих
Торт з ківі
Торт з ківі - чудовий десерт для будь-якого свята: день народження, нового року і т. д. Пропонуємо вам кілька оригінальних і універсальних рецептів